Citat: Vanzemaljac Sivi Februar 08, 2015, 01:25 Ovo za Jovica verovatno nije tacno, jer je informacija krenula sa grbarskog foruma.Ista stvar kao i za Dangubicevu povredu kolena, pa ga zato Gushko nije uzeo Jovic trentno nije fit ali daleko od toga da ima ozbiljniju povredu!moja informacija nije sa foruma vec od jednog bvseg igraca koji je prekinuo karijeru zbog takve povrede i pogresnog lecenja
Ovo za Jovica verovatno nije tacno, jer je informacija krenula sa grbarskog foruma.Ista stvar kao i za Dangubicevu povredu kolena, pa ga zato Gushko nije uzeo Jovic trentno nije fit ali daleko od toga da ima ozbiljniju povredu!
ne znam zasto se toliko potencira da imamo neki neverovatno jaki tim za koji je najnormalnije da redom gazi sve pred sobom u jadranskoj ligi? pogledajte samo igrace koji igraju za nas i kakvi su bili u svojim prethodnim klubovima, pa razmislite da li su igde imali ovakav uspeh i ovako dominirali? wilijams i dzenkins zajedno nemaju NBA iskustva koliko ga ima pavlovic, a macvan je skupio evropskog iskustva vise od svih nasih igraca zajdno. bobi je do pre tri godine bio otpisan i kao propali talenat sedeo na kraju mutine klupe u radnickom, kao 11-12 igrac, a sad dominira EL. jovic je u tom mutinom timu bio rezervni (ej, rezervni) plej malini, a kalinic nije bio prva zvezda tima, nego tek clan prve petorke. jaka jeste dosao kao prvi igrac olimpije (sto i nije neka velika stvar) a lazica su svi "strucnjaci" savetovali da se ostavi kosarke i posveti nekoj borilackoj vestini. koju jos to zvezdu u timu imamo? dangubu, koji igra svoju prvu ozbiljnu sezonu u zivotu (takodje nije bio prva zvezda u prethodnom klubu) i luku, i jos rebu i teju. pa kad covek ovako lepo odmeri ovaj roster, i proba da bude neutralan, moze li iskreno kaze da ovo sto sada gledamo je zapravo mnogo vise nego sto tim objektivno vredi? ima li makar malo zasluge trenera u tome?
Pa to su poznate stvari...a te priče o skupom timu i milionima zna se iz čije su kuhinje i nije vredno ni spomena..
Kako vi znate da iskonstruišete priče, sve je smiješno. Pošto ste prije nas prozivali za to, sada ću i ja sa punim pravom reći, da je ovo "traženje alibija" za moguće događaje.
Citat: VolimPFC Februar 11, 2015, 07:28 Kako vi znate da iskonstruišete priče, sve je smiješno. Pošto ste prije nas prozivali za to, sada ću i ja sa punim pravom reći, da je ovo "traženje alibija" za moguće događaje. Ču "moguće". To su realni događaji.
Ekipa iz partera B, obicno dobija od kluba karte za gostovanja, bar momke koje ja znam iz Pionira, videcemo dal ce i sad tako biti!?
Za kurave nisam cuo, to samo Nesa Ilic trosi