Eh,nisam imao ispravnu tastaturu zadnjih dana,u tome se desi i to cudo,Zvezda uze trofej o kojem nece morati da snima film
Potpuno zasluzeno,sto jes jes. Prikazali ste ubjedljivo najvise,doduse bili i favoriti tokom sezone,ali suvereno opravdali tu ulogu. Jedna od ubjedljivijih titula u ABA do sad. Zaista rispekt sto bi rekli danasnji pr bilmezi,jer eto,mi nemamo domacu rijec za taj izraz.
Sto se cestitke tice,ja ne cestitam. Nikad to radio nisam,pa necu ni sad. Iskreno, nije mi drago sto ste uzeli trofej. Bilo bi mi milije da ga je uzela cedevita,ili budcnost,ili cibona,olimpija,mzt ili bilo ko drugi (kad vec nismo mi,naravno). Svakako vam moja cestitka nista ne bi ni znacila,a plus sam vas postedio patetike,koja bi jos bila i lazna, jer, opet iskreno, radije bih vas gledao kako ispadate iz lige,pa vas drzava vraca ili se fuzionisete sa megom recimo.
Vama braco cigani,sve najbolje,kao i svim mojim drugarima ciganima (i to najbolji!), ali vas klub nek krepa

E,da, ne mislim sa ovim da je lose ili da nije iskreno ako neko cestita,to mi je skroz okej,ali ja jebi ga ne volim. Eto, sad mi je lakse