Autor Tema: KK Crvena zvezda 2014/2015  (Pročitano 268950 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2014/2015
« Odgovor #1110 poslato: Februar 19, 2015, 12:55 »
ajte u kliker svi, kad se oko svađate i raspravljate danima... :no:

sram te bilo ali ozbiljno
pa zašto Srki, zašto?!  :zbunjen: jel sramota reći istinu?!
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1111 poslato: Februar 19, 2015, 12:58 »
   o fireru sve najbolje moraš pisati :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1112 poslato: Februar 19, 2015, 01:03 »
oni što moraju, nek pišu...ja pak ne podilazim moćnicima... ;)
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1113 poslato: Februar 19, 2015, 01:06 »
@ Saga

AJvatar mi skroz bezveze, al' cu ga promenim, vreme mu je....:))

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1114 poslato: Februar 19, 2015, 01:16 »
 :palac:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1115 poslato: Februar 19, 2015, 07:09 »
Zgembo, si "pod uticajem"?
Vidiš neke paralele?

sa Vranjem ili Babušnicom? Čarapama JNA generala? Znojavim pazuhom? Krsnom slavom?

Precenjuješ me profesore, morao bih mešati esid sa mišomorom i antifrizom da stignem u tvoje tripove  :D .

Čak ni novi kolega forumaš sa svojim fantazijama o nečastivom nije došao na tvoj stadijum, a nije da se ne trudi...

Ahhhh, ta poznata strategija "objektivnih" forumaša. Strpaj sve u jedan koš, ko će još da se seća?
Ko će da se seća čiji je izum bila "babušnica" i sa koliko mržnje, laži, i pljuvanja je ona uvedena u forumski diskurs? Ko će da se seća "krsne slave" koja je spomenuta u najobičnijem kontekstu ličnih sećanja? Isto i sa vojničkim čarapama - do dana današnjeg, najupečatljivija slika iz JNA oficirfskih zgrada. U čemu je problem? Jel to kao "nekakav tabu?
Nemo mi glumiš naivčinu - jer nisi, uprkos silnim pokušajima da se takvim predstaviš.
Pukneš i ti kad tvoji "najnormalniji" pokušaji ne daju rezultata.
Isto i ja. Pišem činjenice - barem onako kako ih ja pamtim i znam - a na to dobijem odgovore tipa "mitovi", "ma idi", "iz radionice Dr. Čovića"... Nidje nijednog kontraargumenta. Nidje ozbiljne diskusije ni u začetku.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1116 poslato: Februar 19, 2015, 10:54 »
Bilo je ozbiljne diskusije, ali mi tad rekoste da slusam vas, stariji ste.

Onda sam odustao od ozbiljne price na tu temu. Riječ 'Mit' si izvukao iz posta koji je imao bar 10 recenica.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1117 poslato: Februar 19, 2015, 11:07 »
Komsije kukavicki kao i uvek, oslabe protivnika uzimajuci im najboljeg igraca, i onda dominiraju:)
Videcemo kako ce se snaci za dva dana, kad udare na ravnog sebi?!

PS: Valjda ce Pera Karanfil biti miran, kako bi gledali kosarku bez prekida, teatralnog napustanja parketa i bespotrebnog paljenja stoke sa tribina iz oba tabora, pa nek pobedi bolji!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1118 poslato: Februar 20, 2015, 10:27 »
Zgembo, si "pod uticajem"?
Vidiš neke paralele?

sa Vranjem ili Babušnicom? Čarapama JNA generala? Znojavim pazuhom? Krsnom slavom?

Precenjuješ me profesore, morao bih mešati esid sa mišomorom i antifrizom da stignem u tvoje tripove  :D .

Čak ni novi kolega forumaš sa svojim fantazijama o nečastivom nije došao na tvoj stadijum, a nije da se ne trudi...

Ahhhh, ta poznata strategija "objektivnih" forumaša. Strpaj sve u jedan koš, ko će još da se seća?
Ko će da se seća čiji je izum bila "babušnica" i sa koliko mržnje, laži, i pljuvanja je ona uvedena u forumski diskurs? Ko će da se seća "krsne slave" koja je spomenuta u najobičnijem kontekstu ličnih sećanja? Isto i sa vojničkim čarapama - do dana današnjeg, najupečatljivija slika iz JNA oficirfskih zgrada. U čemu je problem? Jel to kao "nekakav tabu?
Nemo mi glumiš naivčinu - jer nisi, uprkos silnim pokušajima da se takvim predstaviš.
Pukneš i ti kad tvoji "najnormalniji" pokušaji ne daju rezultata.
Isto i ja. Pišem činjenice - barem onako kako ih ja pamtim i znam - a na to dobijem odgovore tipa "mitovi", "ma idi", "iz radionice Dr. Čovića"... Nidje nijednog kontraargumenta. Nidje ozbiljne diskusije ni u začetku.

pa baš o tome pričam, "oficirske čarape", "babušnica", to su samo tvoje lične metafore, sam si rekao, vezano za tvoja iskustva i tvoje odrastanje, nešto što ti fiksiraš za Partizan, a nije uopšteno u navijačkim raspravama... Dakle, ti pod utiskom tih ličnih fiksacija dođeš u raspravu i kažeš nama:

"Da li ste vi svesni za kakvo zlo navijate, tj. za klub koji simbolizuje zlo?"

Da li se sećaš tog tvog posta?

Kako na taj post odgovoriti, kako ga razumeti, kako ga uopšte prihvatiti u neku ozbiljnu raspravu, bez da kroz zajebanciju provučem da si došao odnekud napižđen (narocki rečeno pod kapljicom) i istresao se na navijače omraženog ti kluba?

Ili mi sad svi treba da znamo tvoje sukobe sa nekim ljudima iz Babušnice, i tvoj lični porodični antagonizam prema JNA oficirima ili šta već, i da na osnovu toga pravimo aksiome o Partizanu i Grobarima?
« Poslednja izmena: Februar 20, 2015, 10:29 Zgembo Adislić »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1119 poslato: Februar 20, 2015, 04:01 »
Licni osjecaj itekako primjetan,ali nije mi ova prica novost. Ovo ce da potvrdi jos mnogo,mnogo komsijskih navijaca,cak i da iznese neke jos nevjerovatnije teze,sa sve 15-20 kucanih A4 strana dokumentacije  :zbunjen:

Ja u glavi imam Partizan kao ideju koja moguce da znacajno odudara od realnosti,ali ne pada mi na pamet da nekom nabijam na nos to i da ubjedjujem da mora da vjeruje. Te takve price su vazda bile za kafanu sa ciganskim drustvom, za redcaffe i delije.net forume,a ne sredstvo za soljenje pameti i edukovanje mladjih grobarskih narastaja.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1120 poslato: Februar 20, 2015, 06:17 »
Evo, nastavlja se...  :udaraozid:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1121 poslato: Februar 23, 2015, 12:44 »
Dame i gospodo - Stefan Jović. :)

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=yXAnWHWW75c[/youtube]

:rock: :rock:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1122 poslato: Februar 23, 2015, 02:47 »
Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком од 27. фебруара до 1. марта по четврти пут узастопно биће домаћин и организатор Евролигиног квалификационог тунрира за јуниоре. На Звездину иницијативу, коју је подржала Евролига, овај турнир под називом Adidas Next Generation Tournament понеће и име МАРКО ИВКОВИЋ у знак сећања на навијача Црвене звезде који је у убијен 21. новембра 2014. године у Истанбулу пред евролигашки меч између Галатасараја и црвено-белих.

Овај престижни турнир осму годину за редом се одржава у Београду, окупиће осам екипа које ће бити подељене у две групе. У групи А такмичиће се Црвена звезда Телеком, Мега Лекс, Алба Берлин (Немачка) и Ваерлосе (Данска), док Б групу чине: Партизан НИС, Земун, Умана Реyер Венице (Италија) и Цанариас Басктебалл Ацадемy (Шпанија). По пропозицијама такмичења по две првопласиране екипе из сваке групе избориће учешће у полуфиналу, а победник овог турнира пласираће се на Final-8 Евролиге који се ове године одржава у Мадриду.

Утакмице ће се играти у дворанама Баскет сити и Баскет ленд на Чукарици, а завршног дана турнира у паузи између дуела за треће место и финала, као и сваке године, одржаће се веома атрактивна такамичења у закуцавању и шутирању тројки.

Треба истаћи да је Црвена звезда Телеком три пута узастопно освајала прво место, а шампионски пехар никада није напуштао главни град Србије пошто је ФМП претходно четири пута био победник.

Куриозитет је да су црвено-бели у последње три године на београдском турниру одиграли укупно 15 утакмица и забележили исто толико победа. Генерација изузетно талентованих Звездиних јуниора прошле године освојила је и прво место на Final-8 у Милану. Црвено-бели су били убедљиво најмлађи тим на том турниру, па ће и ове године у саставу тренера Слободана Клипе бити неколико момака који су се прошле сезоне попели на кров Европе.

Покровитељ Adidas Next Generation тунрира – Марко Ивковић је Градски секретаријат за спорт и омладину, а организацију турнира као и сваке године помаже и Кошаркашки савез Београда. ЖИВИШ!
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1123 poslato: Februar 23, 2015, 03:11 »
Taman da se ozvanici i A licenca za prvi tim8)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1124 poslato: Februar 23, 2015, 03:49 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=dWImUfuAkGc[/youtube]
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...