Ukupno glasova: 13
Anketa završena: April 24, 2015, 11:48
Citat: kosingas Mart 05, 2013, 11:34 ma ko je obrisao?! ko?!ima li ovdje šuga realovskih među moderacijom?! ramkens,ne glupiraj se,bolje zajebavaj cigane i piši ode debelom...MAN je danas zločinački pokraden,od UEFA mafije i onog malog govna plavog...Ko te je obrisao, eno poruke gore.Popij pivo, iskuliraj.
ma ko je obrisao?! ko?!ima li ovdje šuga realovskih među moderacijom?! ramkens,ne glupiraj se,bolje zajebavaj cigane i piši ode debelom...MAN je danas zločinački pokraden,od UEFA mafije i onog malog govna plavog...
trebo je i ovom gadu ferdinandu dati bar zuti. ali covjek je gospodin i sve je otrpio.
Citat: Dimitrije BP Mart 05, 2013, 11:39 Citat: kosingas Mart 05, 2013, 11:34 ma ko je obrisao?! ko?!ima li ovdje šuga realovskih među moderacijom?! ramkens,ne glupiraj se,bolje zajebavaj cigane i piši ode debelom...MAN je danas zločinački pokraden,od UEFA mafije i onog malog govna plavog...Ko te je obrisao, eno poruke gore.Popij pivo, iskuliraj. ne mene,Kulena...neam piva...
Citat: Hugo Mart 05, 2013, 11:38 trebo je i ovom gadu ferdinandu dati bar zuti. ali covjek je gospodin i sve je otrpio. Pa i nije baš, posle opravdanog crvenog narednih pola sata svaku odluku je navlačio za Manchester, tako da baš i nije gospodin čovek.
Koliko znam, sve obrisane poruke idu u arhivu, a tamo je nema. Ne vidim ko bi je mogao obrisati.
reko sam vec, za vas dvojicu je bilo bolje da ste isli cure ganjat nego gledati neminovni potop vasih pulena od strane gnoma i krisitne...
Citat: Hugo Mart 05, 2013, 11:52 reko sam vec, za vas dvojicu je bilo bolje da ste isli cure ganjat nego gledati neminovni potop vasih pulena od strane gnoma i krisitne...Pošto Ligu prvaka ove sezone više ne gledam, ganjanje curica upravo počinje!
koi curica?!