Citat: Saga Norén Avgust 10, 2016, 06:28 Niskozemke u odbojci 20 godina čekale na olimpijski nastup, a sad šamaraju ko prave... u prvom kolu dobile Kinu 3-2, u drugom izgubile od Amerikanki 2-3, a danas našamarale Talijanke sa 3-0...ostaju im još mečevi s Portorikom i Šumadijom, al 1/4 finale je već osigurano...Ništa čudno realno su u vrhu zadnje 2-3 godine imaju sjajnu generaciju.Inače ne znam koliko su pratio Odbojku ranije Holanđani su bili velesila u muškoj Odbojci 90-ih godina...maltene svako evropsko i svetsko prvenstvo bi završavlo sa finalem nih i Talijana...tu se retko ubacivala Jugoslavija.Još ne mogu prežaliti finale Evropskog prvenstva mislim baš u Holandiji kad su nas dobili u jednoj od većih "krađa" u istoriji odbojke.... 1997 godine čini mi se.
Niskozemke u odbojci 20 godina čekale na olimpijski nastup, a sad šamaraju ko prave... u prvom kolu dobile Kinu 3-2, u drugom izgubile od Amerikanki 2-3, a danas našamarale Talijanke sa 3-0...ostaju im još mečevi s Portorikom i Šumadijom, al 1/4 finale je već osigurano...
nemam pojma Lakiša, o čemu je riječ...
Upravo 1997.je Hrvatska izgubila od Holandije u finalu EP, al zene.Jbt sta je Iran jak u odbojci?? Iračani ulažu ogromne pare u odbojku, dosta srpskih igrača ima dolje, a preporodio ih je Bobo Kovač. Sve im se to isplatilo..
Citat: dejo94 Avgust 11, 2016, 07:30 Upravo 1997.je Hrvatska izgubila od Holandije u finalu EP, al zene.Jbt sta je Iran jak u odbojci?? Iračani ulažu ogromne pare u odbojku, dosta srpskih igrača ima dolje, a preporodio ih je Bobo Kovač. Sve im se to isplatilo..Cekaj jel Iracani ili Iranci?Uglavnom prica poput Katara u rukometu ili Brazila u vaterpolu, nista tradicija...
Ne vidim ništa osim ovoga.