Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 753595 puta)

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1185 poslato: Septembar 12, 2014, 12:23 »
Sto je faul editovan?
Oprem dobro

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1186 poslato: Septembar 12, 2014, 02:35 »
Iznervirao se...  :D

« Poslednja izmena: Septembar 12, 2014, 02:37 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1187 poslato: Septembar 12, 2014, 03:00 »
   kao da mi nismo znali da su nam stadioni ruglo i da sm među najgorima u Evropi po tom pitanju. Selektor Adokat je rekao golu istinu a to što će se uvek naći neko da mu to zameri je više naš srpski problerm nego njegov

Istina boli...uvek je lepše lagati sam sebe...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1188 poslato: Septembar 12, 2014, 05:33 »
Ova izjava letećeg Holandeza me je podsetila na doživljaj od pre mnooogo godin. Bilo je to "70 i neke", ja zvanični vodič i prevodilac na usluzi mladoj reprezentaciji Engleske koja je doputovala da odigra kval. utakmicu u Novom Sadu. I idemo mi busom iz Bgda i polako ulazimo u NS: Ne znam kako je danas, ali onda si prolazio kroz nešto što nije bilo ni selo ni grad. Uglavnom, meni će jedan "mladi Englez",,"ovde žive ljudi?" Ja se trgnem, "kako to misliš?" On će,  "ništa ružnije nisam video!"  I ja tu ostadoh bez teksta, moram da vam priznam. No, da me je bolelo - jeste. Još kako. Eto, tolike godine prođoše, a ja se tog "razgovora" sećam kao da je prekjuče bio.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1189 poslato: Septembar 22, 2014, 08:11 »
Zašto se protiv Šiptarije igra na JNA?

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1190 poslato: Septembar 22, 2014, 08:12 »
Da bi se gosti osećali kao kod kuće. :yes:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1191 poslato: Septembar 22, 2014, 09:58 »
Da bi se gosti osećali kao kod kuće. :yes:

Pa da...i ja pitam gluposti. :D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1192 poslato: Septembar 23, 2014, 01:08 »
Hahahaahhahaha kul :-D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1193 poslato: Oktobar 01, 2014, 12:22 »
Citat
GOLMANI: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Predrag Rajković;
ODBRAMBENI IGRAČI: Dušan Basta, Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Duško Tošić, Srefan Mitrović;

VEZNI RED: Radoslav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Zdravko Kuzmanović, Aleksandar Ignjovski, Zoran Tošić;

NAPADAČI: Dušan Tadić, Lazar Marković, Filiup Đuričić, Filip Đorđević, Aleksandar Mitrović i Danko Lazović.

Zvao je Lazovića, nije Radovića i još gore nije Subotića  :udaraozid: :udaraozid:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1194 poslato: Oktobar 01, 2014, 02:22 »
grohotom sam se nasmijao, kad sam pročitao da je Dik u repku pozvao onog raspalog Lazovića, koji se samo valja i pada, te u jednoj JSL nije kadar zabiti gol... :smeh1: :smeh1: :smeh1:

s druge strane, i dalje vas boli kurec za Radovića, koji već sezonama trpa nemilice u poljskoj Legiji...

srpska posla... :kafa:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1195 poslato: Oktobar 01, 2014, 02:25 »
Slučaj Klemente vol.2

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1196 poslato: Oktobar 01, 2014, 02:47 »
Navodno Subotic ne zeli da igra za reprezentaciju

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1197 poslato: Oktobar 01, 2014, 03:17 »
Suština svega je u sledeće dve utakmice...ako dobijemo Jermeniju i Albaniju sve će se ovo zaboraviti...opet će cela nacija biti reprezentacija..a ako puknemo ili budu neke nerešene još uz lošu i nikakvu igru auuu e inda će po starom dobrom (šta je tu dobro? :mukica: )običaju početi reka pljuvačine Tole lopove...Diče kurčino!Hiljadu pitanjanja i milion odgovora novine će svršavati ko će jače i upečatljivije da razapne od ekonoma do Toleta...te zašto je zvao ovog?Te zašto nije zvao onog?Te koji su to menadžeri Ramadaniji itd...

Još ako uz sve to bude sranja na Lavoru paljenja zastave Albanije itd...pa na Uefa opali suspenziju... :klanja:

Tako da praktično već u sledeća dva meseca ćemo znati da li smo se kvalifikovali ili ne.. :D

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1198 poslato: Oktobar 01, 2014, 03:23 »
Suština svega je u sledeće dve utakmice...ako dobijemo Jermeniju i Albaniju sve će se ovo zaboraviti...opet će cela nacija biti reprezentacija..a ako puknemo ili budu neke nerešene još uz lošu i nikakvu igru auuu e inda će po starom dobrom (šta je tu dobro? :mukica: )običaju početi reka pljuvačine Tole lopove...Diče kurčino!Hiljadu pitanjanja i milion odgovora novine će svršavati ko će jače i upečatljivije da razapne od ekonoma do Toleta...te zašto je zvao ovog?Te zašto nije zvao onog?Te koji su to menadžeri Ramadaniji itd...

Još ako uz sve to bude sranja na Lavoru paljenja zastave Albanije itd...pa na Uefa opali suspenziju... :klanja:

Tako da praktično već u sledeća dva meseca ćemo znati da li smo se kvalifikovali ili ne.. :D

Sa svim se slažem, samo što umjesto dva mjeseca, mi ćemo nakon 14.oktobra znati da li idemo na EP ili ne...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1199 poslato: Oktobar 01, 2014, 03:54 »
Navodno Subotic ne zeli da igra za reprezentaciju
verovatno je to istina,samo mi nije jasno ovo

Citat
"Kontaktirao sam Subotića, dopisivali smo se mejlovima i sms porukama i imam osećaj da on ne želi da igra za nacionalni tim. Takvi igrači nam nisu potrebni, jer ako neko ne može da se posveti reprezentaciji, onda bolje da ostane u svom klubu i da ne remeti ostatak tima", kaže Advokat.

Slično mišljenje ima o i Ademu Ljajiću:
"On je dobar igrač, ali ima drugačiji mentalitet od onog koji ja želim".

kaze ima osecaj?alo kakav osecaj,pitas ga i on ti kaze hoce-nece.a ako je vec rekao da nece nema razloga da to zavijas za javnost u oblande.pri tom ako ga direktno nisi pitao,nego eto imas osecaj to je onda svojevrsni debilizam...

takodje je glupost ne zvatio ljajica,a price o mentalitetu i sl,su obicne gluposti...
« Poslednja izmena: Oktobar 01, 2014, 03:55 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...