Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 752990 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #2340 poslato: Oktobar 06, 2017, 10:58 »
Mustafa da uzme motku i prebije ove koji su šetali po terenu umesto da igraju fudbal

:palac:

Ma koliko da mi je lik merna jedinica za ljigavost, večeras je odbranio čudo šuteva.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2341 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:03 »
Mustafa da uzme motku i prebije ove koji su šetali po terenu umesto da igraju fudbal

Da posebno u prvom poluvremenu imao sam osećaj da je Austrijanaca barem 3 više na terenu.
Ma ne vredi trošiti više vreme na analizu ovoga.Nema smisla.
Jedino što je dobro što sad nema više kuda alibija ni kalkulacija,a od ovoga gore ne može.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2342 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:04 »
Sad čitam da se zvizdalo austrijskoj himni... Pa zasto pobogu, još od strane ljudi koji zive tamo? Svasta.

U svakom slucaju, treba traziti autonomiju Beca u okviru Austrije :D

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Ma ništa strašno koji zvižduk na početku....prvih 5-6 sekundi onda je bilo ok...valjda skontali da nisu kući.... :))

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2343 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:15 »
RTS sklonio ton sa stadiona.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2344 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:16 »
Bolje što je poraz jer bod i ovako ništa ne bi značio samo bi zamaskirao ovu bruku i sramotu.
Jedva čekam Muslina da čujem kako će da opravda ovo.... :zvizvdi:

Neću da se citiram ali osetio sam da ćemo usrati motku večeras.
Uvek je tako,ali uvek kao kad smo neki kurčevi favoriti odigraju ko da su proveli 3 dana na wc sa teškim prolivom.Dva pasa dva pasa nisu povezali.Ne zna se ko je više plivao ova dva nesrećnika nazad ili vezni red koji je bio pogubljen.
Smešno je kriviti Mustafu realno da njega nije bilo dobili bi 5 komada minimum.

Sta tacno da opravda?
To sto smi prvi u grupi i poslije prvog poraza nakon 9 utakmica i to na 5. gostovanju?

Ti uvijek mislis da cemo ustrat motku.

A mi smo jedina reprezentacija koj se desi da ne moze da poveze dva pasa ponekad.

Niko ne krivi Stojkovica.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2345 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:19 »
Ovaj poraz je veliko razočaranje, ali potvrdilo se da je Austrija opasan protivnik i bez neliko igrača na koje nije mogla da računa. Mi nismo bili dobri za razliku od domaćina koji je imao veliki broj prilika za gol. Da nije bilo golmana Stojkovića koji je u odličnoj formi, mogli smo da izgubimo i sa većom razlikom. Imamo sada još jedan pokušaj da se domognemo Rusije, a to je meč sa Gruzijom. Brzo se okrećemo tom duelu. Mi u Beču nismo igrali našu igru, iz prethodnih mečeva u kvalifikacijama i nismo stvorili dovoljan broj prilka za gol. Čak i da smo igrali nerešeno opet bi nam trebala pobeda. Nadam se da će u ponedeljak biti pun stadion i da ćemo u drugom koraku uspeti da se plasiramo na Mundijal", rekao je Muslin posle utakmice.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2346 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:31 »
Šta da opravda?
Pa recimo to što nije bilo nikakvog plana B.Posle prvog poluvremena se videlo da ništa ne valja.Bili smo na jednoj izmeni do 80-te minute.
Mali Gaćinović je bio igrač manje večeras,izgubio je sve i jedan duel a kad je uveo Ljaića?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2347 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:40 »
Muslin je tvrdoglav neki ce reci principijelan lik koji ima zacrtan plan u svojoj glavi ko ce mu igrati i nece biti drasticnih promena iako Sergej i Živkovic zasluzuju da budu u prvih 11.
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2348 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:41 »
Uvek Srbija, nikad Jugoslavija!
 :kolce:

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2349 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:50 »
Muslin je tvrdoglav neki ce reci principijelan lik koji ima zacrtan plan u svojoj glavi ko ce mu igrati i nece biti drasticnih promena iako Sergej i Živkovic zasluzuju da budu u prvih 11.
Pjer, moje mišljenje je da ne bismo bili mnogo bolji ni sa Maradonom. Od prvog minuta se videlo da smo ušli u utakmicu nekako previše opušteno, pa nas je ofanzivna igra domaćih bukvalno iznenadila! Kao da su i naši igrači bili pod utiskom da se Austrijanci neće nešto truditi ... Kao, frka je u njihovom FS, ovo-ono.
Kad ono, medjutim!
I naravno, stiže nas (ne)očekivani rezultat.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2350 poslato: Oktobar 06, 2017, 11:56 »
Dobro, ušli su opušteno, i šta sad, ne možeš da dođeš sebi ceo meč protiv polovičnog prvog tima Austrije? Retoričko.  ;)

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2351 poslato: Oktobar 07, 2017, 12:04 »
I krajnji rezultat je onda - "retorički".   :slavi:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2352 poslato: Oktobar 07, 2017, 12:12 »
nisam mislio samo na ovu utakmicu nego uopste na rad Muslina od kad je selektor. Retko se odlucuje za drasticne promene i ubacivanje "sveze krvi" u ekipu. Pa on je i nocas jedva izvrsio dve izmene( čudi me da nije usao i Gudelj).  Robuje nekim starim trenerskim pravilom da se moraju.ispostovati igraci koji su tu od prve utakmice. Lepo je to ali trpi cela ekipa zbog Kolarova ili Stefana Mitrovica
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Mile

• Starosedelac
  • Ugled: +143/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2353 poslato: Oktobar 07, 2017, 07:56 »
alal sam zajebo prognozu od 3-0 ili 3-1 za vas. vasi usli ko da se igra neka prijateljska izvan sezone. umjesto da su odma nakon prvog dali i drugi i gotovo, onda dali ovima da se malo razmasu i onda to izgleda tako.

sad morate dobit gruziju kod kuce i to je to. rusija je tu bez ikakvih problema iako bi bilo bolje da ste osigurali sve kolo prije kraja pa da nema drame u zadnjoj utakmici.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2354 poslato: Oktobar 07, 2017, 11:17 »
Triježnjenje na vrijeme. Očajno smo odigrali i zaslužili smo poraz. Valjda će se Muslin opametiti pa zvati Sergeja. Za Gruziju ne brinem srediti Kokeza, Tole i Terza, ali ovo nas mora opametiti.