Nego,prateci kolumnu Nebojse Petrovica o Sajberovom kolu, ono sto mi je ostalo kao glavno zapazanje je to da odnosi Partizana i Zvezde i nisu bili nesto bolji nego danas. Redovno slusam (od vas starijih kajli) kako je to nekad bilo mnogo zdravije, bolje, prijateljskije. Kako je rivalstvo bilo na zdravim osnovama, tralala. Iz svih desavanja te sezone (i tog vremena) nisam bas dosao do tog utiska. Vjeciti su se podbadali danonocno, otimali jedni drugima igrace, izjave za medije su bile jednako skandalozne kao i danas, a bilo je i prepucavanja i preko reprezentacije (dakle nije ni tad bila svetinja). O telefonskim pozivima, ostrascenim funkcionerima saveza i lige ili samoj zavrsnici Sajberovog prvenstva tek da ne govorim. Ja sve mislio da je Dule Vujosevic izmislio otimanje igraca i peckanje na konferencijama za medije
E sad,jebi ga,svi znamo da je nekad sve bilo bolje,ljepse,lakse a bogami i mladje. Pretpostavljam da cu i ja nekim klincima neke 2036. pricati kako se za vrijeme Tomislava Karadzica znao red i kako su se tad rivali postovali.
Sajt monda je nesto pukao pa vam ne mogu ostavit link, ali kad proradi,nadjite kolumnu (ima 4 dijela) pa citajte. Nebojsa Petrovic nije neki kolumnista,vise je dobar faktograf i poznavalac nekadasnjih fudbalskih prilika, tako da je ovdje sve fino poslozio i za trenutak vas zaista vraca u tu sezonu.