Jaki smo ko zemlja a igramo bezvoljno, jalovo I neefikasno. Zasto je to tako, zaista ne znam, ali jeste vec petnaest godina, uz izuzetak Anticevog perioda. Ajde da ne trcimo pred rudu, ali ono juce nije bilo ni blizu neke smislene I svrsishodne igre. Dosta toga je odredio I rani I to poprilicno glup gol koji smo primili - Gudelju lopta prolazi kroz noge a onaj sa Dejvi Kroket subarom od frizure sam kao duh zakucava na drugoj stativi. Dalje, Stefan Mitrovic, Gudelj, Djordjevic pa I Nastasic sa ovakvom igrom nemaju sta da traze u prvom timu. Nadam se da ce se Subotic vratiti, a morace, mislim I Bane na stopera. Matic je morao da ide vise prema napred, previse povucen je bio. Bambi Tosic je oduvek bio privatnik, ali ovo je bas preterivanje, daj tu loptu covece, pa nisi sam na terenu...potpuno me je zbunila startna postava. Jojic je morao da igra jer nam je bas to nedostajalo na polovini terena, njegovo ubacivanje iz drugog plana. Takodje I drugi Mitrovic umesto Djordjevica koji se nije video. Svaka cast Kolarovu na jos jednoj bombi, ali bih voleo da vidim I neki gol iz igre.