Ja sam se oduvijek trudio da budem krajnje objektivan, nisam ni jednog trenutka potcjenjivao ni jednog igraca Zvezde ili kako vec, a ne vidim i zasto bih bio isfrustriran?!
Mozda zbog posljednjih 13 godina dominacije nad svim rivalima u okviru Srbije ili sta?
Ja i dalje cvrsto stojim iza svog stava da je Pekovic kad je dosao u Partizan bio teska panjina koja je odjednom eksplodirala kao i Gagic sada, ruku na srce, osim sirove snage ni jedan nemaju cim drugim da se pohvale a za teskog centra nista drugo do kontrole te snage nije ni potrebno.
Sto se tice Pavlovica i njegovog trenutnog neigranja i kvaliteta uopste, mislim da je stvarno urnebesno raspravljati, pa covjek je prosle godine bez ikakvih priprema pravio budalama svakog igraca u ligi, jednostavno, mozda se liku vise ne igra, sigurno je da on ima pare i da mu mozda 300.000 Eura ne cini neku razliku, jer je za tih 10 godina u NBA zaradio dovoljno da obezbjedi i praunucice, mozda je liku jednostavno svega dosta, ko ce ga znati...Na kraju krajeva, u NBA se vrte tolike pare da sve i da je Pavlovic bio najveci panj, morao je za 10 godina da stekne pare o kojima mi obicni smrtnici mozemo samo da sanjamo.
Isto tako, suludo je raspravljati o Macvanovim kvalitetima, uostalom, vrijeme ce pokazati ko je u pravu i da li je on lak zalogaj za bilo kog igraca, ne samo u Zvezdi vec u bilo kojoj ekipi na nasim prostorima.
Ja licno nisam nikad nista imao protiv Zvezde, vasa, odnosno, Coviceva stvar je kako cete se zvati i ko ce igrati za vas, nepobitna je cinjenica da se u Zvezdu pumpaju sulude kolicine novca bez ikakvih rezultata vec godinama i da su i pored igranja u Euro Kupu dovodili papreno skupe igrace za nase prostore, i opet, ni to mi nije nikad smetalo.
Medjutim, smeta mi to sto jedan salabajzer koji je prodao narod na Kosovu i uzimao novac namjenjen za njih, uopste posjeduje svoj kosarkaski klub a pogotovo mi smeta to sto je on toliko "mocan", da moze da prisvoji ime i grb sportskog drustva koje je vlasnistvo gradjana Srbije, isto kao i Partizan i da pritom javno izjavljuje da njemu niko ne moze da zabrani kako ce se zvati taj njegov klub?!
Da se razumijemo, meni i u Partizanu smetaju mnoge stvari, najprije bahato i seljacko ponasanje Vujosevica, nespretnost Danilovica pa sve do marketing sluzbe koja u Partizanu i ne postoji ali, ako nista drugo, Partizan je jos uvijek vlasnistvo gradjana Srbije i ako se slucajno sa Partizanom desi da neki "tajkun", umijesa svoje prste i nazove ga KK Partizan Beograd, mene vise nece interesovati jer to vise nece biti taj isti klub, ma sta drugi pricali o tome.
Uzgred, ja nisam rekao da pobjede u EL nisu bitne, to moze samo budala da izjavi jer se kroz EL gradi imidz kluba a igraci sticu neprocjenjivo iskustvo, ja samo kazem da Zvezda svake godine na samom pocetku zapinje iz petnih zila da bi na kraju kad se sve rjesava imala polumrtve igrace a to se tako ne radi i jedina stvar koju cijenim kod Vujosevica je ta sto zna kad treba da tempira formu jer sve sto je brzo, to je i kuso