Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 319822 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #855 poslato: Januar 17, 2016, 12:08 »
Ti si ocigledno odavno napustio Srbiju i ne shvataš kako stvari funkcionišu, kazu da si profesor, obrazovan si pa ipak vjerujem da neces da shvatiš. Tj siguran sam i da znaš da bi preko 95% navijača Zvezde guzice dalo samo da KKP nema. Iz tog razloga ste i prešli da navijate za drugi klub.

Osim sto prosipaš neku retoriku i glumiš vrhovnu pamet, objasni mi zasto u sezonama kad je VJ vodio KKP nije bilo bolje?

Bilo je bolje. To sto se desavalo u Zelezniku je jedna stvar i to su je navijaci napravili. Tokom cijele sezone je bilo mirno izmedju klubova osim par doskocica.
Ispljuvan je bio i Vlada i komplet strucni stab.
Vreca sa urinom nije bilo tada . Bar ih ja nisma primjetio a bio sam tamo. Igrom slucaja bas iza Partizanove klupe tako da Debeb malo previse kenja za ozbiljnog coveka.
A pojedini forumasi znaju sta mislim o toj utakmici.
Uostalom urin je isao na policiju a ne na Duleta.
Za Duleta je vezan najgori incident po meni. Ono kad je prije par godina onaj lik iz telegrafa usao i teren i gadjao ga loptom. Jebes navijace. Kad udjes na teren i ugrozis aktera direktno to je kraj svega.
Ko se ne sjeca toga lika sjetice se da mu je Dule kasnije davao interviju. Ekskluzivni.

Cinjenica je da su najgori odnosi bili dok je Dule bio u Partizanu. Zasto je to tako ne znam. Mozda su konstantno njega napadali iz Zvezde a on se branio . U razloge ne zelim da ulazim ali to je matematika.
I njemu se licno to dopadalo. UZivao je u toj mrznji i rezultatima kompleksa kojeg je nabio vecini navijaca Zvezde.

Cak ni u sezonama kad smo se raspadali nisu bili tako losi odnosi kao u sezonama kad smo bili blizu po kvalitetu.

Ovo procentima je budalastina. Veliki broj Zvezdasa vam zeli da ispadnete i cak da se ugasite ali ni priblizno ne onoliko koliko je to bilo sa "vase" strane kad je bila Zvezda u slicnoj ( nikako istoj jer vasa je puno bolja nego nasa najgora) situaciji.
Pa i na ovom forumu takodje.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #856 poslato: Januar 17, 2016, 12:10 »
E,da tada ni 2 godine bez Vujosevica nisu mogli da se poprave odnosi, jebi ga,treba vremena (ili je mozda, nekim slucajem problem bio sto je Partizan i dalje bio br.), medjutim, sada kada Partizan nije na vrhu, odma se situacija popravila, ne da nisu trebale dvije godine, nego ni pola jedne, cim je KKP u donjem dijelu tabele - odsnosi su bolji, srpska kosarka zdravija  :smeh4:

Ovo oba Grima ne bi ovako smislila  :respect
1. Bili su bolji odnosi.
2. Jel ti znas kakvi su odnosi u Partizanu bili zadnje 3 godine?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #857 poslato: Januar 17, 2016, 12:14 »
Da, da, kad vasi prave sranja, onda su to navijaci u sopstvenoj reziji, a kad dolaze sa nase, onda je Dule stvorio losu atmosferu,unosi zlu krv,huska i komanduje napad na vas  :zbunjen:

Odluku da se igra u neuslovnoj hali su sigurno takodje donijeli navijaci, oni su isto tako i drzali tenziju cijelu sezonu,oce to, kako da ne. Samo fali da pocnemo da kopamo izjave "navijaca" iz te sezone, a posebno iz plej ofa, da vidite kako su bili zli i agresivni. Siroti Covic se nije pitao nista.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #858 poslato: Januar 17, 2016, 12:25 »
Ko je pricao o navijacima?
Ja sigurno nisam.
I nije bilo ni blizu tenzija kao u sezonama sa duletom.
Mozes ti ili bilo ko da vadi izjave, trazi po netu ali su fakti takvi kakvi su.
I nisi mi odgovorio na drugo pitanje.

I oces d ati pricam o razgovorima na Lakijev slavi prosle godine?
Sa jedne strane ja a sa druge on i njegovi super obavjesteni grobari?
Oce Laki da ti kaze ko je sve bio u pravu?

Uspt receno odluku da se igra u neuslovnoj hali za takve utakmice je donio Pesic a karte su se podijelile uglavnom tvrdom jezgru delija koji veze o basketu nema i dosli su jer su namirisali krv.

« Poslednja izmena: Januar 17, 2016, 12:27 Ajkula »

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #859 poslato: Januar 17, 2016, 12:29 »
Čović nikom nije naredio ništa? Nenade da li ti zaista vjeruješ u to posle epizode u kupu? Kada on prilazi Rakočeviću i jasno mu govori "Ne može da se igra"

A ne nije mogao da naredi krimosima i onim koji bi za 10 eura prodali i roditelje
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #860 poslato: Januar 17, 2016, 12:30 »
Ajkula, pa to drmanje kosa i pljuvanje je do tada najveći problem između klubova, a teško i da je kasnije bilo većih.

Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #861 poslato: Januar 17, 2016, 01:11 »
E,da tada ni 2 godine bez Vujosevica nisu mogli da se poprave odnosi, jebi ga,treba vremena (ili je mozda, nekim slucajem problem bio sto je Partizan i dalje bio br.), medjutim, sada kada Partizan nije na vrhu, odma se situacija popravila, ne da nisu trebale dvije godine, nego ni pola jedne, cim je KKP u donjem dijelu tabele - odsnosi su bolji, srpska kosarka zdravija  :smeh4:

slazem se da oba grima ne bi smislila.ali vi grobari ste ipak smislili.sta ces vasa masta cini svasta. pri tom ovde niko od zvezdasa to nije napisao,ali vi ko omadjijani ponavljate ovakvu glupu pricicu.ne samo ti,nego vecina grobara na forumu...

Ajkula, pa to drmanje kosa i pljuvanje je do tada najveći problem između klubova, a teško i da je kasnije bilo većih.
ne moze najveci problem izmedju klubov da bude nesto sto su navijaci uradili. to je stvarno totalni nonsens,da ne kazem neku tezu rec...
« Poslednja izmena: Januar 17, 2016, 01:12 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #862 poslato: Januar 17, 2016, 01:37 »
evo da odgovorim i potpuno se povlacim iz ove price,jer stvarno nema smisla objasnjavati nesto,ako druga strana apsolutno ne zeli da cuje sta pricas,i ako sama sa sobom vodi raspravu,izmislja stavove druge strane i jos na njih i odgovara...
Da, da, kad vasi prave sranja, onda su to navijaci u sopstvenoj reziji, a kad dolaze sa nase, onda je Dule stvorio losu atmosferu,unosi zlu krv,huska i komanduje napad na vas  :zbunjen:

Odluku da se igra u neuslovnoj hali su sigurno takodje donijeli navijaci, oni su isto tako i drzali tenziju cijelu sezonu,oce to, kako da ne. Samo fali da pocnemo da kopamo izjave "navijaca" iz te sezone, a posebno iz plej ofa, da vidite kako su bili zli i agresivni. Siroti Covic se nije pitao nista.
da citiram sebe
covic jeste zeznuo stvar sto je utakmicu organizovao u zelezniku,a znao je da moze da bude sranja,ali ga to nije zanimalo,po metodu cilj opravdava sredstva,a mislio je da je tako blize cilju(pokazalo se da je pogresio),ali covic sigurno nikome nije naredio ili organizovao drmanje kosa ili pljuvanje vlade jovanovica. iako grobari se ocigledno trude da nam objasne upravo to...
znaci sa kim onda raspravljas i diskutujes o tome?siguran sam da se i ajkula sa ovim mojim slaze iako nije na ta nacin napisao.tj da je zvezdina,coviceva(ili kako on rece pesiceva,jer on kaze da je on doneo konacnu odluku) greska sto se igralo tamo. to jeste na dusu zvezde i ljudi u njoj. ali ne i direktno ono sto su uradili navijaci to nikako ne moze da bude na dusu ljudi iz kkcz.
ko je rekao da je za neko sranje navijaca partizana direktno odgovoran vujosevic?voleo bih da mi citiras taj deo ili da prestanes da izmisljas.
vujosevic je kriv za dizanje tenzija,vredjanje protivnika, stvaranje lose atmosfere u javnosti,ali nikako direktno i za npr vredjanje coviceve familije ili nekada guroviceve. dok neko ne da dokaz bilo kakav,iole suvisli,da je to dule nekome naredio,organizovao i sl on tome je mogao da doprinese,stvaranjem takve atmosfere,ali nikako nije mogao da bude odgovoran za to.ma sta covic ili evo sada i ti pricao.
isto je sa covicem,moze da doprinese,ali dok neko ne da bilo kakav dokaz obicna je glupost pricati da je on nesto naredjivao.to sto ga vi grobari smatrate za crnog djavola i mislite da je sve lose na svetu uradio,to je vec vasa stvar...

Čović nikom nije naredio ništa? Nenade da li ti zaista vjeruješ u to posle epizode u kupu? Kada on prilazi Rakočeviću i jasno mu govori "Ne može da se igra" A ne nije mogao da naredi krimosima i onim koji bi za 10 eura prodali i roditelje
evo iznad imas odgovor i tebi...

Ko se ne sjeca toga lika sjetice se da mu je Dule kasnije davao interviju. Ekskluzivni.
kakav mu je to intervju davao dule?nije mi to poznato.pogotovu nesto ekskluzivno...

toliko od mene na ovu temu...
« Poslednja izmena: Januar 17, 2016, 04:50 NenadBG »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #863 poslato: Januar 17, 2016, 02:26 »

Jel ti ovo ozbiljno pricas?

Najveci incident je  kad je pogodjen Dule loptom od strane Sir Olivera jer je covjek tada bio fizicki ugrozen i mislim da tada nije bilo kazne. Bar ne odgovarajuce.

A sto se tice zeleznika . Pesic je trazio da se igra u Zelezniku jer je racunao da ce se tamo napravit ludacka atmosfera i da ce doci do izjednacenja.
Karte su davane uglavnom Delijama koji nisu ni partili kosarku ali su dosli da pljuju, vrijedjaju i strase igrace Partizana.
Bilo je pljuvanja ali niko od igraca Partizana nije bio ugrozen.
Gadjan je sudija ali je flasa pogodila Pesica koji je ko pizda sjeo na klupu i pipkao se po glavi.

Ono sto je ironija je to da je Zvezda preokrenula i vodila dok je bilo normalno navijanje. Cim je pocelo neko strašenje Partizan ih je razbio.
I jedini covjek koji se u Partizanu usrao je bio Cakarevic.
Sve u svemu velika sramota za Zvezdu i za savez koji nije sankcionisao te dogadjaje.

Elem to je bio incdent ali izjave, ponasanje igraca, uprava je tih dvije godine bio korektan.
A navijaci ko navijaci. Jebe se njima za teren.
Gadjani su i igraci Zvezde svim i svacim u Pioniru.

Ja ti pricam o tome kako su s eponasale uprave klubova sa trenerima u javnosti.
Sta je iza kulisa bilo malo ko zna.
Ja na zalost mnogo toga znam i zato sam ove godine bio na 3 utakmice u Pioniru.
Sve tri na poziv da se tamo nadjem sa ljudima.

Ja potpuno razumijem da je vas Dule zaduzio i da tesko mozete objektivno gledati na stvari o kojima on prica i na koje se desavaju.

Ko zna mozda jednog dana i Zvezdasi pocnu vjerovat kako je na zamenam stranaca ove godine u Zvezdi ustvari ustedjeno :).
Ja mu jista ne vjerujem pa makar samo zbog toga sto je za vrijeme njegove vladavine Beogradon napravljen Zemunelo :).

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #864 poslato: Januar 17, 2016, 02:30 »
evo da odgovorim i potpuno se povlacim iz ove price,jer stvarno nema smisla objasnjavati nesto,ako druga strana apsolutno ne zeli da cuje sta pricas,i ako sama sa sobom vodi raspravu,izmislja stavove druge strane i jos na njih i odgovara...

da citiram sebe
covic jeste zeznuo stvar sto je utakmicu organizovao u zelezniku,a znao je da moze da bude sranja,ali ga to nije zanimalo,po metodu cilj opravdava sredstva,a mislio je da je tako blize cilju(pokazalo se da je pogresio),ali covic sigurno nikome nije naredio ili organizovao drmanje kosa ili pljuvanje vlade jovanovica. iako grobari se ocigledno trude da nam objasne upravo to...
znaci sa kim onda raspravljas i diskutujes o tome?siguran sam da se i ajkula sa ovim mojim slaze iako nije na ta nacin napisao.tj da je zvezdina,coviceva(ili kako on rece pesiceva,jer on kaze da je on doneo konacnu odluku) greska sto se igralo tamo. to jeste na dusu zvezde i ljudi u njoj. ali ne i direktno ono sto su uradili navijaci to nikako ne moze da bude na dusu ljudi iz kkcz.
ko je rekao da je za neko sranje navijaca partizana direktno odgovoran vujosevic?voleo bih da mi citiras taj deo ili da prestanes da izmisljas.
vujosevic je kriv za dizanje tenzija,vredjanje protivnika, stvaranje lose atmosfere u javnosti,ali nikako direktno i za npr vredjanje coviceve familije ili nekada guroviceve. dok neko ne da dokaz bilo kakav,iole suvisli,da je to dule nekome naredio,organizovao i sl on tome je mogao da doprinese,stvaranjem takve atmosfere,ali nikako nije mogao da bude odgovoran za to.ma sta covic ili evo sada i ti pricao.
isto je sa covicem,moze da doprinese,ali dok neko ne da bilo kakav dokaz obicna je glipost pricati da je on nesto naredjivao.to sto ga vi grobari smatrate za crnog djavola i mislite da je sve lose na svetu uradio,to je vec vasa stvar...

Čović nikom nije naredio ništa? Nenade da li ti zaista vjeruješ u to posle epizode u kupu? Kada on prilazi Rakočeviću i jasno mu govori "Ne može da se igra" A ne nije mogao da naredi krimosima i onim koji bi za 10 eura prodali i roditelje
evo iznad imas odgovor i tebi...

kakav mu je to intervju davao dule?nije mi to poznato.pogotovu nesto ekskluzivno...

toliko od mene na ovu temu...

http://www.telegraf.rs/sport/1710159-vujosevic-ekskluzivno-ovo-je-jedina-prava-istina-o-ratu-u-partizanu-intervju

Za neupucene dole potpisani Sasa Jovanovic je taj covjek koji je Duleta gadjao loptom i koga sam posle gledao u Pioniru ali mu nije dozvoljavano da sedi pored terena.

Lik je pisao kolumne pod nikom Sir Oliver, bio na Farmi ili Velkom Bratu jebem li ga i jedan je od ekstremnijih Zvezdasa.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #865 poslato: Januar 17, 2016, 03:16 »

ne moze najveci problem izmedju klubov da bude nesto sto su navijaci uradili. to je stvarno totalni nonsens,da ne kazem neku tezu rec...

:aplauz:

Ali je zato narušavanje odnosa kada neko(tj. Dule) stane u odbranu interesa Partizana.

Pošto sada nema takvih delikvenata, sada je sve u redu, odnosi su bajni.  :clap:

p.s A znaš redovno da baljezgaš kako Dule doptinosi naelektrisanju odnosa između navijača i međusobnoj mržnji.   Sada odjednom to što rade vaše navijači nije bitno?   Ma nemoj...
« Poslednja izmena: Januar 17, 2016, 03:18 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #866 poslato: Januar 17, 2016, 04:52 »

:aplauz:
Ali je zato narušavanje odnosa kada neko(tj. Dule) stane u odbranu interesa Partizana.

Pošto sada nema takvih delikvenata, sada je sve u redu, odnosi su bajni.  :clap:

p.s A znaš redovno da baljezgaš kako Dule doptinosi naelektrisanju odnosa između navijača i međusobnoj mržnji.   Sada odjednom to što rade vaše navijači nije bitno?   Ma nemoj...
sve si sam rekao.cak imam i to gore objasnjeno,samo da si zeleo da citas sta sam napisao.ali sto bi.
isto je sa covicem,moze da doprinese,ali dok neko ne da bilo kakav dokaz obicna je glupost pricati da je on nesto naredjivao.to sto ga vi grobari smatrate za crnog djavola i mislite da je sve lose na svetu uradio,to je vec vasa stvar...
a i na ovoj temi sam se vec odjavio...
« Poslednja izmena: Januar 17, 2016, 04:53 NenadBG »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #867 poslato: Januar 17, 2016, 08:27 »

slazem se da oba grima ne bi smislila.ali vi grobari ste ipak smislili.sta ces vasa masta cini svasta. pri tom ovde niko od zvezdasa to nije napisao,ali vi ko omadjijani ponavljate ovakvu glupu pricicu.ne samo ti,nego vecina grobara na forumu...

Evo ti ovo:

i da jos jednom ponovim posto neko se pravi lud. naravno da odnosi nisu bili bolji u dve sezone sa vladom jovanovicem. uzasno poremeceni odnosi ostali i duletovom zaslugom,a i zaslugama drugih na obe strane, sigurno nisu mogli da postanu odmah dobri,jer ne mozes gumicom da izbrises ono sto je bilo predhodnih godina.

i ovo:

A glede Faulovog komentara da će odnosi izmedju večitih biti bolji bez Dula - ja mislim da su VEĆ bolji!

Da ne kopam dalje,stvarno mrzim da preturam po postovima i vadim sta je ko rekao. Sad su vec bolji, a onda ni 2 godine nisu bile dovoljne da se poprave  :respect Zbog cega,pitam se  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #868 poslato: Januar 17, 2016, 08:37 »
Ti si ocigledno odavno napustio Srbiju i ne shvataš kako stvari funkcionišu, kazu da si profesor, obrazovan si pa ipak vjerujem da neces da shvatiš. Tj siguran sam i da znaš da bi preko 95% navijača Zvezde guzice dalo samo da KKP nema. Iz tog razloga ste i prešli da navijate za drugi klub.

Osim sto prosipaš neku retoriku i glumiš vrhovnu pamet, objasni mi zasto u sezonama kad je VJ vodio KKP nije bilo bolje?

Lepi moj, ja i kad bih hteo ne bih umeo da "glumim" ništa. To sam što sam, iliti wysiwyg. Ako ti se ne svidjaju moji stavovi - slobodno ih kritikuj. Forum i jeste za to. Samo nemoj, ljubim te, da se baviš psihoanalizom (mene). Ne ide ti to.

Ajkula i Nenad su već sasvim elokventno napisali ono što i sam mislim. Ako nisi ukapirao, ponoviću:
1. Ja ZAISTA ne mislim da 95% navijača Zvezde želi da jsd ispadne iz bilo koje lige. Pogotovo ne iz ABA i JSL. Svakako da ima onih zaludjenika koji to priželjkuju, ali ja ipak mislim da su oni u debeloj manjini. Nažalost, ne znam tačno koji je to procenat. U svakom slučaju, ovo je MOJE mišljenje bez ikakvog glumatanja ("vrhovne pameti!" ) ili prosipanja "neke retorike".

2. U sezonama kad je VJ vodio KK JESTE bilo bolje. Barem na nivou klubova, odn. rukovodstava. Opet, i ovo je samo moje iskreno mišljenje.

3. Da ponovim ono što sam već napisao. Ove sezone je već bolje ne zato što ste jedva izborili opstanak, već zato što niko bitan iz vašeg kluba ne zloupotrebljava medije - da bi kukao ko Kalimero (Nepravda! Nepravda! ), lagao ("Vi lažete"), ili da bi podjebavao KK i SD CZ ("džaba vam novci moji sinovci..." i ostale mudrolije sa Kuča) . Svako se, barem za sada, bavi svojim poslom. A to je mnogo bolje nego što je bilo. Opet, moje mišljenje. 100% iskreno, baš kao i čestitka koju sam vam uputio nakon pobede u Novom Mestu. Jer, još jednom, ja sam izgleda medju onih 5% navijača CZ koji nikako ne bi želeli da ne gledaju više derbi.

U zdravlju.
« Poslednja izmena: Januar 17, 2016, 08:39 nyc »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #869 poslato: Januar 17, 2016, 08:38 »
Bez dileme, u Srbiji se živi mnogo bolje!  :slavi:
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!