Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 753010 puta)

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1170 poslato: Septembar 08, 2014, 05:46 »
ovde narod nema kulturu navijanja za reprezentaciju, a to se ne stiče tako lako... Svakako ne Mihajlovićevim metodama "nasilnog pevanja himne" i slično.

Ljudi se ovde i dalje mere ko je veći Srbin na osnovu pripadnosti stranci ili navijačkoj grupi, uz izražen osećaj supremacije u odnosu na drugu stranu. U takvom ozračju lakše je biti razjedinjen, i reprezentacija Srbija kao mogući faktor ujedinjena prosto nema šanse.

Da nije ovih fanatika iz susednih zemalja, ponekad bi bilo stvarno sramotno pogledati tribine na utakmicama reprezentacije (a i ovako nije daleko).

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1171 poslato: Septembar 08, 2014, 08:42 »
Tribinu Srbije na svim utakmicama na kojim ima organizovanog navijanja "drže" Varvari i Meraklije, kao i navijači iz RS.

Ovo ostalo dođe samo protiv Hrvatada da zapali koju zastavu ili tome slično... Doći će sad i protiv Albanije.
« Poslednja izmena: Septembar 08, 2014, 08:43 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1172 poslato: Septembar 09, 2014, 09:48 »
  Voleo bih da doživim da barem jednom srpski navijači isprate svoju fudbalsku reprezentaciju kao što to rade Englezi pa makar se svi "ultraši" po Srbiji samozapalili u znak protesta. Kod nas je postalap raksa da likovi koji i ne znaju ko igra z anjihov tim imaju svoje navijačke grupe i tu su da odrade par koreografija,bakljada i istaknu neku parolu a podrška timu i je druga dimenzija.Oni malo jači menjaju trenere i kapitenima skidaju trake ali i dalje ne znaju da nabroje prvih 11 u svojoj ekipi a kamoli da znaju ko su legende kluba.klasičan primer je bio kod delija kad su Šavija i Krle morali "hijenama" da objašnjavaju ko je Robert Prosinečkitrenutno nije IN biti navijač reprezentacije Srbije i zato za istu navijaju većinom oni iz Srpske,Meraklije i Varvari uz ponekog pojedinca iz ostalih grupa ...   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1174 poslato: Septembar 10, 2014, 09:33 »
nadam se da je sala

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1175 poslato: Septembar 11, 2014, 10:59 »
Novi (najnoviji) selektor javno izjavio da je domaći "hram fudbala" zapravo najobičnija RUINA!

:eek:

Govno holandsko. Šta on zna šta je Hram!? Fudbala.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1176 poslato: Septembar 12, 2014, 12:46 »
« Poslednja izmena: Septembar 12, 2014, 11:24 Laki »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1177 poslato: Septembar 12, 2014, 08:33 »
   kao da mi nismo znali da su nam stadioni ruglo i da sm među najgorima u Evropi po tom pitanju. Selektor Adokat je rekao golu istinu a to što će se uvek naći neko da mu to zameri je više naš srpski problerm nego njegov

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1178 poslato: Septembar 12, 2014, 08:57 »
ja mislim da je JNA bolji od amsterdamske Arene, ali da svi zajedno nismo ni do kolena Marakani koja sija kao Las Vegas  :clap:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1179 poslato: Septembar 12, 2014, 10:25 »
Procitao sam ceo intervju. Sve sto je rekao je istina, ali nacin na koji neke stvari govori nije nimalo pristojan. Ne pljuje se u bunar iz koga pijes.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1180 poslato: Septembar 12, 2014, 10:45 »
slažem se, to je nažalost odlika većine  stranih fudbalskih trenera koji su dolazili raditi kod nas. Nekako im se prirodno provlači taj osećaj arogancije gde treba i gde ne treba.

Tu posebno pamtim Klementea, čovek nas je posmatrao doslovno kao zemlju trećeg sveta. Kada je ciklus završen neuspešno, gledao je novinare u fazonu "koji vam je q, pa ja sam napravio uspeh ovde, neki drugi domaći trener bi ostao na dnu tabele".

Izjave za španske medije su bile još gore... Da ne govorim o tome da nas je svojim diplomatskim delovanjem uveo u utakmicu sa Baskijom, što je bio ingeniozan potez u kontekstu tadašnjeg referenduma na Kosovu. Prosto za nepoverovati...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1181 poslato: Septembar 12, 2014, 11:07 »
Dobro, Klemente je bio alkoholicar i produzena ruka doktora Terzica...zato su za reprezentaciju i igrali takvi majstori na petoparcu poput Karleuse Tosica, Trisovica, Lole i njima slicnih. Njegova bulaznjenja ne treba uzimati za ozbiljno. Za njega je Advokat ipak ozbiljan covek, o trenerskim kvalitetima da i ne govorimo.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1182 poslato: Septembar 12, 2014, 11:26 »
Za pojedince koji ne veruju o kakvim ruinama govori Dik Advokat neka mi se jave da ih povedem na jednu turu po stadionu.

Ne zna se koji je gori.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1183 poslato: Septembar 12, 2014, 11:27 »
   istina uvek boli ...

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1184 poslato: Septembar 12, 2014, 11:46 »
Sad mi je Advokat jos gotivniji  :palac:
Da se ja pitam srusio bi JNA iste sekunde,ne samo sto je ruzan,nego nam nikad srecu nije donio,kako Partizanu tako i reprezentaciji
« Poslednja izmena: Septembar 12, 2014, 11:47 shorty »