Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216109 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #735 poslato: April 18, 2015, 11:55 »
Da na televiziji se vidi da je Pionir bio prepun igla nije imala gde da padne sigurno oko 9000 ljudi ako ne i više.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #736 poslato: April 18, 2015, 11:57 »
da,decko koji je zvezdas(bio je sa mnom i na utakmici kada smo bili domacini),a bio na utakmici kaze da misli da su pustili 2000 preko kapaciteta.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #737 poslato: April 18, 2015, 11:58 »
profo,ma opusteno. znam,ali mi nekako navika potparol,posebno kada kucam,a ne razmisljam  ;)

pero,cekaj u sustini niste usli zato sto je kazu bilo prepuno,nevezano sto ste zvezdasi,koliko sam ukapirao?koliko su oni karta podelili...
zvanican kapacitet je oko 7000,a stane sigurno kada se nagura bar 8000.koliko su onda oni toga podelili kada nisu svi mogli da udju...

nilo nas nije nipitao čiji smo navijači nego kad smo krenuli ka pioniru dole iz 29 -tog bilo redara i policije i kažu ne može dalje jer je hala puna i stvarno čujem od mojih prijatelja grobara da su već u pola osam bile pune i lože i da mnogi koji imaju sezonske nisu ušli
koliko su podelili ko zna ali mogli su ladno arenu da napune
lepo bi bio da sutra ovo rešima ali biće mlogo teško ali mlogo ...
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #738 poslato: April 18, 2015, 11:58 »
kakvaj eludnica ljudi bila oko pionira to stvarno niKad nisam video, probali smo da uđemo oko 19 i 15 i nismo ni prisli pioniru jer je kayu vec bio pun a ostalo je puno navijaca partizana koji nisu mogli da uđu a imali su karte. Imao sam i plan B da uđem uz pomožorgana reda ali kažu mi momci "ne igraj se glavom" pa me sprovedose do Papa Joa gde sam odgledao utakmicu uz ladno pivo
Bili smo bolji jer smo konacno odigrali kako umemo.Ekipa sve ovo trenira odavno a zasto se to ne može uvek prikazati na terenu je ipak po meni stvar igrača a ne trenera. Večeras su igrači sem početkom zadnje četvrtine kad smo prodali 4 ili 5 lopti i vratili ih u igru ali onda je usledio specijal Markusa Vilijamsa i dodavanje uz čeonu liniju i trojka kalinića iz ugla
Ponašanje jednog lika u dresu Partiznan čini mi se sa brojem 3 stvarno nema potrebe komentarisati ajde ono udaranje to je još onako u stilu pravog Baranina ali ono izrugivanje Kalinicu je za momentalno proterivanje iz nađe države, mislim da bi trebalo i zakonski da odgovara ...
kritika dvoje EL sudija je zna se čiji metod ali to gledamo već deceniju. još nisam čuo da je nekad kkpartizan izgubio zasluženo ...

Starino, dobro je da nisi ušao, ni ti ni drugari.
Histerija traženja cigana po hali je trajala do kraja prve četvrtine.

Nahvatali su nekog lika koji je ušao sa novinarskom legitimacijom i jednog lika koji je ušao na ulaz B

Mi smo bili u parteru Ulaza B,

Zvezda je odigrala odličnu utakmicu.
Mi smo bili loši
Mogle su sudije u ponekim momentima da dosude neku ličnu, ali sam siguran da to nije bilo presudno za rezultat.

Poneka slika kasnije ili sutra

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #739 poslato: April 19, 2015, 12:04 »
"Sudije se igraju sa sudbinom mnogih ljudi, nesvesni da se igraju i sa svojom."[/size]

D.V.[/size]

[/size]

[/size]
Otvoreni poziv na linč![/size] :eek:

Ako sutra kojim slučajem se odlepimo na nekih 10-15 razlike očekujem da izvede ekipu van terena i napravi žešće sranje.BOLESNIK!

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #740 poslato: April 19, 2015, 12:06 »
"Sudije se igraju sa sudbinom mnogih ljudi, nesvesni da se igraju i sa svojom."

D.V.[
Otvoreni poziv na linč! :eek:

Samo čekam sutra da li će ga neko zbog ovoga kazniti..

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #741 poslato: April 19, 2015, 12:06 »
 probao ssam da me uvedu žandari ali kažu nije bezbedno pa uz njihovu pomoć odoh do kafane jer nije bilo sigurno ni oko dvorane
 nisam baš ispratio ofe konfernecije u potpunosti ali sumnjam da je bio nekood vodja delija u hali i da je zamoljen da izadje?
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #742 poslato: April 19, 2015, 12:08 »
bio sam jako nervozan tokom utakmice,pa ne bih sada cenio da li je bio kriterijum isti na obe strane,ono sto znam da je bilo bar 5 situacija kada je zvezda ostecena(pre svega npr kada je kalina lupio macvanu bananu, kada je macvan izbacio loptu u aut,a sudije svirali loptu za partizan, pa valjda krajem 3cet, faul jovica nad akjonom kada je akjon napravio zadnju promenu,nije postojao ni kontakt,a kamoli faul,pa i ova prva svadja pavlovica sa kalinom,gde je takodje trebao da dobije tehnicku), i jos neki svirani faulovi nasim igracima...

laki majke ti kako su uopste uhvatili nekog zvezdasa,nikom ne pise na celu za koga navija?osim ako bas ne znaju te likove...

inace kada smo mi bili domacini pisao sam bilo je grupa od 10-15 grobara tacno u cosku partera iza kosa kod onog produzetka klupe partizana,nisu se culi,ali se videlo da su grobari,ponekada su aplaudirali kada partizan da kos,ali generalno nisu se javljali.niko ih nije dirao,iako je bilo ocigledno na obe utakmice da su to grobari...
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 12:08 NenadBG »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #743 poslato: April 19, 2015, 12:09 »
Bio je neki lik iz Hijena, skupilo se dosta grobara tu hteli su da uskoče na klupu. Lika su izbacili na poluvremenu.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #744 poslato: April 19, 2015, 12:10 »
"Sudije se igraju sa sudbinom mnogih ljudi, nesvesni da se igraju i sa svojom."

D.V.[
Otvoreni poziv na linč! :eek:

Samo čekam sutra da li će ga neko zbog ovoga kazniti..

Naravno da neće jer to je Srbija..jedino tu može da izgovara takve stvari prođe nekažnjeno.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #745 poslato: April 19, 2015, 12:10 »
Delije ionako ne prate bABA ligu. Tako da je svaka diskusija oko posete nebitna!

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #746 poslato: April 19, 2015, 12:11 »
Bio je neki lik iz Hijena, skupilo se dosta grobara tu hteli su da uskoče na klupu. Lika su izbacili na poluvremenu.

NEGO ŠTA!    :bam:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #747 poslato: April 19, 2015, 12:12 »
da istina da kod nas nema delija,bar ne u nekom vecem broju i nema mladje neke ekipe koja pravi takva sranja,marko sa svojih 37-8 god sigurno nikoga nece da juri po pioniru...

pa to kazem jedino ako su nekog znali,prepoznali i sl. ovako ne znam kako drugacije da znajudal je neko zvezdas ili ne...
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 12:13 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #748 poslato: April 19, 2015, 02:14 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=6m1B3sQ-svg[/youtube]

vidi pavlovica,do sada sam ga cenio zbog igrackog kvaliteta(plus ipak deklarisani srbin iz cg),ali ovaj bezobrazluk njegov nema granica. i posle da se prica da su sudije ostetile partizan. on je dva puta mogao da dobije iskljucujucu(za udarac  i dzenkinsa i lazica),i trebao je i tehnicku da dobije za kacenje sa kalinicem,dobio je samo jednu tehnicku,i vujosevic ima obraza(tj naravno svi znamo da ga nema) da prica o sudijama...
vidi se da je i u drugoj situaciji kada udara dzenkinsa bio isprovociran,nema sta svi ga provociraju,njegova je samo greska sto naseda na to,kako rece veliki mag  :udaraozid:   

inace, to je to vaspitanje na koje se godinama pozivao vujosevic,a i mnogi navijaci partizana...
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 07:46 NenadBG »

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #749 poslato: April 19, 2015, 06:07 »
Izgubicete i danas.
Prekid je sasvim moguc.
Ovo na snimku Muric udara JEnkinsa, ne Pavlovic.