dali nam gol posle auta,
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/543862/SASLUSAN-FUNKCIONER-SPS-Krao-po-jugu-Srbije-a-sad-se-vadi-na-VucicaBaš sam mislio da iz uspeha Radničkog stoji jaka privreda Surdulice.
Hoćete da kažete da su pogrešni ljudi bili na pravom mestu?"Izvinite, ali utakmice između Zvezde i Vojvodine sa dva neispravna gola ili Partizana, kada se greške guraju pod tepih, ne može da sudi neko ko nije dorastao tom zadatku. Ili može, on je dorastao, samo što je poslat na to mesto da tako odsudi. Iz tog razloga sam pre dve godine napustio tu čuvenu komisiju koju vodi onaj gospodin iz Aleksinca (Bogoljub Stepanović, prim. aut.), dok ostali statiraju, jer nisam hteo da slušam njegova naređenja u vezi s tim koga i gde da delegiram. Jednostavno, morao sam da se pomirim sa istinom da fudbalskoj Srbiji ne trebaju ljudi kao što sam ja! Ostao mi je neukaljan obraz od 1992. do 2004. godine i hteo sam da takav i ostane".
Kakvi su izgledi da se danas jedan mlad sudija, koji se jedino oslanja na znanje i poštenje kao što ste nekada vi, suvim kvalitetom probije do vrha?"Veoma slabi, pošto svoj i moralan može da bude kratko vreme, ukoliko želi da dođe u priliku da pokaže šta zna. Model u srpskom suđenju je takav da još od opštinske lige imate neke koji hoće da im sudije ispunjavaju „muzičke želje“ i ako im te želje ispune, onda će preći u veći rang. U tom većem rangu sačekaće ih neki isti takvi koji će ih sprovesti dalje, da bi im na kraju već pomenuti gospodin iz Aleksinca saopštio: „E, ti ćeš da budeš internacionalac, ali pod uslovom da bude tako i tako!“ Srbija ima hrabrih i poštenih sudija i treba im dozvoliti da oni sude, a ne da budu kamikaze u rukama rukovodilaca".