deda, nastasic nije mogao da igra,bio je u lozi. zaboravih dal ima povredu ili kartone,cini mi se kartone. veljkkovic je decko talenat,ali tek je igrao za mladu reprezentaciju nekoliko utakmica. nije jos odigrao ni minut u championshipu,gde je pozajmljen u mildsbrou.mnogo je logicnije pozvati maksimovica, tomovica ili pejcinovica.ali prva dvojica su bila na klupi. u sustini eventualno je logicno probati maksimovica koji sada igra standardno u torinu,a ima i potencijal...
sto se tice ivana obradovica igra u mehelenu,klubu srednjeg kvaliteta belgijske lige.a pre toga fakticki 4-5godina nije bio standardan,imao povrede,nije igrao.odigrao je 50ak prvenstvenih utakmica za 5 godina. obradovic sada sigurno nije bolji od kaleuse,koji igra u vise nego solidnoj turskoj ligi,gde se ulazu velike pare,i vec nekoliko sezona igra standardno.igra u jacoj ligi od obradovica.moze obradovic eventualno da bude na nekom spisku,da se proveri na kom je nivou sada jer igra standardno,ali kazem godinama nije bio standardan,a igra relativno slabu ligu.treba ga pozvati neku prijateljsku.
basta i ignjovski su idiotluk fss-a i selektora i okacio sam tu vest cim je izasla. ali basta nije ni levi bek ni stoper,ni zadnji vezni
da se razumemo,daleko od toga da branim bilo koga.treba sve razjuriti,od vrha saveza preko selektora,koji ne gleda derbi uzivo,jer kaze gledaju njegovi pomocni treneri.odrice se olako jednog od igraca najvise klase,a vraca lazovica,pored boljih spiceva,i jos mu igra u 11. milivojevic decko trenutno kida u olimpijakosu i morao bi da bude pozvan,ali nema razloga,kadda imamo uigranu ekipu...
znaci ne branim nikog,samo sam ti ukazao da na poziciji levog beka i stopera mi nemamo nesto bolje igrace od ta dva koja si apostrofirao. nisu njih dvojica problem,ni manji ni veci od nekih drugih igraca...