vidim da se ovde proziva miha,ovaj igrac,onaj igrac,samo ne onaj ko je glavni i odgovorni za stanje u nasem fudbalu.ali kako bi on rekao on je obezbedio sve uslove,a ne moze on da igra na terenu,niti bira igrace,tako da su drugi krivi za neuspeh,a on ni nema nameru da se povuce sa svoje funkcije bez obzira na rezultata u kvalifikacijama,jer kako rece nije katastrofa ako se ne plasiramo.
da se samo podsetimo da je antic smenjen uz konstataciju da bi bilo katastrofa da se ne plasiramo na ep,i da se spase sta se moze,jer eto sa anticem se necemo sigurno kvalifikovati.kada se sa drugim selektorom nismo kvalifikovali,onda je bilo,pa dobro sta da se radi,idemo dalje,nije katasrofa.a sada eto nije katastrofa i da se na sp ne plasiramo.jebi ga,sve za fotelju,fotelju ni za sta...
inace ovo je moralo da se desi zbog mihajlovicevog proseravanja.pisao sam vec o tome,tvrdglavo nepozivanje jankovica,nepozivanje sada ni ninkovica,a posebno kuzmanovica,koji je u najboljim fudbalskim godinama.ali zato su tu micko,krsticic,raca,fejsa,lekic(iako kada je dobar deo spiceva otpisao ovaj nije toliko iznenadjenje,iako ni jednim svojim kvalitetom ne zasluzuje da bude u reprezentaciji), a kuzma je za sve njih doktor.jedenje govana sa drzanjem subotica na klupi,a decko nam je ubedljivo najbolji stoper.svaka cast nastasicu,super talenat je,ali je trenutno debelo iza mihe.da ne spominjem bisevca(ako guranje nastasica po svaku cenu ima logike,njegovo nikako nema)... i sada kao slag na tortu tomovic ispred baneta

jos objasnjava da smo bili previse ofanzivni protiv belgije.i na sve to, iz odbrane sklanja najboljeg,mesto da ubaci subotica... kao da se takmici sam sa sobom u igri,povuci sto idiotskiji potez...
kao sto rekoh sve to je moralo da dodje na naplatu sa ove dve utakmice,a ocigledno posle prvog poraza nije izvukao nikakve zakljucke...
inace pored svega toga,nas dobija reprezentacija gde lazevski igra u 11

da ne kazem da samo pogledamo i uporedimo se i sa drugim iz bivse juge,npr cg koja je dobrim delom sastavljena od naseg otpada(ne zelim nikoga da uvredim,ali je istina,plus zelim da istaknem sustinu zato koristim taj izraz),a mi smo od svih gori...jasno je da nesto debelo ne stima,a to nije ni kvalitet igraca,niti je samo u pitanju drasticno podmladjivanje reprezentacije(to je mihin jedini dobar potez od kada je dosao,iako se ne slazem sa nacinom na koji to radi)...