Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 753308 puta)

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #2205 poslato: Jun 12, 2017, 09:52 »
Kakve smo mi seljačine, neotesani kreteni, debilčine idioti...

Goste koji ti donesu humanitarnu pomoć, likove koji daju krv za povređenog navijača, napadneš, otimaš mu zastave, gađaš...

Koja neotesana gomila retarda, jebo im pas mater.
Je li ovo dio neke navijavke borbe, prosvjeda protiv saveza ili je samo random debilno nabacivanje pirotehnikom?
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2206 poslato: Jun 12, 2017, 11:20 »
Bas steta. Mogli smo sinoc da zavrsimo najveci deo posla u vezi plasmana. Mogli smo, ali nismo. Vidim sad pricaju da ih je zbunio pun stadion. Ma nije moguce. Kada nema publike, zasto nema publike, kada je puna Marakana onda je pritisak...jadni izgovori. Ovaj Vels je prosek proseka. Nista zivo pokazali nisu osim volje. Zatvorili su se, cekali priliku i docekali je zaslugom retko idiotskog Mustafinog diletantizma. Odbrana nam je opet izigrana par puta. rukavina na boku opet nije uspeo da pogodi 16 metara pri brojnim centarsutevima, neverovatno...Kostic se video nije. Tadica su uhapsili potpuno. Milivojevic se vise tukao nego sto je igrao, a skrivio je i onu glupost kod penala (sifra Boaci). matic nije isijao ali se trudio i borio. Mitrovic je ulazio u sanse i promasivao, ali je opet dao odlucujuci gol posle dubinske lopte cini mi se Gudelja i sjajne stikle Prijovica. Od tog Prijovica moze nesto da bude, vidi se da je skolovan igrac. Skoro pun stadion, preko 40000, mozda i svih 45000 ljudi. Atmosfera odlicna, najbolja na reprezentaciji jos od Antica...a to su uspeli da zaseru moroni koji su napali Velsane posle remzijevog gola. Imbecili.

Sada nam slede dve lakse utakmice kod kuce koje moramo da dobijemo kako znamo i umemo, a onda dve koje ce najverovatnije biti odlucujuce, Dablin i Bec.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2207 poslato: Jun 12, 2017, 12:48 »
Sad videh. Cist penal nam nije sudjen.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2208 poslato: Jun 12, 2017, 02:51 »

Pusti ti penal, nego jel si ti video čiste stolice?
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2209 poslato: Jun 12, 2017, 03:10 »
inače, malo neopaženo je prošlo da su i Partizan i CZV izdali zvanična saopštenja pre meča gde pozivaju svoje navijače da navijaju za reprezentaciju  :D. Naravno, kao i u drugim disciplinama, i tu su se nadmetali. Nakon nedavnog duela Terzića i Vučelića ko će se više ušlihtati Psihopati, u ovom novom duelu u debilizmu pobedio je Partizan koji je u saopštenju između ostalog naveo da Rukavina, Mitrović, Tošić, Nastasić (zaboravio sam, je l ima još neki iz Partizana u reprezentaciji?) trebaju njihovu pomoć  :rofl:. A Kolarov i Milivojević ne trebaju, jelte...

To me podseti na genijalni potez Mile Dodika koji je nakon one medalje kadetske rep. Bosne u košarci uputio čestitku, ali ne reprezentaciji, nego petorici momaka iz tog tima koji su etnički Srbi  :D .

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2210 poslato: Jun 12, 2017, 03:16 »

Pusti ti penal, nego jel si ti video čiste stolice?

:clap: :clap: :clap: :aplauz: :aplauz: :aplauz:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2211 poslato: Jun 12, 2017, 05:21 »
inače, malo neopaženo je prošlo da su i Partizan i CZV izdali zvanična saopštenja pre meča gde pozivaju svoje navijače da navijaju za reprezentaciju  :D. Naravno, kao i u drugim disciplinama, i tu su se nadmetali. Nakon nedavnog duela Terzića i Vučelića ko će se više ušlihtati Psihopati, u ovom novom duelu u debilizmu pobedio je Partizan koji je u saopštenju između ostalog naveo da Rukavina, Mitrović, Tošić, Nastasić (zaboravio sam, je l ima još neki iz Partizana u reprezentaciji?) trebaju njihovu pomoć  :rofl:. A Kolarov i Milivojević ne trebaju, jelte...

To me podseti na genijalni potez Mile Dodika koji je nakon one medalje kadetske rep. Bosne u košarci uputio čestitku, ali ne reprezentaciji, nego petorici momaka iz tog tima koji su etnički Srbi  :D .

Nemoj jebat da je to uradio  ???

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2212 poslato: Jun 12, 2017, 05:55 »
pa to se radilo i pred raspad sfrj
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2213 poslato: Avgust 15, 2017, 12:17 »

Citat
Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović, Marko Dmitrović
Odbrana: Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Stefan Mitrović, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović, Antonio Rukavina
Vezni red: Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović
Napad: Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Aleksandar Mitrović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović, Aleksandar Prijović

Ponovo Ljajić u reprezentaciji.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2214 poslato: Avgust 15, 2017, 12:43 »
Odlično, Tadić nije ni blizu one odlične forme u kojoj je bio na početku, tako da nam je svaki igrač napred koji zna da istitra do 10 jako bitan.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2215 poslato: Avgust 15, 2017, 01:12 »
Opet nema Sergeja....A Lacio juce odbio 70mil za njega

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2216 poslato: Avgust 15, 2017, 02:17 »
Ne znam šta stoji iza toga zaista. Mogu da razumem da Muslin smatra da ne mogu da igraju i on i Matić (iako se ne sećam da je to ikad pokušao) ali šta se dešava ako se Matić ne daj Bože povredi? I zar nije ideja igrača od 70 milki polako uvoditi u A reprezentaciju kao zalog za budućnost? Mislim da Muslin duguje objašnjenje a ne neka opšta mesta.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2217 poslato: Avgust 15, 2017, 02:20 »
Ne može da uklopi igrača od 70m. Inače nam je vezni red ubica. Stručnjak.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2218 poslato: Avgust 15, 2017, 02:26 »
Citat
Uvek polazim od toga da su ovi igrači koje sam pozvao, da su to najbolji za protivnike koji nam predstoje. Sama činjenica da sam pozvao Ljajića pokazuje da vrata nikome nisu zatvorena. Tako može da se desi da u sledećim utakmicama pozovem Sergeja Milinković Savića. Kada ja i moj stručni štab budemo odlučili da je vreme za njega - rekao je Muslin.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2219 poslato: Avgust 15, 2017, 02:28 »
Sve je to zbog Kezmana izgleda