Autor Tema: Jelen Bunkerliga 2014/2015  (Pročitano 107412 puta)

Na mreži Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga 2014/2015
« Odgovor #195 poslato: April 29, 2015, 02:38 »
OFK ima dobrih mladih igrača ali su već u prvom timu, dakle malo je problematičan ovaj talas koji sledi. Takođe, dobar deo igrača iz sadašnjeg tima su škartirani iz Zvezde i Partizana, pa im je OFK bio neka vrsta sigurne kuće (Duronjić iz CZV, Marko Janković iz Partizana).

U svakom slučaju, čini mi se da je Rad u ovom trenutku daleko potentniji od njih. Oni su prvi u omladinskoj ligi, što je ove sezone posebno bitno jer pobednik ide u onu ligu šampiona mladih.

Rad je najbolji u omladinskoj ali će verovatno neko od velikana biti prvi kako bi igrali u evropi, po svemu sudeći je to  partizan iako je ekipa koju vodi klinčarski prilično tanka, sledeće godine stiže na to mesto tešović sa dobrom generacijom pa uz par pojačanja mogu da budu solidni i u evropi- Ofk tačno je uzima momke koji nisu na neki način prošli kod velikih ali to ne znači da su oni loši igrači već da se nisu "snašli" u velikim klubovima gde vrvi od menadžera
« Poslednja izmena: April 29, 2015, 02:40 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: Maj 02, 2015, 04:59 »

kadeti partizana dobili ofk sa 3:1 ali su zato omladinci izgubili sa 1:0 i sad zaostaju 4 boda za vodećim radom a tu je ispred njih i vojvodina koja ima i neku zaostalu utkakmicu

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: Maj 12, 2015, 02:25 »
http://www.zurnal.rs/public/uploads/cover/naslovna(131).jpg

zivkovic je partizanov 25%,a jovic zvezdin 50%... vrhunski rad uprava...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: Maj 13, 2015, 07:18 »
Što se tiče učešća u Evropi, Čukarički ide u 3. kolo kvalifikacija za LE, a Zvezda i ko već bude četvrti u 2. kolo?
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: Maj 13, 2015, 08:06 »
Od ove sezone mesto u 3. kolu rezervisano je samo za osvajaca kupa. Ako Partizan, kao sampion, osvoji kup,  onda u 3. kolo ide drugoplasirana ekipa. Tako ovaj poraz Zvezde od fenjerasa dobija na tezini, jer sad ima samo bod vise od Cukarickog.

Ovo pod uslovom da sve ekipe dobiju licencu, sto se kod nas nikad ne zna.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: Maj 13, 2015, 08:08 »
Od ove sezone mesto u 3. kolu rezervisano je samo za osvajaca kupa. Ako Partizan, kao sampion, osvoji kup,  onda u 3. kolo ide drugoplasirana ekipa.

Znači tako. Ja sam mislio da se to mjesto prenosi na finalistu kupa.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: Maj 13, 2015, 08:10 »
Tako je bilo do ove sezone.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: Maj 19, 2015, 12:09 »
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=05&dd=19&nav_id=993575

jos jedna klasicna nasa prica. Verujem da je ovako nesto samo ovde moguce.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: Maj 21, 2015, 03:03 »
Komentar na jednom sajtu: "Dupla kruna? Može, ali kod zubara. "  :rock:

Nego, baš sam se nekako raspekmezio večeras. Setih se kako sam onomad davno, sa ekipom iz XIII Gimnazije odlazio na utakmice Čukaričkog, onako iz zezanja. Kao, to je bio "naš tim". Imali smo čak i zastavu, a pošto nas je većina bila zvezdaša, na crno-beloj zastavi smo utkali slova, "ČUKARIČKI", čisto da ne bude zabune  ;)  .  Tada je Čuka bila u Srpskoj ligi, a velika ushićenost je nastala kada su se plasirali u Drugu ligu! Ej, Druga liga, jebooote!   :respect 

Klub je tada finansirao i održavao u kakvom-takvom životu legendarni Toma Era koji je imao restoran u klupskim prostorijama. Odnosno, klupske prostorije su bile deo restorana - tek da se zna ko je bio gazda, a ko podstanar!

I onda, ovo danas!

Svaka čast moji Brđani, svaka čast Čuko!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: Maj 21, 2015, 03:09 »
Malo ti za sriću triba.  :D

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: Maj 21, 2015, 04:45 »
A hebga, da je kup osvojio neki Voždovac, Sindjelić, FK šta-ti-ja-znam, bio bih potpuno ravnodušan, veruj mi. Ali, Čuka je ipak deo moje mladosti i Brda koje me je bitno odredilo za ceo život.

Jednom je moj bliski pajtos rekao, "Brdo tih godina (mislio je na 70-te i 80-te) kao da je bilo ozračeno nekim vanzemaljskim talasima"; i onda je krenuo da nabraja, poimence, ljude koji su se formirali na potezu, Čukarička padina-Košutnjak. I zaista, sa tog Brda je u svet krenula neverovatna plejada osobenjaka, ludjaka, umetnika, prevaranata... Kako god, nisi mogao, a da ih ne upamtiš za ceo život.  I toeto, što se mene tiče. Mlados na Brdu, najlepša i najtrajnija prijateljstva, takodje sklopljena na Brdu. I tu negde stane i priča o Čuki, krajnje nebitnom, premalenom klubu, koji je bio poznat u to vreme jedino po roštilju kod Tome Ere! Ali, bio je jedini klub koji je bio potpuno "naš". Voleli smo i Zvezdu i Partizan, neki i Hajduk, a jedan čak i OFK (!), ali "Čuka" je bila nešto kao "pionirac" - bus 33ojka koja je u preistorijsko vreme vozila od Zelenog Venca do Pionirskog grada - dakle, nešto "naše", lokalno, nešto što niko drugi u Beogradu nije mogao da svojata. Ekipa sa Dedinja je, ako se dobro sećam, imala FK Grafičar; Dorćolci su imali - pa FK Dorćol; Vračar - dobro, dok nije upao ON - je imao FK Obilić... i tako redom. Mi, "Brđani", smo imali našu Čuku. Mogli smo, možda, da volimo i BASK - koji je igrao na igralištu pored pruge, dole kod kovnice novca i hipodroma.  Ali, taj klub je bio nekako zgurnut u nedodjiju gde niko nije stanovao. Tu se dolazilo samo (opet) na klopu, u fenomenalni restoran BASK koji je tada vodio čuveni Aca Desetka. Klub je bio tek fusnota.

Elem, otud sam i malo sentiš noćaske.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: Maj 21, 2015, 03:12 »
Meni su gotivni.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: Maj 21, 2015, 03:44 »
Moj drugar iz detinjstva imao onaj i dres Čuke iz 1996/7 onaj sa prugama sastrane a crvenim je pisalo Stankom...slično kao onaj psihodelični Vocado Partizana...svi smo bili ljubomorni....baš je bio glavni dres. :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: Maj 21, 2015, 04:40 »
nemam nikakvu posebnu privrzenost ka cuki, nikada nisam navijao ni za jedan klub osim zvezde,niti imao klub u kraju za koji smo navijali ko klinci(istina ni nemamo ni jedan fk u kraju), ali opet mi je drago da je cukao osvojio kup  :D :clap: :clap: :clap:

zazluzeno su dobili,bili su bolji u prvom poluvremenu,posle se branili,ali partizan osim one jedno dve polusanse pri samom kraju nije napravio nista za 90min utakmice,ni jednu jedinu stopostotnu sansu,a valjda rekose da su imali samo jean sut u okvir gola za celu utakmicu. tako da je pobeda cuke vise nego zasluzena,vise su se borili,vise zeleli pobedu i to je to...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #209 poslato: Maj 21, 2015, 05:58 »

kakav ti je to kraj kad nemaš lokalni klub?
 valjda ti ofka dodje najbliži po lokaciji ili palilulac

Čuka je neka malo bolja priča Železnika ali i oni muljaju dobrano u našem prvenstvu