Autor Tema: KK Crvena zvezda 2014/2015  (Pročitano 269801 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2014/2015
« Odgovor #300 poslato: Novembar 16, 2014, 08:46 »
Polako nam ovaj surovi tempo uzima danak to je i više nego očigledno..jedva isčupašmo se i to u zadnjoj 4/4 sjajni Blažić..a šta nas sve čeka Galata,Cedevita,Neptunas i Časovi Ljubavi..

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #301 poslato: Novembar 16, 2014, 09:19 »
Polako nam ovaj surovi tempo uzima danak to je i više nego očigledno..jedva isčupašmo se i to u zadnjoj 4/4 sjajni Blažić..a šta nas sve čeka Galata,Cedevita,Neptunas i Časovi Ljubavi..

To nije surovi tempo, to je vasa realnost samo sto to vi ne zelite da shvatite.
Vi ste uvijek najbolji kad to uopste nije potrebno, igrate kao u transu na pocetku sezone umjesto da tempirate formu za odlucujuce meceve i tako iz godine u godinu.
Ovaj crnjo vam je opasan igrac ali je pitanje da li ce on uopste od decembra uopste ostati kod vas a i ako ostane nema sanse da ovim tempom izgura citavu sezonu, to ne bi mogao ni LeBron...
Sto se tice Casova Ljubavi, Partizan tek podize formu sto se vidi, ja vec rekoh da ova ekipa ima opasan potencijal i da je samo pitanje trenutka kad ce da pocnu da igraju kao jedan, jos ako dodje Pavlovic i bar osrednji stranac na pleju, najblaze receno, iznabadabadava cemo vas  ;)

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #302 poslato: Novembar 16, 2014, 09:31 »

To nije surovi tempo, to je vasa realnost samo sto to vi ne zelite da shvatite.
Vi ste uvijek najbolji kad to uopste nije potrebno, igrate kao u transu na pocetku sezone umjesto da tempirate formu za odlucujuce meceve i tako iz godine u godinu.
Ovaj crnjo vam je opasan igrac ali je pitanje da li ce on uopste od decembra uopste ostati kod vas a i ako ostane nema sanse da ovim tempom izgura citavu sezonu, to ne bi mogao ni LeBron...
Sto se tice Casova Ljubavi, Partizan tek podize formu sto se vidi, ja vec rekoh da ova ekipa ima opasan potencijal i da je samo pitanje trenutka kad ce da pocnu da igraju kao jedan, jos ako dodje Pavlovic i bar osrednji stranac na pleju, najblaze receno, iznabadabadava cemo vas  ;)

Znam ja tu priču sad ćeš mi okačiti onaj manifest o fazama crvene zvezde i kako će se ponoviti prošla sezona..moguće ALi je činjenica da je ova Zvezda ipak jača od one iz prošle sezone Partizan i sa Pavlovićem i mojim zemljom ipak nije kaocprošle sezone što ne znači da nećete biti konkurentni kad se i Milosavljević vrati.
Sve je je to ok samo ne razumem čemu sad takve pretnje?Pa da nas i iznabadate a nećete vaša reapnost je kup Liljane Ronketi icželim vam sve najbolje Duletu dobro zdravlje i da od malog Marinkovića napravi igrača makar kao BB..

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #303 poslato: Novembar 16, 2014, 09:39 »
Pobede u Euroligi uopšte nisu potrebne?E ovo je odvala nedelje!

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #304 poslato: Novembar 16, 2014, 10:49 »
Pobede u Euroligi uopšte nisu potrebne?E ovo je odvala nedelje!

Zvezdi se svake godine ponavlja ista prica, imali ste vi i mnogo jace a prije svega skuplje ekipe od ove i na kraju ste ostali praznih saka  :yes:
Ne bih se slozio sa tobom u vezi Pavlovica, prosto, taj covjek je vrhunski atleta prije svega a zatim i jako inteligentan igrac za kojeg u Zvezdi trenutno ne vidim ni jedno rjesenje, uostalom, glupo je pricati o kvalitetima covjeka koji je 10 godina igrao u NBA i koji je i dan danas u najboljim kosarkaskim godinama jer on bez problema moze da odigra jos 3 sezone bez po' muke.
Milosavljevic je izuzetno koristan bek kako u odbrani tako i u napadu, Macvan kad udje u formu moze bukvalno da pojede svakog igraca Zvezde na svojoj poziciji, Gagic iz meca u mec pocinje da me podsjeca na Pekovica, naucio je da kontrolise tu svoju snagu koja uz pomoc Milutinova dobija posebnu tezinu, Milutinov ce ako ne ove onda sledece sezone bukvalno da eksplodira mada i sad jede malu djecu, Marinkovic i ostala djecurlija vec igraju kao matori i ne treba ni da sumnjas da ce Dule od njega napraviti novog BB-a vec da razmisljas o tome da ne napravi boljeg igraca od Bogdana?!
Sve u svemu, petorka, sa ako ne strancem, onda bar sa Tepicem na pleju, Milosavljevicem i Andricem na bekovima, Pavlovicem na krilu i Macvanom kao laznjakom ili Gagicem kao teskim centrom uz ostale moze da konkurise svakoj ekipi, uostalom, vrijeme ce pokazati ko radi pametno i na duze staze, Covic ili Partizan jer suvise je taj lik mali, ne samo po visini, da bi svoje frustracije iz djetinjstva lijecio u zemlji kosarke, za tako nesto je trebao svoj klub da prebaci npr u Azerbejdzan sto mu niko ne moze da zabrani, kao ni, sto vec doticni rece, kako ce da se zove njegov klub ;)

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #305 poslato: Novembar 16, 2014, 11:40 »
A jesi ga nadrobio s brda s dola jeste Gagić je novi Peković...

Ko je pominjao Pavlovića?On je odličan igrač ali akocje tako dobar što ne igra više u NBA a rekao si da je u najboljim godinama?Ajde NBA bar u Barseloni?Već blinkeriše do nove godine pa dođe kad vidi da,nem ništa od angažmana u Partizan ostalo ne bih da komentarišem navijački nerealnovicpuno frustracije izvireu svakoj tvojoj rečenici.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #306 poslato: Novembar 17, 2014, 12:27 »
U prvi mah sam pomislio da odgovorim kolegi forumašu, ali onda sam ponovo pročitao da je "Gagić novi Peković"'. I tu sam se posle oporavljao jedno pola sata.
Znači, ne, ne bih mogo.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #307 poslato: Novembar 17, 2014, 02:44 »
U prvi mah sam pomislio da odgovorim kolegi forumašu, ali onda sam ponovo pročitao da je "Gagić novi Peković"'. I tu sam se posle oporavljao jedno pola sata.
Znači, ne, ne bih mogo.

Gagić novi Peković,Milutinov Zver....Mačvan može da izdominira svaku našu četvorku.. :klanja:

Ali Gagić novi Peković.... :respect

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #308 poslato: Novembar 17, 2014, 08:19 »
  mir braćo cigani :rock:  neka se mali komšija izduva sa svojim komentarima, mora se imati razumevanja za njihove patnje :yes:     Mada kad neko izjavi da su pobede u prvom delu EL nebitne a pobede u srpskoj ligi prioritet teško je ostati ozbiljan  :nono:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #309 poslato: Novembar 17, 2014, 08:29 »
Možete da pričate šta god hoćete, ali da je Gagatar napredovao koracima od sedam milja niko ne može da ospori. Prošle sezone ga je gušio Musli, ove godine ima apsolutnu slobodu. Da je nov Peković, nije, ali da će biti zajeban za čuvanje u finalu ABA lige, to je više nego jasno.

Zvezda sinoć nije dominirala. Da li je opčinjenost uspehom, demotivacijom pozorišne atmosfere u Pioniru ili opuštenom igrom Krke, u svakom slučaju, malo, jako malo je falilo da izgubite.
Kako Bobi "pada" u formi tako Cirbes nadomešćuje taj nedostatak.
Dženkis opet u bunaru, što ovog puta nema veze ni sa kakvim pritiskom. Biće da on ima neki problem u glavi, ne mislim psihički, nego da je on možda mislima već negde daleko.... u Kini, Izraelu ili možda u Turskoj.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #310 poslato: Novembar 17, 2014, 09:05 »
To jako malo sto je falilo i nije tako malo. A cinjenica je da su igrali losije sto je i razumljivo, odlicna utakmica, veliko praznjenje, naporan put i slabija poseta.

Ono sto je vazno je savrsen start u Aba ligi, koji olaskava borbu su EL, trenutno, pa cak i u TOP 16.

Sto se igre tice Bobi ce imati dobrih partija ali on je zapravo i najslabije karika ovog tima, padace i moja je prgonoza da ce pod obrucem ove godine Zirbes postati glavni adut i verujem covek odluke kada bude vazno.

Luka Mitrovic je ostavrio ubedljivo najveci napredak, uz Jokica najbolji mladi igrac lige. Cak bih mu i dao prednost u odnosu na Jokica.

Jenkins ima problem sa samopuzdanjem, to je vise nego ocigledno. To trener mora da uoci. Sta je toome razlog je engima, moguce i neki licni problemi. Laki pominje da je on mislima u inostrasnstvu, ali on ovakvim igrama ne moze da napravi dobar trasnfer. U smislu da je korak napred u odnosu na Zvezdu, kako finansijski tako i takmicarski.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #311 poslato: Novembar 17, 2014, 09:48 »
  Đenka je igrao"loše" pa ima statistiku 8 poena 5 skokova 3 ass 2 ukradene + dobra odbrana
  kad bude malo popravio formu verujem da će biti barem onaj dabl-dabl :haha   Da bi prošli u top 16 što je prioritet za rad kluba mora da igramo dobro i pobeđujemo u EL a kad dođe valjanje u blatu negde krajem maja ne mora ni da učestvujemo u istom, zna se čija je to specijalnost :respect 

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #312 poslato: Novembar 17, 2014, 11:11 »
Ja sam se oduvijek trudio da budem krajnje objektivan, nisam ni jednog trenutka potcjenjivao ni jednog igraca Zvezde ili kako vec, a ne vidim i zasto bih bio isfrustriran?!
Mozda zbog posljednjih 13 godina dominacije nad svim rivalima u okviru Srbije ili sta?
Ja i dalje cvrsto stojim iza svog stava da je Pekovic kad je dosao u Partizan bio teska panjina koja je odjednom eksplodirala kao i Gagic sada, ruku na srce, osim sirove snage ni jedan nemaju cim drugim da se pohvale a za teskog centra nista drugo do kontrole te snage nije ni potrebno.
Sto se tice Pavlovica i njegovog trenutnog neigranja i kvaliteta uopste, mislim da je stvarno urnebesno raspravljati, pa covjek je prosle godine  bez ikakvih priprema pravio budalama svakog igraca u ligi, jednostavno, mozda se liku vise ne igra, sigurno je da on ima pare i da mu mozda 300.000 Eura ne cini neku razliku, jer je za tih 10 godina u NBA zaradio dovoljno da obezbjedi i praunucice, mozda je liku jednostavno svega dosta, ko ce ga znati...Na kraju krajeva, u NBA se vrte tolike pare da sve i da je Pavlovic bio najveci panj, morao je za 10 godina da stekne pare o kojima mi obicni smrtnici mozemo samo da sanjamo.
Isto tako, suludo je raspravljati o Macvanovim kvalitetima, uostalom, vrijeme ce pokazati ko je u pravu i da li je on lak zalogaj za bilo kog igraca, ne samo u Zvezdi vec u bilo kojoj ekipi na nasim prostorima.
Ja licno nisam nikad nista imao protiv Zvezde, vasa, odnosno, Coviceva stvar je kako cete se zvati i ko ce igrati za vas, nepobitna je cinjenica da se u Zvezdu pumpaju sulude kolicine novca bez ikakvih rezultata vec godinama i da su i pored igranja u Euro Kupu dovodili papreno skupe igrace za nase prostore, i opet, ni to mi nije nikad smetalo.
Medjutim, smeta mi to sto jedan salabajzer koji je prodao narod na Kosovu i uzimao novac namjenjen za njih, uopste posjeduje svoj kosarkaski klub a pogotovo mi smeta to sto je on toliko "mocan", da moze da prisvoji ime i grb sportskog drustva koje je vlasnistvo gradjana Srbije, isto kao i Partizan i da pritom javno izjavljuje da njemu niko ne moze da zabrani kako ce se zvati taj njegov klub?!
Da se razumijemo, meni i u Partizanu smetaju mnoge stvari, najprije bahato i seljacko ponasanje Vujosevica, nespretnost Danilovica pa sve do marketing sluzbe koja u Partizanu i ne postoji ali, ako nista drugo, Partizan je jos uvijek vlasnistvo gradjana Srbije i ako se slucajno sa Partizanom desi da neki "tajkun", umijesa svoje prste i nazove ga KK Partizan Beograd, mene vise nece interesovati jer to vise nece biti taj isti klub, ma sta drugi pricali o tome.
Uzgred, ja nisam rekao da pobjede u EL nisu bitne, to moze samo budala da izjavi jer se kroz EL gradi imidz kluba a igraci sticu neprocjenjivo iskustvo, ja samo kazem da Zvezda svake godine na samom pocetku zapinje iz petnih zila da bi na kraju kad se sve rjesava imala polumrtve igrace a to se tako ne radi i jedina stvar koju cijenim kod Vujosevica je ta sto zna kad treba da tempira formu jer sve sto je brzo, to je i kuso ;)
« Poslednja izmena: Novembar 17, 2014, 11:15 NebojsaK »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #313 poslato: Novembar 17, 2014, 11:26 »
  ovaj post bi trebalo premestiti na temu o kkpartizan   

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #314 poslato: Novembar 17, 2014, 12:19 »
  Đenka je igrao"loše" pa ima statistiku 8 poena 5 skokova 3 ass 2 ukradene + dobra odbrana
  kad bude malo popravio formu verujem da će biti barem onaj dabl-dabl :haha   Da bi prošli u top 16 što je prioritet za rad kluba mora da igramo dobro i pobeđujemo u EL a kad dođe valjanje u blatu negde krajem maja ne mora ni da učestvujemo u istom, zna se čija je to specijalnost :respect

Tačno!Potpis! :palac: