Potpuno se slazem sa Ajkulom. Ono na JNA je bio pocetak masakra koji je, srecom, izbegnut i to samo zahvaljujuci brzim nogama Albanaca! Ja da sam bio na njihovom mestu ne da se ne bih nikada vratio na teren, vec ne bih izlazio iz svlacionice sve dok se ne obezbede tri prstena policije u punoj spremi. Kakav bre sudija i kakav delegat! Njihovi ighraci su dobili maja geri u stromak, stolice po glavi, pendreke... a da do njih jos ni Ica Bogdanov nije stigao!! Pa, sama cinjenica da je se taj uveliko poznati huligan slobodno setao PO TERENU, trazeci najblizeg Albanca da ga odvali, je dovoljan razlog da popijemo najzescu kaznu.
Kada sam ponovo odgledao snimak, na umu mi je bilo samo jedno pitanje: kako nas UEFA nije izbacila iz svih takmicenja barem godinu dana!?
Masakra?Ništa posebno....čak su batine i zaslužili prvo su napali fizički na Mitrovića što im je skinuo zastavu pa onda je nastala opšta tuča ondatek kreću kabadahije sa tribina.Jedina greška je bio onaj haj kik u Canu od strane obezbeđenja.
Uostalom da se bilo šta slično desilo u Albaniji i takva provokacija s naše strane,tek bi onda video masakr..rasčerečili bi naše na živo.
Uostalom što se čudimo o odlukama Uefe?U Švici živi skoro 400 000 Albanaca praktično sedište Albanske mafije je u Švicarskoj većina njihovih disidenata je pobeglo od UDBE tamo itd.Drže noćne klubove,organizovani kriminal,kockarnice itd..Ako je država Albanija uložila 12 mil na organizaciju ove utakmice.Uložili su barem 3 puta toliko da izlobiraju za promenu odluke.A to nije uopšte teško ako vidimo da ni Platiniju mito i korupcija nisu strani..Jaki su i složni imaju lobi i drže se zajedno za razliku od nas zato i jesmo tu gde smo.Siguran sam da i na njihovim forumima ima onih koji opravdavaju srpsku stranu i relativizuju u rukavicama..malo morgen.Ali kažem to smo mi...
Nista posebno? Publika usla na teren i udarala gostujuce igrace i to je nista posebno?
O kakvoj relativizaciji ti pricas?
Dron ide sa naseg stadiona ili blizu njega. Krivi Albanci za taj propust?
Nastaje tuca na terenu i publika ulece umjesto da saceka da se sve rijesi na terenu. Mozda su Rama i Taci tjerali ljude da ulete i biju protivnicke igrace?
Publika poziva na klanje. Brate da su se tih 30000 skupili i sa tim entuzijazmom zaputili na kosovo 99 vjerujem da bi Pristina igrala u JSL sledeci vikend.
Tebi je to normalno?
Pa trebalo nas je kaznit samo zbog toga jer smo uradili tacno ono sto su oni htjeli .
Da je ostalo samo na tuci medju igracima koja bi se brzo smirila bio bi par crvenih, eventualna novcana kazna zbog drona i imali bi bar jedan bod iz te utakmice i ne bi bili kaznjeni igranjem meca bez publike.
I plus bi Albanci bili kaznjeni zbog politickih poruka ( eto d ane spomenem one nase kosovo srbija i sl).
Dobro tebi Saban rece onomade...