Autor Tema: NBA 2015/2016  (Pročitano 205134 puta)

Van mreže rookie

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-35
    • Pogledaj profil
Odg: NBA 2015/2016
« Odgovor #510 poslato: Maj 25, 2016, 10:54 »
Je li ovo konačno godina Vestbruka i Djurenta?

Andre Roberson utakmica karijere.   Ibaka isto odličan.
Nadajmo se, a možda je godina Kralja sa Cavsima, jebiga i oni su se nabrusili na njihovo napokon.

Nadam se ipak tom prvom scnariju, kao prvo radi Durantule koji je možda najomiljeniji superstar u ligi zadnjih godina, osobno ne znam fana kojem je on antipatičan. Osobno bih volio da uzme titulu, a bome i zbog Adamsa da se nasmije u facu ovoj čimpanzi koja se okomila na njega već duže vrijeme.

Najzad, neko ko izbaci ekipe sa 73 i 67 pobjeda sigurno zaslužuje naslov.
...ja bih svjetlo zvao mrakom...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #511 poslato: Maj 25, 2016, 11:25 »
Da se razumijemo, ja navijam za godinu Cavsa i LeBrona,  :D  ali ovo što prikazuje OKC mi za sada izgleda fenomenalno, i sa ovakvom igrom su favoriti u finalu.

A Klivlend je u ove dvije utakmice pokazao dosta ranjivosti.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže rookie

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #512 poslato: Maj 25, 2016, 11:56 »
Da se razumijemo, ja navijam za godinu Cavsa i LeBrona,  :D  ali ovo što prikazuje OKC mi za sada izgleda fenomenalno, i sa ovakvom igrom su favoriti u finalu.

A Klivlend je u ove dvije utakmice pokazao dosta ranjivosti.
Ne mogu ni rec da bi to bilo nefer, ipak je James centralna figura NBA zadnjih 10 godina (i jedna od naj u sportu uopce), on ima 31 godinu i ko zna koliko ce jos imat sanse. Izjednacio bi se brojem naslova sa Birdom npr, uzeo napokon toliko zeljeni naslov sa svojim Cavsima (puno su ga osporavali zato sto mu to nije poslo za rukom).

S druge strane Thunderi su jos dosta mladi, al nekako kazem bilo bi u kurcu da ne osvoje nakon sto bi izbacili dvije ekipe koje si u potpunosti dominirale regularnom sezonom, no taj NBA sustav sa konferencijama se cesto pokazao kao neposten, tj asimetrican, neizbalansiran...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #513 poslato: Maj 25, 2016, 12:04 »
U svakom slučaju biće mi i više nego drago da izbace govnare iz Oklanda koji su mi se gadno zgadili ove sezone a pogotovo kroz ovaj PO ...i Kari me nervira digao je nos opasno jebala ga ona guma u ustima što je žvaće celo vreme...

Van mreže rookie

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #514 poslato: Maj 25, 2016, 12:19 »
Slažem se, i meni se gade. Ne vjerujem doduše da Curry žvače gumi radi preseravanja nego zato što mu smeta, vjerojatno ga iritira to na zubima.

OKC primjenjuje nedavno provaljeni sustav dokidanja šuterskih ekipa: zatvori ih u zoni trice i zatvori reket - po cijenu riskiranja slobodnije mid-range zone, koja je najneefikasnija napadački. To im zasad dobro ide, ovi se nisu prilagodili za sad.

Van mreže khaderach

• Starosedelac
  • Ugled: +94/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #515 poslato: Maj 25, 2016, 01:15 »
ajd pejstaj statisku odakle šutiraju GSW-i u seriji, baš me zanima jel to "perimetar" kako kažeš
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness.

Miljenko Smoje: "Smatram da dobrim dijelom Dalmatinci žive europskim standardom, čak i višim, jer bolje jedu, a manje rade. "

Van mreže rookie

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #516 poslato: Maj 25, 2016, 01:47 »
a ne da mi se sad tražit statse, al ako si gledo mogao si primjetit npr da se čak i Adams lijepi za Thomspona na samoj trici, ne zamarajući se time dal će ovaj spustit loptu i proć kraj njega.

što me dovodi do sljedeće stvari, mogli ste primjetit da Donovan često na terenu drži dva teška centra, Kantera i Adamsa (kažem teška jer su oba 210 plus), riskirajući time pokretnost da bi kontrolirao skok, Kanter je nešto slabiji u reketu kao zaštitnik ali strašan skakač... zapravo obrnuto IbaCi...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #517 poslato: Maj 26, 2016, 12:28 »
That's how you make a statement.  :rock:

Sve je funkcionisalo, od odbrane, kontrole skoka na oba kraja terena, do besprijekornog i raznovrsnog napada.

Big 3 fenomenalan.  Svi preko 50% šuta.   Posebno Lav, koji se vratio poslije dvije veoma loše utakmice.   Njegova uloga mora biti mnogo značajnija u napadu (tu prije svega mislim na niski post), a ne da se pretvara u spot-up šutera.  Thompson dominantan pod košem i svoje ekipe i protivnika.  :respect   Smith radio odličan posao na DeRozanu.  Klupa odradila veoma dobar posao takođe, posebno Džeferson i Fraj.

DeRozan i Lowry potpuno zaustavljeni. Realno je bilo i očekivati, onakva partija 2 najbolja igrača kao u prošloj utakmici, dešava se jednom u toku sezone.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #518 poslato: Maj 26, 2016, 11:47 »
DeAndre Jordan u prvoj petorci regularne sezone.   :smeh1: :smeh1: :smeh1:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #519 poslato: Maj 27, 2016, 09:36 »
Za sad je GSW ostao u trci, ali i dalje to kljakavo izgleda. Nadam se da ce se izvuci nekako i da cemogledati majstoricu.
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže rookie

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #520 poslato: Maj 27, 2016, 11:41 »
Nadajmo se da nece.

Napokon jedna neizvjesna utakmica nakon G1.

Van mreže provokator

• Starosedelac
  • Ugled: +70/-42
  • Politički nekorektan, brat u Kristu, instafriendly
    • Pogledaj profil
« Odgovor #521 poslato: Maj 27, 2016, 11:03 »
Baš mi je drago da je GSW dobio, previše se hejtera nabacuje blatom na rekordere! Doduše, meni ne bi smetalo ni da OKC prođe zbog Durantule i Adamsa, ostali su mi antipatični...

Van mreže provokator

• Starosedelac
  • Ugled: +70/-42
  • Politički nekorektan, brat u Kristu, instafriendly
    • Pogledaj profil
« Odgovor #522 poslato: Maj 27, 2016, 11:05 »
DeAndre Jordan u prvoj petorci regularne sezone.   :smeh1: :smeh1: :smeh1:

Pa da, ovo je totalna glupost. Grozim se od takvih gorila koje ne mogu preći 50% slobodnih. Pa kako čovječe, jedino to radiš cijeloga života. Baš šaka u oko svim dobrim centrima, a ima ih barem 100 boljih od njega!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #523 poslato: Maj 27, 2016, 11:13 »
Ajde bacanja i nekako, ali jedini razlog što je ovaj čovjek uspješan košarkaš su njegove fizikalije.  Čovjek apsolutno nema više nijedan košarkaški elemenat i glup je k'o kurac.

Da ne pričam o stručnjacima koji cijene odbranu na osnovu statistike, tj. skokova i blokada pa im je ovaj jedan od najboljih defanzivaca lige. 

Jbt, toliko su izbora imali... Kazins prije svega... pa mogao je čak i Dejvis, iako nije petica...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #524 poslato: Maj 28, 2016, 12:56 »

A sada, prsten.  :clap:

Strašna utakmica Klivelnda možda i najbolja u cijelom plejofu do sada.

Džej - Ar Smit kakav je ono ludak.  Ne zna se koja je teža od onih 5 trojki koje je pogodio, a ovamo sa druge strane je odigrao besprekornu odbranu.  :klanja: