Autor Tema: KK Crvena zvezda 2014/2015  (Pročitano 268979 puta)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2014/2015
« Odgovor #555 poslato: Decembar 06, 2014, 08:17 »
Svaka cast!

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #556 poslato: Decembar 06, 2014, 12:10 »
Veliki uspeh, ja od kada pratim kosarku ne secam se da je neki nas tim ovako dobro igrao u EL( govorim o SRJ, SCG i Srbiji). Prakitcno svaka utakmica je bila ili pobeda ili egal sa propustenim sansama i to poptuno svejedno da li igramo kod kuce ili na strani, svaki put su isli na pobedu.

Naravno PArtizan je igrao odlicno u TOP16 fazi, ali precesto se u grupnoj fazi mucio i borio do poslednje lopte za prolaz. Tako da sam poredio samo ovo do sada.

Sto se TOP 16 tice, bice paklena borba ali ako nas povrede zaobidju i ako se Radonjic uspe da dodatno podigne par igraca nase sance ce biti izgledne.
Sinoc sam slusao Tegeltiju i Grbovic je imao pravo, u TOP 16 se igra mnogo tvrdje, sasvim druga kosarka. Tacno je rekao i za Marcusa, tu ce se videti da li samo dobar ili zaista vrhunski igrac.

NE znam kako se vama cini, ali NEdovic me je debelo razocarao.  On je isti ili jos gori od Nedovica koji je igrao u Litvaniji ili Zvezdi. IZgleda da je PEsic imao prava u onoj sezoni kada ga je drzao po strani. Stagnira, ovakav igrac nema mesta ni u EL timovima, i sada je jasno zasto su ga u GS skartirali. Ostao je atleta, verovatno sada i bolji nego sto je bio, ali u svim drugim segemtnima je isti ili gori.

Takodje, mislim da je veoma vazno dobiti dve utkamice u ABA ligi, kako bi imali solidnu zalihu pobeda i kako bi se mogli maksimalno koncenstriusati na  ogroman napor u TOP 16, 14 utkamica je to i svaka je neverovatno vazna.
« Poslednja izmena: Decembar 06, 2014, 12:19 djordje »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #557 poslato: Decembar 06, 2014, 12:24 »
čestitke cigani, čovićevci, koji god... :rofl: :palac:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #558 poslato: Decembar 06, 2014, 12:42 »
nema šta, veliki uspeh, očekivao sam plasman u Top 16, ali ne ovako "betonski".

Izuzetno mi je drago zbog Radonjića, jer bilo je stvarno degutantno pratiti šta su neki navijači pisali o njemu ovih godinu i po, prosto, takvu ogorčenost i neobjektivnost dugo nisam video.

Najjače su teze tipa, "pa ovaj čovek ne može nacrtati njednu akciju" i slično, pri čemu se uopšte nije radilo o karikiranju već sveopštoj ubeđenosti da su oni košarkaški eksperti (od kojih polovina nije probacila loptu kroz obruč više od pet puta) razotkrili neznalicu Radonju koji unazađuje njihov voljeni klub  :rock: .

Ovde pohvale zaslužuje i Čović koji je konačno raskrstio sa sistemom menjanja trenera poput gaća, gde je postojao zatvoreni krug Miodrag Baletić, Vlade Đurović, Slobodan Klipa, Boško Đokić, Vlada Vukoičić, Aco Petrović i to po nekoliko puta. Radonjić je više od svakog od njih po Čovićevim kriterijumima zasluživao šut kartu, ali ipak je ostao suzdržan i sada ubira rezultate.

To bi mogao biti nauk za sve naše sportske radnike jer je u trenerskom poslu jedan od najvažnijih elemenata kontinuitet, tj. poverenje poslodavca i kada ide loše.

Što se tiče zamerki, ostaću na istom kursu kao i ranije, iako se navijači CZV ne slažu sa tim. Mislim da se u ovom timu morao naći još neki domaći igrač, i to jedan u punoj rotaciji (umesto Cirbesa) i još jedan mlađi.

Čitao sam Nenadov stav da od FMP-ovih igrača niko nema kvalitet za prvi tim osim Gudurića, ali mislim da to nije tačno, Zvezda u godištima 96/97 ima nekoliko paklenih igrača koji bi pre svega svojim fizikalijama mogli da odrade neke specijale na terenu. Ko prati EL može da vidi kako to rade veterani tog posla, Duda i Žoc, pa uprkos tome što imaju za evropske prilike neograničene budžete, svaki meč donosi bar po 10-15 minuta za momke iz tih generacija (Korkmaz, Ulubaj, Berk...), a da ne govorim o tome da su Sipahi i Osman (95 godište) već postali standardni članovi uže rotacije.

A dovoljno je vratiti se 5-6 meseci unazad i videti da na under turnirima ti momci nisu imali ništa bolje partije od npr. Lazarevića, Rakićevića i Stojanovića. Dakle, samo malo više "građanske hrabrosti", i ovo bi bio savršen uspeh.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #559 poslato: Decembar 06, 2014, 12:57 »
Čestitke na TOP 16. Ovaj tim može baš daleko da dogura.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #560 poslato: Decembar 06, 2014, 01:07 »
Brza košarka, kontre sa nemilosrdnom egzekuzcijom, kreativnost u napadu. Baš kao nekada reprezentacija Jugoslavije u periodu od 1985-2005 godine.

Na svaku trojku Valensije, vratilo se trojkom. Na svaki skok u napadu vratilo se sa više skokova. Čim neko malo padne, drugi ga zameni.
Jest mala pomoć sudije   :D  (Cirbes dirao loptu, par faulova) ali ništa što je presudilo na igru.

Ako treba nekog izdvojiti, ja bi rekao da je Dženkis za pedalj ispred ostalih.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #561 poslato: Decembar 06, 2014, 02:44 »

daba nije isao za valensiju , isli su veteran sa zenom, kum koca, danijel srdjan i tanja i njen brat+ ekipa oko kosovica koja je decenijama u parteru b

moram da priznam da sam na kladionici igrao 1 na valensiju i ispusio za nekih 40 hiljda dinara

nema veze kad je pobedila Zvezda :udaraozid:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #562 poslato: Decembar 06, 2014, 02:58 »
islo je i par mojih drugova,wizair-om iz Temisvara,smijesno kako je jeftino

sin bivseg mi komsije,mali Jaka Blazic :)

:D

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #563 poslato: Decembar 06, 2014, 03:14 »
 veteran i ekipa su takodje isli preko temisvara

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #564 poslato: Decembar 06, 2014, 03:21 »
Au, 40 000.  :no:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #565 poslato: Decembar 06, 2014, 06:08 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=jjdRVu2JVMw[/youtube]
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #566 poslato: Decembar 06, 2014, 07:47 »

Onaj osjećaj od sinoć je neopisiv. Grobarima sam zavidio godinama unazad na svemu što su radili u Evroligi, a sinoć samo konačano doživio da moja Zvezda razvaljuje u Evropi...  :'( (suze radosnice)

..kako je dobro biti lud za tobom ZVEZDO..

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=iNvAVHIp4u8[/youtube]

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #567 poslato: Decembar 06, 2014, 08:55 »
Ponoviću, još samo da naučimo od grobara kako se navija na košarci! Najozbiljnije mislim. 

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #568 poslato: Decembar 06, 2014, 09:03 »
Ponoviću, još samo da naučimo od grobara kako se navija na košarci! Najozbiljnije mislim.

da spustite kop do terena za pocetak

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #569 poslato: Decembar 06, 2014, 09:35 »

da spustite kop do terena za pocetak

kop je bas na mestu i to je bio sjajan dogovor delija i Nebojse
kosarku igraju igraci