Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 753915 puta)

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1470 poslato: Mart 29, 2015, 04:45 »
Mozda i najvazniji mec u kvalifikacijama,a niko ni slovo da napise :)
Imam neki predosjecaj da cemo da iznenadimo veceras,upravo jer nema euforije,bukvalno su otpisani a takvi znamo da budemo opasni :)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1471 poslato: Mart 29, 2015, 04:46 »
Imam neki predosjecaj da cemo da iznenadimo veceras,upravo jer nema euforije,bukvalno su otpisani a takvi znamo da budemo opasni :)

Jel se ti drogiraš? :mukica:

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1472 poslato: Mart 29, 2015, 04:47 »
Vidjeces,lagano dobijamo  :yes:

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1473 poslato: Mart 29, 2015, 04:51 »
Obicno zaigraju kad ostanemo bez sanse za plasman na EP ili SP. Posto matematicki jos nismo ispali, ocekujem da bude kec kao kuca  :D
Osim u slucaju da se Curcic zajebe pa upari Matica i Racu, onda mozda i ne primimo gol.

Bas danas pricamo u drustvu koliko je veseli Petrovic potcenjen, ni ja ga nikad nisam preterano voleo, ali covek je svaku utakmicu za reprezentaciju odigrao doktorski za sve Radovanovice, Fejse, Ignjovske, Mijailovice i slicne mlatimudane koji su uvek dobijali sansu pre njega.
« Poslednja izmena: Mart 29, 2015, 04:52 djemba djemba »
Oprem dobro

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1474 poslato: Mart 29, 2015, 04:52 »
Vidjeces,lagano dobijamo  :yes:

Auuu Igla...... :'(

Ne da neću videti već neću ni pogledati...

Ionako se kajem što sam pročitao upravo da će u prvih 11 istrčati niko drugi do Raća Petrović! :klanja:

Jebi Tole ne vadi!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1475 poslato: Mart 29, 2015, 04:52 »
mi ni kuci od 90e na ovamo nismo dobili reprezentaciju iz prvog sesira,a kamoli u gostima.
kakva najvaznija utakmica,mi smo vec ispali,samo nas jos nisu obavestili o tome...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1476 poslato: Mart 29, 2015, 04:56 »
mi ni kuci od 90e na ovamo nismo dobili reprezentaciju iz prvog sesira,a kamoli u gostima.
kakva najvaznija utakmica,mi smo vec ispali,samo nas jos nisu obavestili o tome...

Ispali? :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1477 poslato: Mart 29, 2015, 04:57 »
Obicno zaigraju kad ostanemo bez sanse za plasman na EP ili SP. Posto matematicki jos nismo ispali, ocekujem da bude kec kao kuca  :D
Osim u slucaju da se Curcic zajebe pa upari Matica i Racu, onda mozda i ne primimo gol.

Bas danas pricamo u drustvu koliko je veseli Petrovic potcenjen, ni ja ga nikad nisam preterano voleo, ali covek je svaku utakmicu za reprezentaciju odigrao doktorski za sve Radovanovice, Fejse, Ignjovske, Mijailovice i slicne mlatimudane koji su uvek dobijali sansu pre njega.
bas bi voleo da mi objasnis kako su nabrojanidobijali sansu uvek pre njega kada je on odigrao bar duplo vise uytakmica za reprezentaciju od svih njih zajedno. a fejsa jeste bolji igrac od race(naravno onda kada nije povredjen,a to je jako retko  :mukica: ). inace stoji da je raca za reprezentaciju najcesce solidno igrao.opet covek nicim izazvano se godinama gura kao retko koji igrac koga pamtim...
« Poslednja izmena: Mart 29, 2015, 04:58 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1478 poslato: Mart 29, 2015, 05:00 »

Gajim istu nadu. Novi selektor, neki novi igrači. Mislim da ćemo izvući bod večeras..

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1479 poslato: Mart 29, 2015, 05:04 »
Radoslav Petrović nije dobio šansu? :smeh1:

Radoslav Petrović je u reprezentaciji od 2009!!Znači punih 6 godina!ŠEST!

Odigrao je 40 utakmica za istu jel treba da odigra još 140 da bi šansu iskoristio? :censored:

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1480 poslato: Mart 29, 2015, 05:11 »
Tim pre sto nema euforije i sto se ocekuje lagan poraz mogli bi da iznenade pobedom. Verujem i da idu na pobedu jer samo pobeda moze da vodi na EP.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1481 poslato: Mart 29, 2015, 05:15 »
Tim pre sto nema euforije i sto se ocekuje lagan poraz mogli bi da iznenade pobedom. Verujem i da idu na pobedu jer samo pobeda moze da vodi na EP.

Čak i da pobede naparaviće kao i uvek kad je trebalo stisnuti klikere u gaćama "neočekivani kiksi od uvek nezgodne Jermenije na polupraznom stadionu Partizana"...

A da ne pričam o gostovanju u Tirani.... :kafa:

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1482 poslato: Mart 29, 2015, 05:21 »

bas bi voleo da mi objasnis kako su nabrojanidobijali sansu uvek pre njega kada je on odigrao bar duplo vise uytakmica za reprezentaciju od svih njih zajedno. a fejsa jeste bolji igrac od race(naravno onda kada nije povredjen,a to je jako retko  :mukica: ). inace stoji da je raca za reprezentaciju najcesce solidno igrao.opet covek nicim izazvano se godinama gura kao retko koji igrac koga pamtim...
Lepo. Kod Mihajlovica su igrali Radovanovic i Ignjovski, pa Fejsa i Radovanovic, pa Fejsa i Ignjovski, pa Fejsa i Milivojevic. Tu bi se negde naslo mesto i za Mijailovica, ali za Racu i Matica ne.
Onda njih dvojica dobiju sansu i srednji red protiv Brazila odigra jednu od najboljih utakmica u poslednjih xy godina.
Zatim dodje Advokat i izvlaci Gudelja, za koga niko normalan ne moze reci da ne kida u holandskom prvenstvu, ali ovo sto je igrao za reprezentaciju je komicno.
Period posle Afrike ne zelim da pamtim, a sad nemam ni vremena da trazim da li je igrao kod Pizona, tako da o tome ne mogu da pricam.
Anticu smo se svi smejali kad bi zvao Petrovica, hteo sam da placem kad ga je uveo protiv Nemacke na SP-u, da bii Raca vratio nezaboravnim lomljenjem kicme Gomezu u nasih 16  :D
Uglavnom je i kod Antica bio 21, 22. igrac, kao i kod svih ostalih selektora. U poslednjih 5-6 godina je u reprezentaciji i na takmicarskim utakmicama je uglavnom skupljao po nekoliko minuta.
Moze po tebi Fejsa biti bolji fudbaler od Petrovica, ali cinjenica je sa je Fejsa kiksara koja nas je kostala zivaca i zivaca. I pored svih napora ja ne mogu da se setim neke Racine greske zbog koje sam ga kleo kao Fejsu ili nekog drugog zadnjeg veznog. Razni su prodefilovali kroz reprezentaciju, bili starteri, igrali malo bolje nego sto bi ti i ja, a ovaj je bio zakucan na klupu. Kad bi dobio sansu, koristio bi je mnogo bolje od ostalih. U tom smislu sam mislio kad sam pricao o njegovom potcenjivanju, pre svega od strane svih nas, navijaca.

A bar smo mi naucili da forma u klubu i igre za reprezentaciju i nisu u nekoj korelaciji. Pogotovo kod ovih radilica tipa Raca, Duljaj i slicnih igraca.

Inace, sto se tice igraca sredine terena, i dan danas mi krene suza zbog Kacarove karijere.
Oprem dobro

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1483 poslato: Mart 29, 2015, 05:23 »
Radoslav Petrović nije dobio šansu? :smeh1:

Radoslav Petrović je u reprezentaciji od 2009!!Znači punih 6 godina!ŠEST!

Odigrao je 40 utakmica za istu jel treba da odigra još 140 da bi šansu iskoristio? :censored:
Hajde selektore, koga bi ti stavio veceras pored Matica?

I nisam pricao o sansama, vec o konstantnom potcenjivanju njegovih igara u reprezentaciji.
Oprem dobro

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1484 poslato: Mart 29, 2015, 05:23 »
Neka pobede Portugal, onda ce biti lakse.
Konacno su tu svi koji zasluzuju poziv, imamo kvaliteta u svim linijama i moraju jednom i proigrati.

I ajde malo optimizma Ladja.  ;)

Sto se Petrovica tice, meni ne smeta, uz Matica ce sigrno zatvoriti sta se moze zatvoriti. Ispred ce biti Tadic i Ljajic, od njih bolje nemamo.

« Poslednja izmena: Mart 29, 2015, 05:28 djordje »