Ajkula, pa to drmanje kosa i pljuvanje je do tada najveći problem između klubova, a teško i da je kasnije bilo većih.
Jel ti ovo ozbiljno pricas?
Najveci incident je kad je pogodjen Dule loptom od strane Sir Olivera jer je covjek tada bio fizicki ugrozen i mislim da tada nije bilo kazne. Bar ne odgovarajuce.
A sto se tice zeleznika . Pesic je trazio da se igra u Zelezniku jer je racunao da ce se tamo napravit ludacka atmosfera i da ce doci do izjednacenja.
Karte su davane uglavnom Delijama koji nisu ni partili kosarku ali su dosli da pljuju, vrijedjaju i strase igrace Partizana.
Bilo je pljuvanja ali niko od igraca Partizana nije bio ugrozen.
Gadjan je sudija ali je flasa pogodila Pesica koji je ko pizda sjeo na klupu i pipkao se po glavi.
Ono sto je ironija je to da je Zvezda preokrenula i vodila dok je bilo normalno navijanje. Cim je pocelo neko strašenje Partizan ih je razbio.
I jedini covjek koji se u Partizanu usrao je bio Cakarevic.
Sve u svemu velika sramota za Zvezdu i za savez koji nije sankcionisao te dogadjaje.
Elem to je bio incdent ali izjave, ponasanje igraca, uprava je tih dvije godine bio korektan.
A navijaci ko navijaci. Jebe se njima za teren.
Gadjani su i igraci Zvezde svim i svacim u Pioniru.
Ja ti pricam o tome kako su s eponasale uprave klubova sa trenerima u javnosti.
Sta je iza kulisa bilo malo ko zna.
Ja na zalost mnogo toga znam i zato sam ove godine bio na 3 utakmice u Pioniru.
Sve tri na poziv da se tamo nadjem sa ljudima.
Ja potpuno razumijem da je vas Dule zaduzio i da tesko mozete objektivno gledati na stvari o kojima on prica i na koje se desavaju.
Ko zna mozda jednog dana i Zvezdasi pocnu vjerovat kako je na zamenam stranaca ove godine u Zvezdi ustvari ustedjeno

.
Ja mu jista ne vjerujem pa makar samo zbog toga sto je za vrijeme njegove vladavine Beogradon napravljen Zemunelo

.