Autor Tema: EP Poljska (m)  (Pročitano 118659 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: EP Poljska (m)
« Odgovor #60 poslato: Januar 19, 2016, 08:23 »
Klasičan srpski rukometaš, prepotentan i nabrden da je gazda slicni su i ostali vujin,Ilić,Stanić zato i nema dobrih rezultata.   Mogao bi brat Deneb da nam kaže da li je reprezentacija Makedonije nekad imala manje isključenja na nekom meču
a propos Makedonaca, prije ove tekme su oni i vi bili najsključivanije ekipe prva dva kola...
danas oni jedno isključenje, vi šest...
Česi su ih baš milo gledali večeras... :rofl:

najgori mi bio onaj s brojem 9 (Janevski, tak nešto)...em je mrcina od 100 i kusur kila, em ima neki luđački pogled, em tuče ko mad max...
a za 60 minuta dobio samo jedan žuti karton...pa rođena mater bi ga bar jednom izbacila... :smeh1:
« Poslednja izmena: Januar 19, 2016, 08:24 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
  • Ugled: +145/-113
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: Januar 19, 2016, 08:23 »
gledaš rukomet?! ja gledam vaterpolo i nadam se da ćemo večeras napokon naći muda i otrest mrske Ugare... :clap:

još kad nas komšije podrže s tribina... :rofl:

Gledam jednim okom preko laptopa, totalna kurcobolja. 

Da mi je neko rekao prije par godina da će mi biti svejedno za reprezentacije  :zbunjen:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: Januar 19, 2016, 08:25 »
gledaš rukomet?! ja gledam vaterpolo i nadam se da ćemo večeras napokon naći muda i otrest mrske Ugare... :clap:

još kad nas komšije podrže s tribina... :rofl:

Gledam jednim okom preko laptopa, totalna kurcobolja. 

Da mi je neko rekao prije par godina da će mi biti svejedno za reprezentacije  :zbunjen:
jebo te ManĆester... :P
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: Januar 19, 2016, 08:27 »
Jesu nas sudije pokrale, ali i mi smo krivi. Nema uigrane akcije, sve ide individualno, umalo se nisu potukli Nenadić i Đukić . Klasično za srpske rukometaše..

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: Januar 19, 2016, 08:30 »
nekad ste bili rukometna sila (do prije 15-ak godina), a danas ste se srozali do dna...i repka i klubovi...
ljudi što vam vode rukomet, uspjeli su ga uništiti više od ovih iz nogometa...
« Poslednja izmena: Januar 19, 2016, 08:31 Saga Norén »

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: Januar 19, 2016, 09:18 »
Smijao bi se da ne znam da će nas Island otresti za par minuta.

:smeh4: :smeh4: :smeh4:

izredo bi ti cijeli red ovih smajlica, da i sam nisam imao slicno predvidanje za ovu utakmicu  :smeh1:

16. minuta utakmice, hrvatska-island 13-3  :smeh4:

malo smo maknuli nogu s gasa, 18-10 polcas
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: Januar 19, 2016, 09:35 »
Ko sto ga je grijeh stavljati u istu recenicu s bogom Ivanom

Nenadić mi vuče na Balića, svojom brzinom i lucidnošću...

tako nije korektno zvati ga seronjom
njemu je 100 puta teze nego tebi
zašto se onaj seronja Nenadić onako drao na onog vašeg mladog beka?!
umjesto da ga ohrabri i bude mu oslonac, on urla na malog i glumi gazdu...

teraj se u kurac bre, uvijek su me takvi živcirali...
« Poslednja izmena: Januar 19, 2016, 09:35 Cvjecar Florijan »
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: Januar 19, 2016, 09:42 »
to što je netko eventualno dobar igrač, ne znači da je isto tako i dobar čovjek...

to što je netko eventualno loš političar, ne znači da je isto tako i dobar čovjek... :rofl:

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: Januar 19, 2016, 11:23 »
Nisam gledao utakmicu tako da ne bi komentarisao..vidim pominju se sudije i neujednačen kriterij...ali dokle više s tim alibijma?Ok nesreća jeste ako dobiješ gol u zadnjih 10 sekundi i baš se ispostavi da ti nerešeno ne odgovara..itd..

Ajmo pogledati istini u oči....Kvalitete ima sve manje...nisu igrači ni loši našlo bi se tu i tamo ali rukomet u Srbiji ne da propada on je propao odavno već!Pa mogu da se kladim da više dece trenira Američki fudbal od rukometa u Srbiji..Liga je teški amaterizam sa jednim ozbiljnim klubom...savez godinama kotira kao najneozbiljniji od svih kolektivnih sportova u Srbiji a tu je žestoka konkurencija.

Od 2012 promenjeno je koliko selektora?Posle takve neozbiljnosti sa ovako šarenim sastavom sa nekoliko igrača koji nisu dorasli da budu u reprezentaciju dobije se šta se dobije.A kako stoje stvari u budućnosti će uspeh biti i kvalifikovati se na SP,EP itd.

Saga Noren

Teška zabluda..Jugoslavija je bila rukometna sila..ne Srbija...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: Januar 20, 2016, 12:18 »
a što sere ovaj lađarević...nije ni gleda, a brani suce...

a da je gleda, prvi bi im jebava matere češke, psovao Praškog i zemlju gdje ode, još za trajanja tekme... :rofl:

p.s. koji je to ozbiljan rukometni klub u Srbiji?! nemoj samo reći Vojvodina ili Spartak Vojput?!  :zbunjen:

p.s.2 dobro da, 1999./2003. je bila S(F)RJ Jugoslavija...Šumadija i Černa Gorica...
al 2012. je samo Šumadija bila srebrna, na čelu s izbornikom "igrate ko pizdurine!" Vukovićem... :cigara:

inače, moram spomenut i to da je taj izraz njegov izraz "pizdurina" ušao u legendu na snetu, i da sad često tako nazivamo i mi ove naše zgubidane u vaterpolu, košarci, rukometu, nogometu, i tim loptačkim igrarijama... :slavi:

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: Januar 20, 2016, 01:12 »
a što sere ovaj lađarević...nije ni gleda, a brani suce...

a da je gleda, prvi bi im jebava matere češke, psovao Praškog i zemlju gdje ode, još za trajanja tekme... :rofl:

p.s. koji je to ozbiljan rukometni klub u Srbiji?! nemoj samo reći Vojvodina ili Spartak Vojput?!  :zbunjen:

p.s.2 dobro da, 1999./2003. je bila S(F)RJ Jugoslavija...Šumadija i Černa Gorica...
al 2012. je samo Šumadija bila srebrna, na čelu s izbornikom "igrate ko pizdurine!" Vukovićem... :cigara:

inače, moram spomenut i to da je taj izraz njegov izraz "pizdurina" ušao u legendu na snetu, i da sad često tako nazivamo i mi ove naše zgubidane u vaterpolu, košarci, rukometu, nogometu, i tim loptačkim igrarijama... :slavi:

Ne branim sudije...verujem da bi i ja popizdeo da sam gledao ali ne može uvek i uvek biti neko drugi kriv a nikada ti sam!
To je sve što sam hteo da kažem.
Mada da ne bude sve pljuvačina "napredak" u odnosu na prijašnje igre Srbije barem što se tiče napada je očigledan..igra se brže povezanije itd...ali je sad odbrana ta koja je zakazala i pivot!Da smo imali Rasta Stojkovića umesto Marsenića i Beljanskog danas bio drugu priču pričali siguran sam..
Ali šta je tu je.Realno treba uzeti u obzir i težinu grupe koja je bila ubedljivo najteža na prvenstvu.
Tako da bi što se Perića tiče dao bi mu još jednu šansu.

Ne pratim nešto  rukomet u Srbiji pre par godina sam još i relativno pratio ali zadnje 2 godine Vojvodina je najbolji klub..pre par sezona Partizan je bio solidan igrao čak i LŠ čini mi se da je tad baš Marsenić,Ilić i Uroš Mirtrović bila okosnica Partizana...
Zvezda je godinama bila u raspadu i pred gašenjem..praktično Peruničić na svojim plećima nosi ceo klub...ove sezone koliko vidim dobro stoje ali sve je to slabo to su praktično juniori...
Metaloplatika se ponovo pojavila ali i to je slabo poluamaterski...ostalo nije ni vredno spomena.
Srbija na žalost nema ni neke mlade zvezde koje dolaze..ja nisam čuo ni za jednog igrača od 18-19 godina u Srbiji da se za njega priča da bi u budućnosti mogao biti okosnica reprezentacije? :zbunjen:

Zato i kažem kako stoje stvari svaka kvalifikacija na velika takmičenja biće uspeh a na njima šta se uradi.

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: Januar 20, 2016, 04:51 »

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: Januar 20, 2016, 06:08 »
Na poluvremenu utakmice Rusija-Crna Gora s razglasa piči Ceca... :D

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: Januar 20, 2016, 06:57 »
Ode i Crna Gora i Slovenija kući.....

Rusi prošli u drugi krug(i to komotno preneli i dva boda)posle 100 godina!Valjda su konačno našli pravog trenera a i sada imaju samo 2 igrača iz Čehovskih medveda...mogli bi biti mina za svakoga.

S druge strane Slovenija ispade bez ispaljenog metka..po meni možda i najveće razočarenje...a došli su poprilično glasno sa velikim ambicijama..

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: Januar 20, 2016, 07:25 »
Na poluvremenu utakmice Rusija-Crna Gora s razglasa piči Ceca... :D

Dobro je, i ti si čuo.   :D    Na poluvremenu Crna Gora - Danska čujem odjednom poznata melodija sa razglasa, rekoh nije valjda  :D

Izgleda je to neko od naših tražio.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.