a brat Mrtvijaš ne bi mogao da igra za Rijeku? onda je to neki staromodan tim koji neguje sporu i nezanimljivu igru
iskreno govoreći - ne bi bio u prvih 11...mada se Dule nikako ne slaže s tim, kad kaže da bi nas i Jagodina dobila...
Pa sad kad sam naucio da je hrvatska liga Primera u odnosu na nasu, da je jedan Miric potpisao za Slaven Belupo i da za Milijasa nema mesta u startnih 11 mugepske Barselone moracu malo da reteriram..
ne znam zašto spinuješ sad?! niko nije rekao da je HNL "Primera" za vas, bar ja nisam...rekao sam da je HNL ipak malo bolja i uređenija, iako i ona svakako ima nedostataka...
"Mugepska Barcelona" bi valjda trebalo biti nešto posprdno, al dobro...
ako od nekog nisam očekivao da se izruguje s drugima, onda si to ti, tim više što ti je Zvezda trenutno takva kakva je...
al očito da ti i dalje smatraš da je ne znam kako kvalitetna i dobra...
žao mi je što Rijeka ne može igrat s vama, pa da vidiš realan odnos snaga...jer za nas govore brojke i statistika, a za vas...pa, samo tvoje riječi i vjera...koju nemaju čak ni neki drugi zvezdaši forumaši...
Milijaša nisam imao cilj omalovažavati kao igrača, već sam racionalno procijenio da ne bi imao mjesta iz dva razloga:
1. dobro smo popunjeni i jaki u sredini...
2. star je i spor, definitivno ne ulazi u viziju Kekove brze igre...tu ima mlađe i brže igrače, a ima i izvođače slobodnjaka...stoga ne vidim zašto bi ga držao u timu...
uglavnom, ovo je tema JSL, neću više spominjat Rijeku, imate vi vaših okršaja i prepucavanja...