sta kazeze na to sto je jakovljevic izjavio da je mw bio nudjen kariju za 930 000 usd, kari rekao to grbi, jakovljevic kaze da mw nw igra za te pare u cz ali je blizu te cifre
moram da prokomentarisem ovo. gde li ti dolazis do informacija?na partizan.net ili avangardi. u ovako maloj recenici si napravio nekoliko gresaka,da ne kazem lazi,ali stvari koje ne odgovaraju istini. upravo sam pogledao tu andjusovu emisiju gde je bio gost jakovljevic. prvo nije kari nista rekao grbi,drugo jakovljevic uopste nije rekao da vilijams igra za priblizno te pare.
jakovljevic je rekao da je njemu(jakovljevicu) pesic u miluzu pricao da je bajernu vilijams nudjen za neku cifru(bas tako rekao),i da grba nije daleko od te cifre,da je promasio 10ak hiljada,na sta andjus kaze znaci ista cifra u bajernu i zvezdi.a onda jakovljevic dodaje osim ako u zvezdi nije pristao da igra za 3x manje para,sto kako je rekao jakovljevic naucna fantastika.
znaci uopste cak nije ni izneo tvrdnju da zna za koliko igra u zvezdi,niti je cak tvrdio da igra za iste te pare u zvezdi,samo je rekao da fakticki po njemu ne igra za 3x manje pare...
znaci u jednoj tako maloj recenici uspeo si da izneses puno stvari koje uopste ne odgovaraju izjavi na koju si se pozvao...
uz sve to stoji moj prvi komentar za jakovljevica,covek ide po televizijama i sipa otrov po zvezdi od kada ga je cova otpustio.mali covek,povredjen,koji se sluzi svim i svacim...
deneb,lose su ti rekli...
da se razumemo ne znam tacno koliko prima vilijams.ono sto znam da je ukupan igracki budzet zvezde za prvi tim(ukljucujuci i strucni stab) nesto manje od 2miliona.a ukupan budzet sistema(fmp,sve mladje kategorije,plus svi drugi troskovi,putovanja,pripreme i sve ostalo) je3,6mil. za vilijamsa idu price od 250k dolara(neki kazu eura) do neke cifre sto je pera pricao 250+250 k dolara bonusi(inace u trenutku ugovaranja letos to je cifra od oko 190+190k eura bila).i izmedju tih cifara sam cuo razne price-cistih 250k, 250+50+50 bonusi,350k i sl. u svakom slucaju znam otprilike cifre za vecinu igraca,za one koje ne znam mogu da pretpostavim na osnovu onih sto znam,i svakako da su price o 600k eura,900 i nesto k dolara i sl da su obicne gluposti...