pošto sam ja prvi potegao priču oko ove teme, osećam se dužnim da pojasnim, a sada je očigledno da to moram metodama za đake osnovne škole, pošto očigledno drugačije nije moguće.
Predmet mog posta uopšte nije bio Đoković, već je on (tj. njegovo vređanje) pomenut samo u opisu situacije. O Novaku lično sve najbolje, zapravo on je u svemu pozitivan primer jer ignoriše te gluposti i ne daje za pravo ljudima koji se opsesivno pale na sve vezano za njega, svejedno da li u pozitivnom smislu ili negativnom.
Ovde kritika ide za medije, obične građane na komentarima (na pijaci ili ispod vesti na webu), javne ličnosti i urednika premijerovog twitter naloga, tj. sve koji imaju potrebu da štite Novaka, a (ne)svesno zatvaraju oči za Gurovića, Mačvana i sve ostale naše sportiste u istoj (ili eventualno i goroj) situaciji tražeći bilo kakvu vrstu opravdanja za to.
Šta je ovde toliko skandalozno i neverovatno, stvarno nemam pojma.
Nenade, što se tiče klipa o kome govoriš, voleo bih da mi nađeš bilo koju situaciju gde sam potezao pitanje suđenja na bilo čiju stranu? Prosto, što se tiče mene imamo potpuno različite poglede na sport, tako da se nemoj ljutiti što ću ignorisati ovakve, i slične stvari, u bilo kom obliku.
Što se tiče nekih prognoza za kladionicu, evo recimo predloga za dobru kvotu, čini mi se da će u jednoj od naredne dve tekme pasti X, na to se isplati baciti neki dinar.