Anketa

Ko osvaja LŠ za sezonu 2014/2015?

Bayern
2 (15.4%)
Barcelona
1 (7.7%)
Real Madrid
3 (23.1%)
Chelsea
7 (53.8%)

Ukupno glasova: 13

Anketa završena: April 24, 2015, 11:48

Autor Tema: Liga šampiona  (Pročitano 326601 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: Liga šampiona
« Odgovor #105 poslato: Mart 07, 2012, 11:26 »
Svaka im čast! :aplauz: :aplauz: :aplauz:

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: Mart 07, 2012, 11:32 »
Tričkovski hladnokrvno, vidi se da je igrao u Zvezdi  ;D ...
Svaka čast Kipranima i Jovanoviću.. Chiotis naklon..

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: Mart 07, 2012, 11:43 »
Apoel prošao dalje! :skacemo1:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: Mart 08, 2012, 12:43 »
 :clap:

Sjajno,velicanstveno!  :aplauz:

Sta bi sve dao da Apoel izbaci Barselonu...jaoooo,pa to bi bio show! Ne mogu ih vise gledat,nocas cijeli lokal gleda jebenu Barselonu,ja jedini u Apoel  :smeh4: a ogromna plazma,veca nego njihova sa Barselonom  ;D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: Mart 08, 2012, 12:58 »
Onaj je dao 5 golova,sad vidim  :udaraozid:

Jao,pa ima da ga stave na konzervu od pastete...koliko samo sjutra patetike moram da se naslusam u busu,na faksu,od prolaznika...o dios mio...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: Mart 08, 2012, 02:19 »
Фаул да на улици сретне Месија уместо да затражи аутограм поломио би му обе ноге. И руке за сваки случај.  :palica:
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: Mart 08, 2012, 08:09 »
Faule Faule, odakle tolika količina ne znam ni ja čega protiv Mesija, momak je bez ikakve dileme najbolji igrač u eri posle Maradone, a vjerovatno i jedan od najboljih svih vremena. Ponašanje na terrenu mu je i više nego korektno. A tek mu je 25, tako da najbolje vrijeme tek dolazi   :))
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: Mart 08, 2012, 01:30 »
Nemam ja nista protiv momka,pristao bi da popijem pivo sa njim ako bi me zvao - ne bi ga odbio.Ali ne volim te njegove golove i rekorde i cuda i to...

Dzordana sam volio,Sumahera,Zidana i tako neke velike sportiste,suverene lidere,ali ovu njegovu Barselonu ne mogu podnijet,nije kriv Mesi,sta ce siroma',on igra,trpa,kriv je sistem.

:zbunjen:

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: Mart 08, 2012, 03:09 »
JA se ne bih složio ni da je dokazao da je najbolji, po meni je i dalje bolji CR7, pošto se dokazao u više sistema  :yes:

A ove godine ako ne bude opet sudijskog navlačenja, vreme je i da pokupi titule i sa Realom.

« Poslednja izmena: Mart 08, 2012, 03:10 ramkens »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: Mart 09, 2012, 09:26 »
Ko je rekao da je najbolji? Naravno da nije ;D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: Mart 10, 2012, 12:26 »
 :zvizvdi:

http://www.mondo.rs/s236749/Sport/Fudbal/Koga_je_istetovirao_Mesijev_brat.html

I kljucna recenica na kraju...na potezu je starija sestra Kristijana Ronalda  ;D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: Mart 10, 2012, 11:11 »
kao sto je partizanu kosarci dokazivao,tako i sada nekoliko godina apoel dokazuje,da budzet bas i nema toliko presudan uticaj na rezultat(iako jeste jako bitan faktor),a posebno to pokazuju ove godine.ljudi imaju manji budzet od zvezde i partizana,pa ne da su usli u ls,sto je za nase cesto misaona imenica(cak i u ovako olaksanom sistemu,gde realno se sve otvara),nego su usli u 8 u evropi,od cega smo mi nekoliko svetlosnih godina daleko...imaju puno solidnih stranaca,znaci pokazuju da je i njih moguce dobrim skautingom dovesti za relativno male pare...

Citat
Fenomen: APOEL ima manji budžet od Zvezde i Partizana!

V. T. | 09. mart 2012. 20:59

Ne spadamo u red bogatih klubova Evrope, ali imamo najveći budžet na Kipru. Sa novcem oprezno baratamo, trošimo koliko imamo – kaže predsednik Erotokritu

NE stišava se fudbalska euforija na Kipru, trese celo ostrvo. Odnosno, celu onu grčku polovinu. Senzacionalni plasman APOEL u četvrtfinale Lige šampiona je glavna tema u svim krugovima, a posle igrača i trenera, na red pred novinare je došao i predsednik kluba Febus Erotokritu.

- Kada sam preuzeo klub pre nekoliko godina, išli smo korak po korak. Postavili smo realne ciljeve i pružali podršku svima i kada nije sve išlo kako smo zacrtali. Trener Jovanović je žestok radnik i potpuno je zaslužio ovakav rezultat. Entuzijazam koji nas je uhvatio posle prvog plasmana u LŠ doveo nas je danas dovde. Ne možemo još da kažemo da smo postali veliki u evropskim okvirima, ali ponosni smo na plasman među osam najboljih - kaže predsednik APOEL Erotokritu.

Ali, to im nije smetalo da igrom ove sezone preskoče najpre u grupi Porto, Zenit i Šahtjor, a potom i Lion.

- Mi na Kipru nemamo veliku bazu igrača, a najbolji su uvek na meti atinskih Panatinaikosa i Olimpijakosa. Igrače kao što su golman Kijotis ili Manduka je pronašao trener Jovanović. On je verovao u njih od prvog dana, zato smo ih doveli. Imamo porodičnu atmosferu, brinemo o svima i o svemu. To je tajna uspeha.

APOEL ima neveliki budžet, sa osam miliona evra je došao među osam najboljih u Evropi, a to je manje novca od onih kojim barataju, recimo, Partizan i Zvezda.

- Ne spadamo u red bogatih klubova Evrope, ali imamo najveći budžet na Kipru. Sa novcem oprezno baratamo, trošimo koliko imamo, bez obzira na to da li ćemo stići do Lige šampiona i tamo dodatno zaraditi. Najvažnija nam je stvar da igrači uvek dobiju plate na vreme i da im isplatimo sve ono što im piše u ugovoru - kaže predsednik APOEL Erotokritu.

APOEL SA SICILIJE!?
DA Si-En-En ne stoji najbolje sa vanameričkom geografijom, to smo znali od ranije, ali su najnoviji gaf napravili pre dva dana - Kipar su pomešali sa Sicilijom! Tako je za vreme intervjua sa Nunom Moraišom, fudbalerom APOEL, Nikozija smeštena na sred italijanskog ostrva.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: Mart 10, 2012, 12:17 »
I toliko o onome kako nam ne trebaju stranci.Jes mi smo neka fudbalska velesila pa mozemo sa domacim igracima  :zvizvdi:

APOEL je direktan dokaz da su ova ogranicavanja broja stranaca koje FSS sad isprobava glupost.

Trebao bi neki novinar koji se ne nada putovanju za Dubai ili Antaliju da pita Djurica i Lukica,kako to APOEL moze,a mi ne mozemo...narocito ovog prvog,koji rece da je nama budzet 21 a ovi imaju 8...a mi ispadosmo od nekih vodoinstalatera,a ovi udjose medju 8 u evropi...

Ne moze...ku*ac ne moze...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: Mart 10, 2012, 12:25 »
To što se jednom nekome desi, ne znači da je to pravilo, uostalom čekalo se od Dinama iz Kijeva da neko sa malim budžetom napravi ovako nešto.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: Mart 10, 2012, 12:36 »
Njima se jednom desilom,znam kome nece nijednom.
Ako se nadas 1/4 finalu LS,onda je tvoj optimizam energija buducnosti  ;D

I njima ovo nije palo sa neba,kad su izbacili cigane one godine,bila je sprdnja sa njima,cu neki Apoel sa Nikozije,to je ranije sluzilo za zajebanciju,da se istresu vedete Partizana i Zvezde posle teskih priprema...a onda su iduce godine izbacili i nas,usli u LS,nastavili (!!!) da dobro rade i dosli dovde.Mozemo da se pokrijemo usima i cutimo.