Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 754648 puta)

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #615 poslato: Oktobar 07, 2012, 12:36 »

golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Željko Brkcih (Udineze), Damir Kahriman (Tavrija);

odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov (obojica Mančester siti), Nikola Maksimović (Crvena zvezda), Aleksandar Luković (Zenit);

sredina terena: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ljubomir Fejsa (Olimpjakos), Srdjan Mijailović (C. Zvezda), Nemanja Matić (Benfika), Radosav Petrović (Genčlerbirligi);

napad: Zoran Tošić (CSKA Moskva), Miralem Sulejmani (Ajaks), Dušan Tadić (Tvente), Nenad Krstičić (Sampdorija), Alen Stevanović (Torino), Filip Djuričić (Herenven), Dejan Lekić (Genčlerbirligi), Lazar Marković, Marko Šćepović (obojica Partizan).

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #616 poslato: Oktobar 07, 2012, 12:42 »
Opet nema Jankovica?A ni Krasica?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #617 poslato: Oktobar 07, 2012, 12:59 »
ne kapiram sta zeli mihajlovic da dobije nekim tvrdoglavim stavom,kao da se sa nekim inati.ne razumem...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #618 poslato: Oktobar 07, 2012, 01:08 »
Zvati Mićka i Radosava pored Boleta koji je sada kapiten u Đenovi  :udaraozid: :udaraozid: ..

Bar se nadam da će Neven igrati ove utakmice umjesto Biševca..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #619 poslato: Oktobar 07, 2012, 01:33 »
nema ni ninkovica,jedinog kreativnog igraca od svih.istina jeste spor ali su nam sada vecina igraca brzi i hitri.pri tom ne kazem da treba da igra u 11,ali na ovom spisku i on ima mesta.ne razumem da nam treba toliko zadnjih veznih,od kojih neki definitivno ne zasluzuju da igraju.Ignjovski,Fejsa, Mijailović,Matić,Petrović su klasicni zadnji vezni. a i Krstičić je nesto izmedju zadnjeg i centralnog veznog...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #620 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:33 »
Citat
Na spisku nema igrača Štutgarta Zdravka Kuzmanovića. Nema ga zato što se, jednostavno rečeno, ne uklapa u Mihajlovićeve ideje i viziju.

"Nije razlog to što ne igra u kontinuitetu u svom klubu. Ja njega u ovom timu i igri kakvu želim da imamo vidim samo na poziciji polušpica, odmah iza napadača. A tu već imam Dušana Tadića i Filipa Đuričića i oni na tom mestu mogu da daju više od Zdravka. Međutim, ovo ne znači da ga neće zvati ubuduće", rekao je selektor.

jos jedna u najmanju ruku cudna odluka...

a sto se tice ovoga
Citat
Mihajlovićevi uslovi:
- nema zviždanja protivničkoj himni!
- nema zviždanja našoj reprezentaciji i gračima, već samo podrška i navijanje!
- bez uvredljivog skandiranja prema bilo kome!
mihajlovic ocigledno nije svestan gde se nalazi.posebno sto on hoce da zavodi kao neki red i da iskoreni skandiranje protiv toleta.stvarno nije svestan da ce bilo gde da igra u srbiji skandiranja protiv toleta biti,a i zvizdanja stokovicu.istina u ns ce posebno zvizdanja stojkovicu biti manje nego u beogradu,ali mihajlovic na ovaj nacin moze samo dodatno da isprovocira publiku,da i oni koji mozda to ne bi radili,ipak skandiraju protiv toleta i stojkovica.posebno to mislim van bg-a ako se bude igralo...

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #621 poslato: Oktobar 08, 2012, 12:25 »
Kad se samo setim kako si nam se pre nekog vremena cudio sto smo sektasi i vise volimo Partizan nego majku Srbiju, a vi ganjani patriote kojima je nasa ljubljena majcica na prvom mestu.. Kako se sve vrlo brzo preokrene..  :zvizvdi:
Oprem dobro

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #622 poslato: Oktobar 08, 2012, 08:59 »
ne znam koji mi i vi.ja koliko znam mi ovde pricamo u svoje ime.tako da jedino mogu da pricam u svoje.pri tom ja ovde nisam iznosio neke svoje stavove i sl,nego nesto sto mislim da je cinjenicno stanje.ok ti ili neko drugi moze da smatra da nisam u pravu i da te cinjenice ne stoje,ali opet ne znam kako si dosao do ovoga...
sto se tice skandiranja navijaci partizana su jedini u drzavi koji nece pevati toletu,svi ostali mislim da ako nece zapoceti, da ce se rado pridruziti skandiranju...

inace ako mene pitas da mastam,ma koliko bilo nerealno i da biram da li bi da zvezda bude prvak evrope ili srbija sveta ja bi izabrao ovo drugo.

i koliko se secam prica je bila generalno o onome da su grobari(pa i vi partizanovci na forumu) ponosni na to da im je partizan na prvom mestu,a tek onda sve drugo.ja pri tom nikada nisam niti iznosio stavove delija,niti sam ih nesto branio i hvalio.nego kao sto rekoh iznosio svoje stavove...
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2012, 09:22 NenadBG »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #623 poslato: Oktobar 12, 2012, 12:03 »
Al ga kenjate malo.......ja kao što sam rekao Mihajlović je selektor on bira on preuzima odgovornost i posledice na kraju za svoje poteze....

I ja bih voleo da vidim Jankovića u reprezentaciji....Krasića ni pod razno....Ninković je imao šansu....protiv Škotske je bio jedan od najgorih...verovatno ćemo igrati zatvoreniju varijantu sad nego protiv Velsa....i ta rasturačina ne treba da nas zavara jer Belgijanci su ipak favoriti...ali kao što je Siniša rekao mi se više pitamo....

Što se ostalih stvari tiče....pa ni zviždanja ne bih trebalo biti previše jer između ostalog nema Mustafe...mislim jadno je za reći ali tako je...a skandiranja protiv Toleta...su već standard i bilo ih je i u Novom Sadu.

Samo hrabro i bez respekta... :kafa:

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #624 poslato: Oktobar 12, 2012, 08:45 »
Jel se meni samo cini ili Lazar igra bolje u reprezentaciji nego u Partizanu?

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #625 poslato: Oktobar 12, 2012, 08:46 »
A Mijailovic ponovo kao i protiv Skota suvise mek i gubi lopte koje mogu mnogo da nas kostaju

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #626 poslato: Oktobar 12, 2012, 09:08 »
Miha,eto ti ga Bisevac  :palica:

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #627 poslato: Oktobar 12, 2012, 09:40 »
Ajde Tosicu vise u majcinu..
Oprem dobro

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #628 poslato: Oktobar 12, 2012, 09:46 »
Tosic nas zakopa...

Inace,stvarno igramo posle duze vremena lepo za oko...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #629 poslato: Oktobar 12, 2012, 10:26 »
Jebiga, jebiga, jebiga. Odlično poluvreme i početak drugog poluvremene, rezultat je kurva...