Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 754401 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1155 poslato: Septembar 08, 2014, 02:41 »
  ima mnogo razloga zašto fudbaleri a uz njih mogu navesti i rukometaše Srbije igraju preko qurca za reprezentaciju Srbije i sad ih ponovo navoditi je izlišno pošto veruejm da većina nas zna koliko su ti sportovi prljavi ...Mene čudi jedna druga pojava a to je da se ne navija za reprezentaciju Srbije :zbunjen:  Ranije su "navijači" pričali kako neće zato što smo Juga, što se svira hej sloveni ali sve je to bila samoprazna priča. :pusiga:  Glavne grupe ne zanima reprezentacija jer niko ne daje lovu za navijanje a manje grupe koje su pokušale nešto su skoro pa proterane sa tribina Marakane i JNA pa sad imamo samo neku decu i pozorišnu publiku i naravno one koji jedva čekaju da zvižede omraženom igraču iz drugog kluba :pusiga: u takvoj atmosferi teško je igrati i biti prava ekipa!     
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1156 poslato: Septembar 08, 2014, 02:41 »
Lazar Markovic, Mitrovic, Dusan Tadic, Subotic i Jojic. Pusti me price "mladih talenata". Svi oni igraju u vrhunskim klubovima za ogroman novac vec sada, osim donekle Mitrovica kojem je Anderleht samo prolazna stanica. Zivi bili pa videli.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1157 poslato: Septembar 08, 2014, 02:50 »
uz sav respekt, ali to nisu igrači, koji bi neku reprezentaciju činili "jakom kao zemlja"...

u to ćeš se moći uvjeriti već protiv Armenije i Albanije...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1158 poslato: Septembar 08, 2014, 02:54 »
Sta ce biti protiv Jermenije I Albanije videcemo, to ti ne znas, to ne znam ni ja, niti je bitno za ovu pricu. Sve i da obe utakmice izgubimo, to i dalje ne menja cinjenicu da se radi o grupi izrazito dobrih igraca, i to i dalje ne menja cinjenicu da u reprezentaciji ne igraju na nivou svojih mogucnosti.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1159 poslato: Septembar 08, 2014, 03:12 »
Sta ce biti protiv Jermenije I Albanije videcemo, to ti ne znas, to ne znam ni ja, niti je bitno za ovu pricu. Sve i da obe utakmice izgubimo, to i dalje ne menja cinjenicu da se radi o grupi izrazito dobrih igraca, i to i dalje ne menja cinjenicu da u reprezentaciji ne igraju na nivou svojih mogucnosti.
s ovim se slažem...a samim tim "nisu jaki kao zemlja", već skupina dobrih igrača, nerijetko ispodprosječna u repki...
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1160 poslato: Septembar 08, 2014, 03:15 »
Ej kos, ne znam sta si zapeo danas...ako kazem da smo igracki jaki kao zemlja to I mislim I ima razloga zasto to mislim. Postujem ako imas drugacije misljenje ali daj da izbegnemo potpuno bespotrebne semanticke zavrzlame... :yes:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1161 poslato: Septembar 08, 2014, 03:17 »
ok, vrijedi... ;)

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1162 poslato: Septembar 08, 2014, 04:07 »
  ima mnogo razloga zašto fudbaleri a uz njih mogu navesti i rukometaše Srbije igraju preko qurca za reprezentaciju Srbije i sad ih ponovo navoditi je izlišno pošto veruejm da većina nas zna koliko su ti sportovi prljavi ...Mene čudi jedna druga pojava a to je da se ne navija za reprezentaciju Srbije :zbunjen:  Ranije su "navijači" pričali kako neće zato što smo Juga, što se svira hej sloveni ali sve je to bila samoprazna priča. :pusiga:  Glavne grupe ne zanima reprezentacija jer niko ne daje lovu za navijanje a manje grupe koje su pokušale nešto su skoro pa proterane sa tribina Marakane i JNA pa sad imamo samo neku decu i pozorišnu publiku i naravno one koji jedva čekaju da zvižede omraženom igraču iz drugog kluba :pusiga: u takvoj atmosferi teško je igrati i biti prava ekipa!   

Prevelika je mrznja medju navijacima,narocito vecitima za tako nesto...nista cudno,rijetka je pojava u svijetu da reprezentacije imaju organizovano navijanje,pogledaj Italiju,kolijevku tog ultra pokreta
« Poslednja izmena: Septembar 08, 2014, 04:08 shorty »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1163 poslato: Septembar 08, 2014, 04:13 »
Sa druge strane imamo engleski primer - kolevka i fudbala i navijanja. Kada igra reprezentacija ona ima podrsku desetina hiljada ljudi, a jedni do drugih stoje navijaci L'pula i Junajteda, Vile i Birmingema, Milvola i Vest Hema. Tog dana se navijaci ne sukobljavaju, iako su mozda pre samo nedelju dana mlatili jedni druge sa neskrivenim uzivanjem.

Van mreže shorty

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1164 poslato: Septembar 08, 2014, 04:25 »
Englezi najcesce idu na gostovanja da bi se tukli,pili,drogirali i prosli nekaznjeno za to,u svojoj zemlji to ne smiju...Podrska svom timu na mecu im je ocajna,zapjevaju himnu,par puta se oglase kratko za vrijeme meca i to je to...
« Poslednja izmena: Septembar 08, 2014, 04:25 shorty »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1165 poslato: Septembar 08, 2014, 04:27 »
Srbija ima veliki potencijal da bude jaka kao zemlja to jevideo i Advokat zato je i došao...grupa jako dobrih igrača koji još nisu pravi tim na njemu je da to uradi..materijal je tu.

Što se tiče navijanja o tome više ne potrebe pisati...da se mene pita samo bi Portugal i Albanija(verujem da jedan određen broj Delija i Grobara neće propustiti da konačno s razlogom viču u ritmu ko ne skače taj je šiptar i sve ostalo što sleduje).

Ostale utakmice bi sad malo u Niš (ako konačno dovrše Skadar na Bojani i iskamče dozvolu od Uefe)Vreme je da i Južna pruga vidi reprezentativnog fudbala.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1166 poslato: Septembar 08, 2014, 04:34 »
Englezi najcesce idu na gostovanja da bi se tukli,pili,drogirali i prosli nekaznjeno za to,u svojoj zemlji to ne smiju...Podrska svom timu na mecu im je ocajna,zapjevaju himnu,par puta se oglase kratko za vrijeme meca i to je to...

Pa nece biti bas tako. Naravno da ima i toga o cemu pises, ali sigurno znas za podatak da ih na prvenstva i na vaznije utakmice ide i po nekoliko desetina hiljada. To nema nijedna reprezentacija na svetu. A sto se "ocajne podrske tice" imao sam svojevremeno priliku da vidim uzivo - sve bih dao da nasa reprezentacija ima barem deseti deo takvog ocaja...ubedjen sam da bi onda mnoge stvari drugacije izgledale.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1167 poslato: Septembar 08, 2014, 04:42 »
Nemojte poredit engleske stadione koji su kao dvorane u odnosu na JNA dje svaki glas ima vecu sansu da prije stigne do saturnovog prstena nego do uveta ili mikrofona reportaznih kola...

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže shorty

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1168 poslato: Septembar 08, 2014, 04:45 »

Pa nece biti bas tako. Naravno da ima i toga o cemu pises, ali sigurno znas za podatak da ih na prvenstva i na vaznije utakmice ide i po nekoliko desetina hiljada. To nema nijedna reprezentacija na svetu. A sto se "ocajne podrske tice" imao sam svojevremeno priliku da vidim uzivo - sve bih dao da nasa reprezentacija ima barem deseti deo takvog ocaja...ubedjen sam da bi onda mnoge stvari drugacije izgledale.

Znam da ih ide toliko,ali vecina njih prvenstveno ide zbog razloga koje sam napisao...i na utakmicama na Vembliju je isto ocajna podrska,znaju Hrvati koji su par puta bili,znaju i Crnogorci koji su dvaput bili,pun stadion,pozorisna atmosfera,masu ''neengleza'' na stadionu,nidje podrske...Kada si ih vidio uzivo?Vjerovatno ne skorije

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1169 poslato: Septembar 08, 2014, 04:53 »
Dva puta, jednom u Francuskoj i jednom u Engleskoj. Nije skoro, to je tacno, ali je domaci zadatak za sve druge kada je podrska reprezentaciji u pitanju, pogotovo za nas. Mislim, to je neka potpuno druga dimenzija u odnosu na poluprazni JNA.