Autor Tema: KK Crvena zvezda 2014/2015  (Pročitano 269391 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2014/2015
« Odgovor #1455 poslato: Jun 19, 2015, 08:34 »
U nekom trenutku, sinoć su u kopu delija razvili poduži transparent (kakvi su u poslednje vreme, izgleda, u modi ?) na kojem je bilo ispisano, "Mrtvom čoveku od koga ste se tresli pominjete ime? Itd... " Postoji i fotka, ali mi je malo degutantno da je ovde postavljam. Ko velim, ako znate - znate.
Ajte cigani, prevod, moliću (s)lepo !

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1456 poslato: Jun 19, 2015, 09:37 »

Konačno i titula u srpskoj kaljuga ligi !

Čestitke momcima i Dejanu Radonjiću sa kompletnim stručnim štabom
 ove sezone smo van EL izgubili 5(pet) utakmica i to tri od grobara i po jednu od Cedevite i Krke  :respect

Sjajna sezona koja je pokazala da veliki rad koji su uložili Sejo i momci mora doneti i rezultat

slavilo se do juttros što na Kalemegdanu što gore kod mene na Ceraku

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1457 poslato: Jun 19, 2015, 12:45 »
U nekom trenutku, sinoć su u kopu delija razvili poduži transparent (kakvi su u poslednje vreme, izgleda, u modi ?) na kojem je bilo ispisano, "Mrtvom čoveku od koga ste se tresli pominjete ime? Itd... " Postoji i fotka, ali mi je malo degutantno da je ovde postavljam. Ko velim, ako znate - znate.
Ajte cigani, prevod, moliću (s)lepo !

U utakmici broj 2, Grobari su istakli transparent, "Zašto hapsite mene i moje drugove, pa moj tata je vaš kolega"  što su riječi pokojnog Dunjića.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1458 poslato: Jun 19, 2015, 01:52 »

znači ipak su se obračunavali sa pokojnim Dunjićem  :no:

pre utakmice u već punoj hali Delije kreću "pravda za ..." a grobari ćute
 posle su se ukluljučili zvezdaši sa tribine C pa se ipak "prvda " otpevala u orginalu
 setih se kako se nekad zdušno pevalo navijačima Vojvodine "pola mađar ..." :zbunjen:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1459 poslato: Jun 19, 2015, 02:02 »

znači ipak su se obračunavali sa pokojnim Dunjićem  :no:

pre utakmice u već punoj hali Delije kreću "pravda za ..." a grobari ćute
 posle su se ukluljučili zvezdaši sa tribine C pa se ipak "prvda " otpevala u orginalu
 setih se kako se nekad zdušno pevalo navijačima Vojvodine "pola mađar ..." :zbunjen:

Kakvo licemjerje severa, isti oni šaraju grafite "borba za pravdu" a onda ajmo zajedno da pjevamo, ma mrš bre...  Da ne pričamo o išaranim grafitima Zorana Vujovića... stoka maloumna, a puna su im usta Srpstva i  Kosova, jebem li ih ja u ta ista...
« Poslednja izmena: Jun 19, 2015, 02:03 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1460 poslato: Jun 19, 2015, 02:10 »

poenta je u tome što Sever zajebava sadašnje vođsdtvo juga da nisu pravi tj da imaju drugim PIB i da nisu sa iste adrese kao pravi grobari
 ovi su svojim ćutanjem na pravdu to samo potvrdili

biloje još nekih peckanja tipa " ciganski otpad" ali nisam sve popamtio   

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1461 poslato: Jun 19, 2015, 02:35 »
pa da najvise je bilo upravo to prozivanje,kao ona pesma sa prosle sto sam je okacio ono gde spominju volkova. delije ih prozivaju sto tribinu vode oni koji su nekada bili delije ili pripadnici nekih drugih grupa...

inace osvojena titula posle mnogaja ljeta,sto bi rekli. puno zelje i veliko odusevljenje je bilo prisutno sto je rezultiralo i prepunim kalisem na proslavi(jebi ga rekao bi tegi da smo na pogresnoj adresi proslavljali,ali eto mi smo ipak na kalemegdanu slavili).fantasticna sezona i konacno osvojena titula u takmicenju koje u teoriji ne znaci puno,ali u praksi je dosta vazno. nadam se da se vec prave planovi za sledecu sezonu,tj na sastav tima mislim, i da vec imaju u glavi otprilike kako ce sastav izgledati.
sansu bi morali da dobiju neki mladi igraci,pre svega guduric,eventualno davidovac. to je to sto se tice fmpa. eventualno bi mozda moglo da se u 12 nadje mesta za aranitovica,ali u ulozi rebica. sto i ne bi bilo lose resenje,jer on ima pravo da igra za juniore. znaci da trenira sa prvim timom,skida se,ponekad zabode neki minut,a igra redovno za juniore.
sto se tice stranaca ne bih imao nista protiv da djenka i vilijams ostanu.ne znam samo koliko je to realno. bilo bi dobro zadrzati cirbesa,koji se sada dovodi u vezu sa bajernom,a navodno ima klauzulu u ugovoru da moze u nemacku da se vrati za neke simbolicne pare,maltene za dz. dok bi klubovi iz drugih zemalja morali da plate regularno obestecenje.vidim da na rsbu spominju da je bobi navodno potpisao na 2+1,mada mislim da nisu u pravu.i da cak u slucaju njegovog odlaska u nba klub dobija obestecenje-500k,valjda dolara. istina da su ti likovi sa foruma bliski sa upravom kk-a,tj oni mislim odrzavaju youtube kanal kka,oni im snimaju i slikaju na svim utakmicama i ostalim dogadjajima vezanim za kk. tako da sigurno imaju info iz prve ruke. ali toliko vremena sam na netu da znam da se preko tih pouzdanih insajdera najbolje i poturaju lazne vesti,tako da ne znam koliko ovde ima istine.
jaki hvala za sve sto je uradio. prosle sezone je bio solidan,jako bitan igrac.dobar deo ove sezone znacajno bolji nego prosle godine,sigurniji u sutu,i bio je jedan od kljucnih igraca za dobre rezultate u prvom delu sezone.ali onda sledi ogroman par,tako da je sada bukvalno kao pao sa marsa,covek ne zna gde se nalazi,nista ne igra,nema energije,nema hrabrosti,i jedino igra odbranu. s obzirom na sve kao sto rekoh hvala mu,bio je jedan od omiljenih igraca ove dve godine,ali mislim da je vreme da ide,i da otvori mesto mladjima(guduricu).
za lazica mislim da uvek ima mesta ne samo u zvezdi,nego i u cak boljim timovima od nje. pa se nadam da ce i on ostati.iako se spominje mogucnost dolaska da bi zaradio u inostranstvu neku finu kintu...

sve u svemu bobi sigurno ide,mislim da je i jaka izvestan, a ostala tri stranca i lazic sasvim moguce da sledece godine ne budu u nasem sastavu.
« Poslednja izmena: Jun 19, 2015, 04:03 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1462 poslato: Jun 19, 2015, 02:57 »

sinoć kad je Jaka poklonio mom prijatelju dabi dres ja i bumbar ga pitamo kad će nama da pokloni dres a Jaka kaže "sledeće sezone" :zbunjen:

oko odlazaka se još ništa sa sigurnošću ne zna i svaka opcija je otvorena, sinoć se sjatio kurta i murt da pogleda šampiosku Zvezdu a 75% mečeva Čovića sam gleda Zvezdu pa ostaje da vidimo hoće li neko otvoriti kasu i dati neki dinar voljenom klubu
Do tad sezonci rade posao jer je oko 2000 sezonskih već prodato za sledeću sezone, kad se zna da je najeftinija 100 evrića to je sasvim OK suma
Videćemo kakvaje situacija isa trenerom Radonjićem ?

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1463 poslato: Jun 19, 2015, 03:23 »
Ko je onaj čovek u rekao bi već pedesetima što je ofarbao ćelu u crveno bele pruge?!Pwr puta je upadao u kadar kad se snimala tribina.. :respect

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1464 poslato: Jun 19, 2015, 03:36 »

ja sam ga tek danas na nekom snimku video, prvi put ga vidim u tom izdanju a i ne znam ko je

mnogo je juče bilo onih što bi da budu viđeni :no: a kad sam štetočinu video da se dovlaču u prvi red došlo mi da povraćam
 stoka bezrepe još stavio neki crveno beli šal, kasnije se utopi u masu pa ga nisam video uopšte, pokarao milione u Zvezdi a sad došao da slavi titulu :pusiga:  bilo je još nekih zalutali, don terza pre svih  :pusiga:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1465 poslato: Jun 19, 2015, 03:39 »

poenta je u tome što Sever zajebava sadašnje vođsdtvo juga da nisu pravi tj da imaju drugim PIB i da nisu sa iste adrese kao pravi grobari

Mea Culpa. 
Mada stoji sve ovo što sam rekao prethodno, posebno ovo za Zorana Vujovića, a ovamo se iščuđavaju prozivanju pokojnika. 
Grobari su citatom Dunjića odgovorili na prozivke sa prvog meča o povezanosti sa murijom.  Mislim, naravno da i vrh Alcz sarađuje sa murijom, ali licemjerno je kad te za to proziva neko ko je u najmanju ruku isti kao ti.  Bilo je i juče par transparenata koji su baš uboli.

« Poslednja izmena: Jun 19, 2015, 03:44 VolimPFC »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1466 poslato: Jun 19, 2015, 03:41 »

Mea Culpa. 
Mada stoji sve ovo što sam rekao prethodno, posebno ovo za Zorana Vujovića, a ovamo se iščuđavaju prozivanju pokojnika. 
Grobari su citatom Dunjića odgovorili na prozivke sa prvog meča o povezanosti sa murijom.  Mislim, naravno da i vrh Alcz sarađuje sa murijom, ali licemjerno je kad te zato proziva neko ko je u najmanju ruku isti kao ti.  Bilo je i juče par transparenata koji su baš uboli.

ne znam da li je dunjić sarađivao sa murijom ali znam da ga je murija ubila ...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1467 poslato: Jun 19, 2015, 03:46 »
Da me ne shvatiš pogrešno, ali "ko se mača lati..."   Svi znamo da se Dunjić nije bavio samo tribinom i navijanjem.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1468 poslato: Jun 19, 2015, 03:59 »
pa jako je glup transparent gde je dokaz saradnje sa murijom to sto mu je cale pandur(sto ne znaci da nije radio sa njima,pojma nemam,a i zna se i onako da dobar deo krimosa radi sa murijom pa nije nikakvo cudo i kada navijaci rade)...ali dobro,mene stvarno ta njihova prepucavanja transparentima ne doticu. i ne znam da li su delije zvrljali neke grafite,da li su zvrljali one sa imenom zorana vujovica,ali koliko se secam njemu su i delije skandirale.a i nije isto ako neki klinac izvrlja nesto(pa sve i da izvrljaju neke ekipe da tako kazem),i transparent kao neka vrsta zvanicnog stava tribine.tako da  je takvo uporedjivanje u najmanju ruku upitno...

moram priznati da pre serije nisam ocekivao 3-0,iako sam rekao da verujem da nema sanse da izgubimo,prosto bio sam siguran u pobedu. i to od onog prvog derbija u kls ligi.kada sam video da smo uz losu igru,puno manje skokova,dobar deo utakmice ne bas neku igru u odbrani,dobili i na kraju prelomili i imali na kraju 15ak razlike,video sam da je razlika u kvalitetu prevelika(iako tada mislim pavlovic nije igrao),i da ni uz milije,neskovice i sl nema sanse da izgubimo seriju na 3pobede. u tom trenutku sam bio siguran da uzimamo i domacu titulu. isto sam misljenje zadrzao i nekon poraza u drugom derbiju lige.ipak kao sto rekoh nisam ocekivao 3-0,ocekivao sam kao i u aba 3-1. ipak smo bez poraza dosi do titule.sto dobija na tezini ako se uzme u obzir da stvarno u seriji nismo pokazali bog zna kakvu igru.i osim dobre odbrane u napadu je skripalo na sve strane.jovic nije igrao,bobi ocigledno rovit nije pruzio ni deo onoga sto je u stanju. duga sezona je valjda ucinila svoje pa ni drugi igraci vecinom nisu bili na nivou svojih igara iz cele sezone,da ne pricamo o polufinalu abe,gde su kalina i djenka brutalno odigrali.sada nisu bili ni blizu tog nivoa,posebno kalina,a opet je resio kljucnu drugu utakmicu.
i pored svega obrni,okreni,nekako dobismo 3-0.sto pokazuje koliko smo ove sezone bolji od partizana...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1469 poslato: Jun 19, 2015, 04:29 »

ja sam ga tek danas na nekom snimku video, prvi put ga vidim u tom izdanju a i ne znam ko je

mnogo je juče bilo onih što bi da budu viđeni :no: a kad sam štetočinu video da se dovlaču u prvi red došlo mi da povraćam
 stoka bezrepe još stavio neki crveno beli šal, kasnije se utopi u masu pa ga nisam video uopšte, pokarao milione u Zvezdi a sad došao da slavi titulu :pusiga:  bilo je još nekih zalutali, don terza pre svih  :pusiga:

Vesić?
Primetio sam gnjidu... :censored: