Ovaj tim ne samo što je SUROV nego igra i NAJLEPŠU košarku na ex-YU parketu još od vremena Kukija i Dražena!
Mislim, svaka čast
Vepr, ovaj, Gospodinu, ali ta njegova košarka je bila i ostala "Dža-bu": prvo i osnovno, ubaci u tim dvojicu sidraša - životinja - i onda ih hrani loptama. Tu nikakve lepote nije bilo ni u začetku. Naravno, "lepota" nije nikada ni bila glavni cilj ove igre. Niti ja DOVODIM U PITANJE REZULTATE, odn. uspehe koje je postigao na taj način. Ali... kao da smo svi čekali da se pojavi nešto atraktivnije, nešto lepše za oko.
Konačno, ove godine, mi cigani dočekasmo da bodrimo tim koji A) igra surovo profesinalno-efikasno i 2) prosto pleni LEPOTOM.
Mislite o tome. Ako imate vremena, naravno.
Mnogo smo jaki, jebote. Al, stvarno. Pazi kad naša
DRUGA PETORKA napravi razliku protiv montosa od 17:0 i to u 4. četvrtini !!?!?!?!?!?!?!?!?!? Rekoh, DRUGA PETORKA, ako me niste čuli!
Surova dominacija. Mislim da će uskoro morati da se sastanu čelnici ABA lige i da izmisle neko novo takmičenje zbog radi nas. Jer, ovo nam stvarno nije nimalo zanimljivo. Čak i pustimo prve 3 četvrtinke protivniku, a onda ga
iznabadabadamo u četvrtoj samo tako!