Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216450 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #765 poslato: April 19, 2015, 03:42 »
To sam juče i napisao može im se u nekoj uređenijoj evropskoj zemlji Vujošević bi danas već davao iskaz istražnom sudiji za otvorene pozive na ubistvo i linč ustvari kad malo bolje razmislim u nekoj drugoj zemlji ne bi ni govorio to što govori već bi bio miran kao curica(kao što je bio u Moskvi).

Na mreži djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #766 poslato: April 19, 2015, 03:46 »
Kako su Bobijeve nogice danas?
A prekid kontre pesnicom u stomak je stvarno uobicajen nesportski faul.

Najedite se govna. Sto kaze Faul, vratili ste brejk, umesto da uzivate, vama puna usta Vujosevica i Pavlovica.

Smeta vam sto Dule posle utakmice pljuje sudije, a ne smeta vam sto Radonjic dva dana kenja, kenja i kenja o sudjenju. Ni to sto cela klupa Zvezde na celu sa njim skace na svaku sudijsku odluku koja vam ne odgovara. Sto vam igraci priznaju faul samo kad idu svesno da ga naprave. Sto se u svakoj drugoj situaciji kad naprave faul ponasaju kao da studiraju na FDU.

Ovaj prica da ljudina nije ni pipnula Akojona u drugoj utakmici, a ono je i u rukometu faul.
Kalinic skida dres sa Pavlovica, sudija ni ne pomislja da sudi faul, a djubre je u fazonu "sta mu je nisam mu nista uradio". Ne pravdam Pavlovica pritom. Pogotovo sto je dozvolio da ga isprovocira igrac koji ce kad ga legenda izgustira moci jedino da trese sljive po Ljuboviji.

I da. Jaka legenda, Admiral bog otac. Sve prsti od vaspitanja i lepih manira. Njima nikako nije mesto u Despota Stefana.
Licimeri.
Oprem dobro

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #767 poslato: April 19, 2015, 03:54 »
Jbg, mene je Pavlovic iskreno razocarao i kao covjek i kao komunista, nije mu sve ono trebalo ali jbg, za prolivenim mlijekom se ne place.
Falio je sinoc itekako saigracima, bez onih budalastina koje je pravio i da je odigrao bar prosjecno, mozda bi ishod same utakmice bio sasvim drugaciji.
Ne znam, i ovi novinari seru ko foke, na svakom sajtu mozes procitati drugaciju verziju, citao sam da ga je, navodno, Lazic provocirao i prije pocetka utakmice, Kalinic je jako prljavo igrao na njemu sto ga opet ne opravdava, Kalinic je za njega balavac i trebao je da ga iskulira kao i Lazica, ovako je, ponavljam, ako je to uopste istina, ispao gori od Lazica.
U svakom slucaju, nije mi jasan uopste i cinjenica je da je ove sezone prenervozan, razumio bih da lik ima neke probleme ili sta vec ali hvala Bogu, zdrav je, prav je, ima porodicu, finansijski je obezbjedio praunuke za razliku od ovih ostalih "mucenika", i umjesto da bude 'ladovina i uziva u igri on se ponasa kao balavac ... Nisam pametan.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #768 poslato: April 19, 2015, 04:05 »

od pavlovica i vujosevica gori su samo oni koji pronalaze opravdanje za njihove postupke
 evo kad mineko argumentovano pokaze da je po recima vujosevica partizan makar jednom zasluzeno izgubio od zvezde jer je bila bolja onda mogu da prihvatim to da imate razloga da mu slepo verujete
 do tad ste klasicni dervisi koji u svom fanatizmu ne vide dalje od svog nosa
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #769 poslato: April 19, 2015, 04:44 »
iz dvogodišnjeg staža na forumu daju se naslutiti starosne dobi nekih članova iako se međusobno ne poznajemo, a tako i često vidiš koliko smo kao društvo sjebani  :slavi: . Za neke stavove i načine razmišljanja teško mi je naći opravdanje i da dolaze od FB huligana iz osnovne škole, a kamoli...  :'(.

Sve u svemu, super serija, zanimljiva košarka, nadam se da ide u petu pa dizginemo ko ljudi  :whistling:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #770 poslato: April 19, 2015, 04:46 »
Sam je kriv za sve jedan incident...nasrnuo je na Kalinića bez iakakvog razloga....još mu se pederski ismevao za vilicu(jebiga nema svako sreću da bude lijep i zgodan ko vita jela s Durmitora) pa je naseo na ono unošenje Lazića i odreagovao kako sigurno ne bi ni mali Marinković a šta reći na pokušaj krošea u glavu Dženkinsa?I to sve od igrača koji 15 godina igra profi basket i deset sezona u NBA ligi?
samo sto je pavlovic napad pre toga dao onaj tezak poen i kada se vracao u odbranu nesto je rekao lazica i laktom ga blago zakacio. hocu reci lazic je onda videlo se namerno isao na kos, tj iako nije igrac koji cesto ide na kos u ovom napadu je bas uzeo loptu i iako mu nije bio bas otvoren put isao je 1 na 1, i onda kada je dao kos krenuo on da proziva sasu,i namerno usao u kontakt koji je dozvoljen. i onda je pavlovic popizdeo.
nije ni lazic iz cista mira provocirao pavlovica. iako verujem da kada vide da je nervozan da nasi igraci sasvim moguce idu na provokaciju. a ne moraju cesto ni da ga provociraju on dovoljno popizdi kada se igra dosta tvrda odbrana na njemu,a ne ide mu sve od ruke...

djemba, poredjenjem duleta i radonjica vezano za sudije sve si rekao o svojoj objektivnosti(ne kazem da sam ja objektivan).prosto nisi ni blizu relevantan sagovornik...

A prekid kontre pesnicom u stomak je stvarno uobicajen nesportski faul.Najedite se govna. Sto kaze Faul, vratili ste brejk, umesto da uzivate, vama puna usta Vujosevica i Pavlovica.
mi uzivamo u pobedi.ali dobili smo bitku ne i rat,i nema razloga ni za kakvo veliko slavlje,kamoli nekakvo likovanje i sl.
a naravno da su nam puna usta vujosevica i pavlovica,kada je jedan juce mogao da dobije 2 iskljucujuce i tehnicku,vredja igraca i proziva ga za fizicki nedostatak,a drugi upucuje javne pretnje sudijama.bilo bi dobro da cela javnost o tome prica,a ne samo mi na forumu.

prekid kontre pesnicom u stomak je utoliko uobicajen nesportski faul sto je rec o prekidanju igre,ne udaranju van igre i sl. a da je bezobrazno tu jaka postupio da jeste,zato sam ga i spomenuo da ne bi neko skocio i rekao kako navodim nesportsko ponasanje partizanovih igraca,a ne i zvezdinih.a ono jeste nesportsko ponasanje.
vidim da si malo prokljucao,iskuliraj...
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 05:01 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #771 poslato: April 19, 2015, 05:10 »
Samo nek si mi ti relevantan sagovornik  :klanja:
Oprem dobro

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #772 poslato: April 19, 2015, 05:18 »
 :smeh3:  Obožavama, ali obožavam kad cigani počnu da morališu i prosipaju lekcije o gospoštini i tome slično.  :clap:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #773 poslato: April 19, 2015, 05:43 »
samo i dalje nastavi da obozavas...

djemba,relevantan ili ne, nisam poredio neuporedive stvari. odredjenu kritiku na sudjenje i pretnje sudijama.da ne spominjem inace kako se uopsteno jedan i drugi ponasaju prema sudijama i kakve izjave daju.kao sto rekoh neuporedive stvari...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #774 poslato: April 19, 2015, 06:24 »
Da nije bilo domaćinsko sudjenje. Nije.
Da je bilo više na štetu Partizana, jeste.
Da je Partizan igrao loše. Jeste. Nije mu prvi, a ni poslednji put.
Da ćemo izginuti večeras da pobedimo, moramo.
Da je Dule veći trener od Radonje, jeste.
Da cigani morališu o sudjenju i ponašanju. Nije prvi, a ni poslednji put.
Da će biti puna hala. Hoće. I ja medju njima.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #775 poslato: April 19, 2015, 06:27 »
a po cemu je to sudjenje bilo na stetu partizana majke ti?pavlovic u dve situacije nije dobio ni tehnicku(kalinic i posebno dzenkins),a kao sto rekoh sinoc bar znam 5 situacija(a i vise) sviranih na stetu zvezde.tako da nikako ne bih rekao da je sudjenje ista bilo na stetu partizana.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #776 poslato: April 19, 2015, 06:37 »
2+1 Mačvana i faul ne znam kojeg vašeg iz aviona za nesportsku... u onom naletu sa -17...

Ona kontra Milosavljevića minut nakon toga, opet nesportska...  aut koji je gazio Kalinić, skok nakon našeg promašaja...

« Poslednja izmena: April 19, 2015, 06:37 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #777 poslato: April 19, 2015, 06:56 »
u toj situaciji macvanovog 2+1 teoretski moglo da se svira namerna,ali u 9 od 10 takvih situacija sudije je ne bi svirale.u prevodu to svirati kao nesportsku bi bilo u svakom slucaju preostro.
sto se tice milosavljevica tu nema ni govora faul je jovicu koji se samo postavio,nije ni koristio ruke.a to kalinicevo na sta se pozivas za namernu je posle,samim tim nije ni moglo da se sudi jer je vec sviran faul. a pitanje dal je i to nesportska.
ali nisi spomenuo nakon toga kada kalina lupa bananu macvanu i macvan izbacuje u aut da sudije sviraju loptu za partizan.ili u prvom kada macvan gura u ledja tejica koji nalece na milosavljevica(ne nesto mnogo jak kontakt) i kada tejicu sviraju faul nad milosavljevicem.spominjao sam i kraj 3 cet i nema uopste kontakta akjona i jovica kod akjonove zadnje promene,a sudije sviraju faul.pa 2 i po min do kraja kada milosavljevicu dzenkins izbija loptu iz ruke,vidi se na ponovljenom snimku da je loptu udario,ruke nije ni pipnuo milosavljeviceve, svira se faul. ima jos takvih situacija...
hocemo dalje?
i ponovo pitanje po cemu je partizan ostecen i sudjenje bilo na njegovu stetu?koliko god nadjete situacija,nacicu ako ne  vise, onda isto toliko situacija na zvezdinu stetu...
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 09:58 NenadBG »

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #778 poslato: April 19, 2015, 07:12 »
Jbg, svi mi ovdje pokusavamo biti objektivni ali je to nemoguce, bar ne 100%, prvi ja, svi smo zagrizeni navijaci svojih klubova i uvijek cemo traziti dlaku u jajetu.
Ja sam sinoc prvi osudio ponasanje Pavlovica iako mi je covjek nevjerovatno gotivan a na drugoj strani, niko od Vas nije osudio Blazicev potez na Milutinovu u prvoj utakmici?!
Rekao jesam, i stojim iza toga da se na tom istom Pavlovicu ne svira iznad 50% prekrsaja, a citajuci razne forume dolazim do zakljucka da ga po svoj prilici Lazic, koji je jako pogan igrac, provocirao svo vrijeme a ni onaj balavac Kalinic, vidi se i na snimku kada ga je napao nakon sto ga je ovaj vukao za dres, nista nije zaostajao.
Ako je vec tako, i ne cudi me sto je Pavlovic pukao, volio bih samo da tu negativnu energiju on veceras pretvori u svoju dobru partiju na terenu sto nije nemoguce, mora da iskulira niske i primitivne udarce, ne prilici mu ni po imenu a ni po godinama.
« Poslednja izmena: April 19, 2015, 07:13 NebojsaK »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #779 poslato: April 19, 2015, 08:20 »
Noćas nije puno kao sinoc. Opet sam usao tacno u 8 i stepenice su prazne :D

Boki, ako se ne javis ovdje do kraja utakmice racunacu da ti je i dalje prazna baterija i da si se probio nekako :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.