Autor Tema: KK Crvena zvezda 2014/2015  (Pročitano 269429 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2014/2015
« Odgovor #465 poslato: Novembar 27, 2014, 08:31 »
 sad mi kum koča(čovek koji prati zvezdu na svim mogućim utakmicama) kaže da je do jutros prodato 11000 karata što uz sezonskih 2000 čini već solidnu cifru.verujem da neće biti ispod 17 tisuća :respect 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #466 poslato: Novembar 27, 2014, 09:28 »
Čekaj bre, Pjer. Čemu to širenje pričeP??? Moram da ti kažem da mi to često zasmeta u komentarima "mojih" ... odmah ide neka DRUGA, ŠIRA priča.

Držimo se samo OVE teme i SAMO NJE! Ako može?

Dakle, smatraš li ti da je OK da se "ne navija" - u utakmici koja nam je bukvalno NAJBITNIJA u ovoj fazi EL?

Tu završavam svaku priču iliti polemiku.

Poštujem tvoje, kao i svačije drugo mišljenje.
Samo me zanima OBRAZLOŽENJE. OK, podržavate 40minutni minut ćutanja. OK, ali ZAŠTO? Zašto smatrate da ne bismo mogli NA DRUGI način da odamo poštu našem detetu, a onda da zagrmimo samo kako mi znamo?

Uostalom, hajde da vidimo šta će sutra biti. Vi, ako vas ne mrzi, napišite šta mislite (il ne mislite)!

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #467 poslato: Novembar 27, 2014, 10:54 »
Pa Profo zna se kako ta tribina funkcionise, poglavice donose odluke, ostali slepo slusaju. Kako mozes ocekivati neku racionalnost od ljudi kao sto su Bogdanov ili pokojni Dunjic?
Okoreli kriminalci, dileri, neobrazovani, veorvatno i zavisnici, kojima je  sipka najvece dostignuce u zivotu.
Naravno da je odluka iracionalna i nevidjeno glupa. Naravno da bi svaki navijac Zvezde zeleo da se na utakmici navija.
Ali to se savrseno uklapa u sve sto su dosad radili, bojkot zbog verskih praznika, bojkot hrvatske lige, uzivljavanje u ulogu velikih Srba i vernika.
Farsa.

Sto se kosarke tice imaju kvalitet da ih dobiju i pred praznom halom.
« Poslednja izmena: Novembar 27, 2014, 10:55 djordje »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #468 poslato: Novembar 27, 2014, 11:51 »
profo,izgleda da samo tebi noge smrde ovde... ko je pricao uopste o delijama i navijackom pokretu,o njihovom funkcionisanju i sl?ja sigurno ne,a nisam primetio da si i ti to radio do ovog velikog posta... pricamo o jednoj konkretnoj situaciji u kojoj delije kao sto rekoh imaju prava na svoj stav i nikome ne nameecu svoje misljenje i stavove(kao sto je bilo i na utakmici sa olimpijakosom,a i pera je to vec objasnio,ko je hteo da zvizdi zvizdao je i nije bilo nikakvih problema)...
znaci ne pricam uopste o delijama,njihovom funkcionisanju i sl...

a valjda bi sada ja posle tvoje kritike po njima trebao da ih branim,pa da navodim suprotne primere,gde su nesto dobro uradili,ucestvovali ili organizovali humanitarne akcije i sl. naravno da nemam nameru,jer niti sam njihov clan(niti ikada bio) niti potparol,niti se slazem uvek sa njima. cak se ni ovog puta ne slazem sa odlukom(jer kao sto si i sam nagovestio to navijanje je igracima sigurno potrebno da bi odigrali sto bolje),ali kao sto rekoh oni na to imaju pravo i to je to...
« Poslednja izmena: Novembar 27, 2014, 11:54 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #469 poslato: Novembar 27, 2014, 12:41 »
Opet sam neupućen kao Koštunica dr.Voja..jel to Delije planiraju da ćute celu utakmicu?!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #470 poslato: Novembar 27, 2014, 03:12 »
profo,pa ti si prvi prosirio pricu od ovog slucaja,na neke potpuno druge stvari kada su delije bojkotovale kk...

djordje, poistovetiti delije sa bogdanovim i dunjicem je u najmanju ruku neozbiljno. da se razumemo tribina i delije nisu klub ljubitelja pozorista i muzeja, to je jedna subkultura u kojoj do izrazaja dolaze oni koji su spremni i da se pobiju i da naprave ili ucetvuju u sranju. uostalom nije to mnogo drugacije nego kada si klinac u kraju.i tu su najpopularniji oni koji smeju i da se pobiju,a ne ko je najbolji djak i najpametniji. to su sto bi se reklo pravila odrastanja na ulici(da ne kazem na asfaltu,jer se misli na kriminalce)....

ladja,nece biti organizovanog navijanja zbog markove smrti.to znaci da nece biti vodja na sipci koji sve organizuju.ljudima niko ne brani da pevaju,zvizde...
« Poslednja izmena: Novembar 27, 2014, 03:30 NenadBG »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #471 poslato: Novembar 27, 2014, 03:21 »
  jedan od vođa delija čak mogu reći da ima i neko posebno mesto u vrhu grupe je moj kolega i čovek redovno radi i to na vrlo značajnom i teškom poslu a nije ni kriminalac ni diler. Muka mi je više od generalizacija i poistovećvanja ljudi. Tako možemo da kažemo i da su svi profesori, doktori, ekonomisti lopovi, krimosi, dileri jer pojedini iz te profesije su uprljali ruke u kriminaluDelije su navijačka grupa koja ima neke svoje principe koji nem oraju svima da se dopadaju i da ih svi cene i poštuju ali to nije razlog da im se dodaje i ono što nisu uradili a to je "izdaja kluba" "okretanje leđa igračima" i "zabrana navijanja običnom svetu"Zna se ko su pripadnici grupa i oni poštuju stav vođstva a ostalim ljudima u hali niko nije nikad zabranio da navijaju i bodre Zvezdu a to što većina prisutnih u hali ili na stadionu isto ispoštuje stav delija je samo još jedan dokaz da imaju ugleda i među običnim navijačima. Idem na košarku skoro na svaku utakmicu godinama unazad i niko mi nikad nije bilo čim ukazao da ne treba da navijam ili da nije dobro ako podržim igrače na terenu. Zastava "cigani stara škola" je svuda prisutna i niko se ne buni
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #472 poslato: Novembar 27, 2014, 03:35 »
http://kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/oformljena-tabela-zvezdine-tiket-lige

evo sada znamo da godisnjih ima tacno malo preko 2500...

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #473 poslato: Novembar 27, 2014, 06:39 »
Sto se onda ne distanciraju od Bogdanova? Ili Dunjica, nego im je klicano na svakoj utkamici?
Jasno je meni da je to subkultura ali najveci broj takozvanih vodja su ljudi sa debelim dosijema, osumnjiceni za mnogo teza dela od obicnih tuca.
I veliki deo njih zivi od toga sto su.

I to ne vazi samo za Zvezdu, Prelic, Kimi, Dzoni, vodje RAda, ne pravim ja tu razliku.

Pjer, kaze da ne voli da se generalizuje. Slazem se ja, verovatno nisu sve vodje ogrezle u kriminal, kao sto sam uveren da je veci deo onih koji slede te vodje sasvim ok. Kao sto je i ovaj momak bio.

Meni smeta jedna druga stvar takodje, Pjer je nesvesno vodje navijaca i navijace poredio sa profesorima, advokatima itd. Prosto kod nas u drustvu je navijanje postalo zanimanje i profesija. NAvijaci su postali drustveni sloj koji veoma utice na nase drustvo. Cija podrska znaci, a opet zameranje moze da kosta i zivota.

Ono sto je za Zvezdu karakteristicno je i ta glupava doslednost. Insistiranje na pravoslavlju recimo, kada su u pitanju termini utakmica i sve ostalo sto uz to ide. Bilo bi lepo kada bi bili tako smerni i kada su njihovi zivoti u pitanju, ovako to izgleda u najmanju ruku smesno i degutantno.
« Poslednja izmena: Novembar 27, 2014, 06:49 djordje »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #474 poslato: Novembar 27, 2014, 07:13 »
Starina u krupnom planu!
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #475 poslato: Novembar 27, 2014, 07:35 »
VIP ličnost.  :aplauz:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #476 poslato: Novembar 27, 2014, 07:45 »
Voli ga kamerman  :zvizvdi:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #477 poslato: Novembar 27, 2014, 07:46 »
Jebiga, fotogeničnost mu ne možemo osporiti.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #478 poslato: Novembar 27, 2014, 08:57 »
U najvažnijoj utakmici jedva deset hiljada gledalaca.
Malo je reći kolika je to sramota.

Ovo večeras je prava košarkaška publika, koja razume igru, bodri i hrabri... ali sektašenje severa neće na dobro da izadje.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #479 poslato: Novembar 27, 2014, 08:59 »
Kako je bolje i svrsishodnije navijanje ka publika reaguje na utakmicu, na dešavanja na terenu. Ne ono smaranja i pevanje non-stop.