Eerh....jbg. Dosta toga je resio onaj potop juce...i onda primis gol koji je glup da gluplji biti ne moze i to na samom pocetku. Milivojevic pravi nepotreban faul, Rajkovic odbija umesto da hvata, Mitrovic promasuje citav fudbal i Bane konacno skrece loptu koja cini mi se i nije isla u okvir gola...citava silesija vezanih budalastina. Posle toga Irci nisu presli centar, postavili su takvu bunkercinu da je Rajkovic komotno mogao da skokne na skembice u "Avalicu". Milivojevic i onaj panj Gudelj su bili markirani jako dobro, oko im nisu dali da otvore, tako da su nam napade organizovali halfovi po principu ja tebi - ti meni. Sta se desava sa Rajkovicem nije mi jasno. Imao je dve dobre intervencije, a dva puta je lose cenio loptu posle kornera. Cini mi se da je kod prvog gola mogao da hvata loptu, a ne da je boksuje. I cak dva puta je glumatao Igitu, od toga jednom u nadoknadi?! Mora ce tu da padne pedagogija pod hitno. Na iducem mecu ocekujem Mustafu medju stativama. Bekovi cist kriminal. Hvala Rukavini, sada bar znamo da Kolarov nije najgore moguce resenje. Mladenovic je izgleda izgubio sposobnost centarsuta, svako ubacivanje lopte je bilo sporo i poluvisoko, irski halfovi su to cistili kao od sale. Nastasic, Vukovic, i, pogotovo, Ivanovic neocekivano neuigrani i nesigurni. Jos je Bane promasio zicer koji se daje vezanih ociju...ispred njih Luka Milivojevic i Gudelj koji nisu uradili ama bas nista. Bili su jako dobro pokriveni, ali svejedno. Gudelj je jos ostavio coveka samog na petercu kod drugog gola Iraca...Dusan Tadic je odigrao jednu od najboljih utakmica za reprezentaciju, ali je igrac utakmice po mom misljenju bio Filip Kostic...on je sjajan. Ima ono ubrzanje kao Kafu svojevremeno. Dao je gol i iznudio penal (koji je, ruku na srce, dosta diskutabilan). Mislim da ga je Muslin i definitivno "dobio" sinoc i da ce momak predstavljati jednog od nosioca te ekipe. U spicu Mitrovic potpuno bezopasan. Da kriminalnu reakciju kod prvog gola Iraca ostavimo po strani, moguce da se okliznuo, ali uspeo je da ga iznenadi lopta u protivnickom petercu, da ga pogodi u cevanicu i odskakuta 5m pored gola. E izem ti centarfora.
Sve u svemu, nisam preterano zadovoljan, ali nisam ni preterano nezadovoljan. Nakon glupavog gola uspeli smo da okrenemo, imali jos dva mrtva zicera (precka Pavlovica i Ivanovic), imali smo ih za 3-1, ali nije usla. Uci ce. Muslin me je negativno iznenadio sa izmenama (hebo ga Dusko Tosic da ga hebo)...a i Sale Katai je morao da udje barem deset minuta ranije. Ulazak Pavlovica je imao smisla. Posle drugog gola smo se bez ikakve potrebe povukli, sve vreme je bio korner ili aut za Irce, i kao logicna posledica toga bilo je izjednacenje kada je Gudelj ostavio coveka samog kao duh na petercu i cao, do vidjenja. Steta. Zasluzili smo da pobedimo jer smo bolji tim i imamo bolje igrace ali sta da se radi. Bice to mnogo bolje kada se vrate Matic i Gruja. Medjutim, ono sto brine je da se na stare boljke (nedostatak pravog plejmejkera i centarfora) nadovezuju nove (neuigranost i nesigurnost odbrane). Eto Muslinu dosta tema za razmisljanje.
Bedna poseta i adekvatna atmosfera. A posebno su mi bili odvratni zvizdaci na poluvremenu. Idemo dalje, sledeca je ako se ne varam Moldavija u oktobru tamo.