bio sam sada u crkvi Sv. Marka gde su se okupili ljudi da odaju pocast ubijenom momku. Citam da je bio tu Covic, Nikola Jestratijevic(bivsi kosarkas Zvezde), gen sek KKCZ. Ja ih nisam primetio, jedino koga sam video je Vladan Lukic, sa kojim sam maltene zajedno dosao na plato ispred crkve, jer smo u istom momentu naisli, i tu se on odmah pozdravio sa Zoranom Djorovicem (bratom blizancem Gorana). Nikog drugog od poznatih nisam video, naravno osim navijaca(ljudi iz partera B Pionira, likovi sa severa, bio je i Stella-ajkulin drug,cele prosle godine su zajedno sedeli za novinarskim stolom,inace lik blizak klubu,bio je ranije i neki manji sponzor, ceo KK je jeo za dz kod njega u restoranu). Cuo sam i otprilike opis dogadjaja od decka koji je bio tu kada se sve to desilo i kaze da oni nisu ni provalili da je Marko uboden nozem,posto je imao neku kao Mont jaknu,a s obzirom da su kamenice letele na sve strane,kaze svi su mislili da je i on pogodjen nekom,mada kaze da je krkljao. Tek su posle saznali da je uboden nozem...
Inace u i ispred crkve je bilo par stotina navijaca, posle crkve je vecina otisla do Turske ambasade, a ja sam zapalio kuci...