Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 753883 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1710 poslato: Oktobar 09, 2015, 06:53 »
Albanski navijaci imali su posbo spremljen trasparent za premijera srbije sa llikom jednog novinarac iz beograda i natpidom the father.zato je uhapsen onaj sto je lansirao dron

Kog novinara?
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1711 poslato: Oktobar 09, 2015, 07:20 »
 Saberi 2i i 2
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1712 poslato: Oktobar 10, 2015, 12:36 »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1713 poslato: Oktobar 10, 2015, 12:59 »
Ajkula, ja sam pomenuo lozanu. Na stranu svi nasi gresi, voleo bih da mi bilo ko objasni po kom osnovu, kom pravu i kojoj pravdi su jednom timu oduzeti bodovi a drugom dodatno poklonjeni. Dakle nama -3 a njima +3. Na to sam mislio. Ao drugim poklonima toj reprezentaciji u ovom mucnom slucaju da i ne govorim.

Vratili su stvari gdje je trebalo posle one sramote u BG jer je isto vece trebala utakmica biti registrovana 3:0 za Albaniju a nama ne oduzet tri boda vec nas izbacit do kraja kvalifikacija.

Publika je usla na teren i plus su igraci bili gađani i udarani iz neposredne blizine.

Dakle njima nije nista poklonjeno. Ustvari jeste ali im nije poklonila UEFA nego mi.
Ljudi odoše na EP ili bar u baraz iskljucivo zbog toga sto smo glupe paljevine i jer ne znamo organizovat utakmicu visokog rizika.

Od 10 utakmica protiv Albanije dobili bi 8 ako bi samo mislili na zeleni teren bar za vrijeme meca a mi sebi dozvolimo da ispadnemo iz kvalifikacija jer je neka budala pustio neku zastavu.
Strasne li provokacije.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1714 poslato: Oktobar 10, 2015, 01:09 »
ajkula,mozes da se pravis lud koliko hoces,voleo bih da vidim reakciju na slicnu neku srpsku zastava(npr sa dusanovim carstvom) u albaniji,i niko ne bi ni uleteo da njihovi igraci nisu krenuli da je otimaju i da nije krenulo sranje izmedju igraca...nista se drugacije ne bi zavrsilo ni u hrvatskoj ili bih utakmica u slicnoj situaciji...
prica o organizaciji je glupa,iz prostog razloga,ne postoji nacin na stadionu ili jos gore u hali,ako dovoljno veliki broj ljudi ima zelju da napravi sranje,uleti na teren i sl,ne postoji organizacija koja ce to da spreci...
i da provokacija je bila bas velika,da se ne lazemo...
PS.da se razumemo to opet ne opravdava reakciju publike,ali realnost je takva na ovim prostorima...
« Poslednja izmena: Oktobar 10, 2015, 01:12 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1715 poslato: Oktobar 10, 2015, 01:24 »
Sve je to lepo samo nikako da saznamo kako je moguce da se njima dodaju tri boda i to post festum. Drugo, gde je kazna za ponasanje njihovih igraca u bg i gdde je kazna za kolektivno fotografisanje sa onim dripcem koji ji pustao dron?
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1716 poslato: Oktobar 10, 2015, 01:36 »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1717 poslato: Oktobar 10, 2015, 01:45 »
Niko im nije dodao tri boda vec je preinacena odluka po kojoj je prvo utakmica registrovana za nas 3:0 i onda oduzeta nama ta tri boda.

To sto su se slikali nema nikakve veze sa UEFOM. Ne vidim na koji nacin su oni uradili neki prekrsaj.

Nenade, da nije ovo ne bilo ono.
To i jeste poenta da smo mi napaljeni i primitivni. Koga normalnog boli kita sto se njihovi igraci bacaju za tom glupom zastavom i ti sto su uleteli nisu uleteli da brane igrace vec da brane nesto od nekoga na mjestu gdje se to ne radi.

Igrali smo mi protiv Hrvata malo nakon rata, proslavljalo se sa smajserom pa niko nije uletao na teren.

Ispali smo glupi i dozvolili da nas namagarce oni za koje mislimo da su gori od nas i placamo cijenu.

Nista ovdje UEFA nije uradila protiv nas. Naprotiv dali su nam ipak sansu da u nastavku izborimo mjesto na EP sto je za mene veliko iznenađenje kad uzmem u obzir da su cesto imali duple arsine.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1718 poslato: Oktobar 10, 2015, 02:04 »
ajkula,ovo jeste presedan jer je pobedila ekipa koja je protiv volje sudije i delegata prekinula utakmicu,tj nije zelela da nastavi da igra. zato nam je uefa i dala pobedu od 3-0,pa oduzela bodove. jedina istina je da ni mi ni albanija nismo zasluzili bodove(mi zbog upada navijaca i njihovog udaranja igraca albanije,a oni zbog drona, tuce igraca,i pre svega i osnovno zbog odbijanja da nastave utakmicu). i ovo je apsolutno prvi put u istoriji sporta da sluzbeno pobedi tim koji nije zeleo da nastavi utakmicu,a delegat i sudije su trazili da se nastavi...

tako je igrali smo protiv hrvata,nije bilo provokacija i sve je bilo mirno.tako bi bilo i sada bez drona. a slazem se da smo ispali glupi i da su nas namagarcili...
« Poslednja izmena: Oktobar 10, 2015, 02:05 NenadBG »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1719 poslato: Oktobar 10, 2015, 02:10 »
Nije provokacija kad na gostujucem terenu proslavljas gol imitiranjem pucanja iz smajsera?

Nisu Albanci prekinuli utakmicu vec nisu htjeli da je nastave po uslovima koji su tada bili i potpuno ih razumijem.

Utakmica je prekinuta jer smo mi uletjeli u teren.

I izvjestaj delegata nije sveto pismo i podlozno je reviziji.

Ja bih stvarno volio da me ubjedite kako smo mi u toj situaciji osteceni ali nisam ni sam sebe uspio da ubjedim u to :).

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1720 poslato: Oktobar 10, 2015, 02:16 »
nema sta da se bilo ko ubedjuje,pravila u sportu su po tom pitanju jasna.a to je da ako jedna strana ne zeli da nastavi utakmicu,a delegat i sudija smatraju da ima uslova za nastavak,ta strana gubi.i kao sto rekoh apsolutno je presedan,da ta strana sluzbeno dobije. to nisam cuo da se ikada desilo u bilo kom sportu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1721 poslato: Oktobar 10, 2015, 02:19 »

Nisu Albanci prekinuli utakmicu vec nisu htjeli da je nastave po uslovima koji su tada bili i potpuno ih razumijem.

Sudija je rekao da utakmica treba da se nastavi. Oni nisu htjeli,prema tome,svaka dalja prica je bespotrebna.

Kazna za Srbiju zbog lose organizacije,kazna za Albaniju zbog odbijanja da izadju na teren iako je sudija (koji je valjda glavni covjek na mecu) rekao da moze da se igra. Nikako ne vidim odakle tu prostor za 3 boda za Albaniju.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1722 poslato: Oktobar 10, 2015, 02:25 »
nema sta da se bilo ko ubedjuje,pravila u sportu su po tom pitanju jasna.a to je da ako jedna strana ne zeli da nastavi utakmicu,a delegat i sudija smatraju da ima uslova za nastavak,ta strana gubi.i kao sto rekoh apsolutno je presedan,da ta strana sluzbeno dobije. to nisam cuo da se ikada desilo u bilo kom sportu.

Nisi cuo da je neka odluka promenjena posle nekog vremena i sagledavanja svih cinjenica?

Kao sto rekoh svaki izvestaj delegata i sudija je podlozan reviziji. Pogotovo u ovakvoj zapaljivoj utakmici. Da nije tako svega bi se nagledali.

Ovako je napravljen kompromis. Nas nisu izbacili iz kvalifikacija iako je ralno trebalo, niko od igraca nije kaznjen a oni koji su tuceni dobili su utakmicu za zelenim stolom.

Ja ne znam da li vi shvatate tezinu prekrsaja koji smo napravili?

To nema ni u Africi da publika bije protivnicke igrace.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1723 poslato: Oktobar 10, 2015, 02:28 »
Ni u Africi ekipa koja NECE da igra ne bi dobila 3 boda.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1724 poslato: Oktobar 10, 2015, 02:33 »

Sudija je rekao da utakmica treba da se nastavi. Oni nisu htjeli,prema tome,svaka dalja prica je bespotrebna.

Kazna za Srbiju zbog lose organizacije,kazna za Albaniju zbog odbijanja da izadju na teren iako je sudija (koji je valjda glavni covjek na mecu) rekao da moze da se igra. Nikako ne vidim odakle tu prostor za 3 boda za Albaniju.

Koliku bi ti kaznu odredio za ovo?

https://www.youtube.com/watch?v=5G2__oCrOc4

https://www.youtube.com/watch?v=KUavsrRUf-c

od 7 minuta recimo?

Ulazi gledalac na teren i udara stolicom igraca .
Biju ih ispred tunela.
Gadjaju stolicama.
Uz skandiranje ubi zakolji.
Politicke poruke da ne spominjem.
Koliku smo kaznu htjeli za hrvate zbog svastike?

Nemojte se zajebavat ljudi odlicno smo prosli.

Pa ove prve dvije stavke nemas vise ni u Rozaj i Gusinje.