Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 753891 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1035 poslato: Mart 06, 2014, 10:59 »
Vidim da su klinci pregazili Belgiju kao plitak potok. A sto se seniora tice, tuga je sto ova ekipa ne ide na SP. Pocetak je bio rastrzan, primili smo glup gol posle Banetove greske, imali su Irci jos par dobrih sansi, ali kada smo spustili loptu u drugom poluvremenu ovi nisu znali gde je levo...bila je to prava tika-taka u par navrata po nekoliko minuta. Matic dominirao na sredini, cak je solidan bio i Ljuba Fejsa. U napadu je solidan bio Djordjevic, a malom Markovicu bi pod hitno trebalo skrenuti paznju da (jos uvek) nije Maradona. On svakako jeste nebeski talenat i vec sada sjajan igrac, ali sto voli "umetnicki dojam", potez vise, cudo jedno. Da ne budem pogresno shvacen, svaka njemu cast, ali pod hitno ce morati da nauci kad da dribla a kad da doda, kad stikla ima smisla a kada ne. Tadic isto vanredan, sjajno se kretao i sa i bez lopte...ali ima neki neobican pas, vrljav, cudo jedno. Ako znamo da imamo dobrog golmana, nadprosecnu odbranu, svetskog zadnjeg veznog i solidna krila, ostaju nam i dalje neuralgicne tacke plej i spic. Ljajic je juce - po meni - jako kasno dobio sansu a i igrao je po strani. Sto se spica tice, Djordjevic deluje sve bolje, a tu je i Mitrovic. Dakle, slaba tacka nam je prevashodno igrac koji ce biti iza napadaca. To Drula mora da resi pod hitno, kako zna i ume. Ili forsirati Ljajica, ili se krpiti na neki drugi nacin (nekog matorca koji zna ali ne bi morao stalno da trci nazad - sta znam, Nine, Vukic ili nesto slicno). Tek, sve ostalo imamo ili znamo sta mozemo, ovde je i dalje veliki znak pitanja. Ako se po jutru dan poznaje, lepo je pocelo. Ali naravno, to je tek samo jedna prijateljska utakmica i nista vise.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1036 poslato: Mart 06, 2014, 04:25 »
danas malo pričam s kolegom, ovo sa Mitrovićem nije baš naivno, nisam znao da je tako zaglibio.

Dečko je u javnom ratu sa trenerom Anderlehta, navijačima, i sa dobrim brojem novinara koji prate fudbal tamo. A golove od sinoć je u izjavi direktno "posvetio" svima njima. Proslava onog gola je takođe dno dna, ako predstavlja ono što svi misle (pussy licking  :wacko: ).

Malom je nasušno potrebna jedna zidarska šamarčina, ali mislim da je sad kasno za to (jedno veliko bravo za roditelje i menadžera)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1037 poslato: Mart 06, 2014, 04:51 »
Decko je bolid, bio i ostao, ali je takodje i nesto sto dugo, dugo nismo imali. Prava centarforcina, klasicna devetka, jak kao zemlja, robustan, skocan, puca sa obe noge, glavom, tesko ga i sada cuvaju kada ima 19 godina...ja se samo nadam da jedna potencijalno vrhunska fudbalska karijera nece biti upropascena zbog nevaspitanja i neinteligencije. ne bi nazalost bila prva takva prica.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1038 poslato: Mart 06, 2014, 04:55 »
Treba mu pod hitno neki zestok trener koji ce da ga maltretira. Onda ce on da popizdi i da se posvadja i sa njim. Ako onda ne ukapira da je problem u njemu,a ne u ostalima - nema vajde od njega. Ako ukapira,mozda postane vrhunski igrac.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1039 poslato: Mart 06, 2014, 05:04 »
Slazem se sa Duletom, on je i ovakav nas najbolji napadac.

Da je bolid u glavu to svi znamo, ali mi bez njega mozemo vrlo tesko. Ostaje nam jednino nada se ce da se makar malo smiri i da ce da se usredsredi na teren a ne na glupsoti okolo, mada mislim da to nikad nece moci skroz da uradi, i da ce cemo se za 15 godina kad zavrsi karijeru reci "kakav je bio igrac, a mogao je biti duplo bolji da nije bio budala".
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1040 poslato: Mart 06, 2014, 05:07 »
Kad nemamo trenere jebi ga...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1041 poslato: Mart 06, 2014, 05:24 »

Bas juce razmišljam i gledam Matića i setim se da su domaći stručnjaci u Ubu procenili da nema pojma da je previsok i premrsav za fudbal a čovek danas jedan od najboljih veznih na svetu i igra u Čelsiju....sreća pa su Slovaci ipak videli nesto sto nasi strucnjaci nisu....

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1042 poslato: Mart 06, 2014, 05:44 »
Bas juce razmišljam i gledam Matića i setim se da su domaći stručnjaci u Ubu procenili da nema pojma da je previsok i premrsav za fudbal a čovek danas jedan od najboljih veznih na svetu i igra u Čelsiju....sreća pa su Slovaci ipak videli nesto sto nasi strucnjaci nisu....
nije matica niko na ubu otpisao,otpisali su ga u zvezdi i partizanu.
evo sta on kaze

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:228674-Otpisan-u-Zvezdi---stigao-do-zvezda

pa kada i nikolic sada za ninkovica kaze u fazonu necu da pritiskam dete od 19god,a ovaj pravi sranje za sranjem...objasnjenje ljudi kod nas deca su smirice se,necu da kaznjavam dete,zna on da je pogresio i sl su obicne gluposti,zbog cega se desava upravo to sto se desava sa pojedinim igracima...
« Poslednja izmena: Mart 06, 2014, 06:15 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1043 poslato: Mart 06, 2014, 06:08 »
Da,bas to...zaboravih da prokomentarisem tu skandaloznu izjavu...strasno  :zbunjen:

Tom logikom ne bi trebalo da se pritiska dijete od 3 godine,od 7, pa od 15 i onda 19 i tako dalje...nego ga pustit da radi sta oce,jer je dijete,shvatice ono  :udaraozid:  Blago nama sa takvim rezonovanjem trenera...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1044 poslato: Mart 06, 2014, 06:10 »
Ne mislim ja da su tu treneri toliko krivi...krive su u prvom redu porodice, tj. oni koji su ih tako vaspitali. A dosta su kumovali i menadzeri i uprave klubova, kojima je prioritet da igrace sto brze zavale napolje, a to mogu samo ako ce da igra. Sta moze trener ako taj neki Mitrovic ili Ninkovic itd. MORA da igra? Kako ce on da vaspitno deluje kad mu maltene nista ne moze?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1045 poslato: Mart 06, 2014, 06:19 »
Pa upravo su ti treneri produzena ruka menadzera. Doduse,vecina njih ne svojom voljom,ali...

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1046 poslato: Mart 06, 2014, 08:38 »
Ta priča o deci kada se pokušava sa opravdavanjem kretenskih postupaka nije karakteristična samo za fudbal već za celo društvo.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1047 poslato: Mart 06, 2014, 10:49 »
meni je jasno kakav je Mitrović fudbaler, imao sam tu sreću da gledam njegove prve seniorske korake, i nije bilo teško videti o čemu se radi. Kada dečko sa nepunih 18 godina u punom trku na leđima izdrži (i otrese) dva protivnička štopera-mesara (a pritom je tehnički pismen), tu nema previše filozofije, totalna mrcina, odmah me je podsetio na Boba Vijerija...

Ipak, ovaj nivo seljakluka ne pamtim za svojih 15-ak godina praćenja sporta kod nas... Dečko je definicija džibera, i jako je blizu da se uništi

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1048 poslato: Mart 06, 2014, 11:32 »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1049 poslato: Mart 06, 2014, 11:40 »
Ulazimo u društvo odabranih. 

Citat
Između ostalih "Umbro" oblači reprezentacije Republike Irske, Norveške, Kanade, Gvatemale, Grenlanda, Bocvane, Azerbejdžana, Tadžikistana, Perua, Turkenistana, a od ove godine i selekcije Tunisa i Zimbabvea

:aplauz:
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!