Što uvek.mora da se branite ukazujući na zvezdu?.jesu sjebali lovu u kkparrizan? Jesu...i sad nek trpe posledice svojih grešaka
Jesu, sjebali su u one 2-3 sezone posle F4 u kojima smo opet osvojili više nego vi u zadnjih 17 godina. Ali meni je nekako logično da ako Zvezda ne snosi posledice svih oni bačenih miliona u prethodnih 17 godina(tačnije 16, konačno ste uspjeli ove), zašto sad da se kola slamaju na nama?
naravno, pravim se naivan... na čelu države je cigan, onaj okoreli, koji je imao nebrojene tuče sa Grobarima dok je bio mlađi i koji mrzi Partizan iz dna duše, najradije bi ga ugasio, ali ne može zbog biračkog tijela...
Nemoj tako, to nije isto, ipak je u pitanju Zvezda brate a za njih vaze posebni zakoni, uostalom, napisao si ono sto sam i ja prije par dana a to je da je ta ista Zvezda potrosila drzavnih para ako ne vise, onda bar jednako kao i Partizan, doduse sa razlikom sto je Partizan bar igrama na terenu opravdao taj novac, ali, ubjedjivati se sa ljudima kojima je pogled ogranicen nema smisla, oni su u stanju da sami sebe ubjede u svoje lazi i tu presaje svaka prica.

Naravno da drzavu smatram kao jednog od najvecih krivaca za stanje u Partizanu, u civilizovanim drzavama se lopovi hapse i kaznjavaju za svoje mahinacije, ja nemam nista protiv da se to uradi i u Partizanu, svako treba da preuzme svoju krivicu, medjutim, ako drzava dozvoljava da se isto vrednuje klub koji je simbol te iste drzave u kosarci decenijama iza nas i klub koji za 16 godina nije uradio nista u Evropi i tako skrenuo paznju na sebe (ako izuzmemo onu cuvenu poruku navijaca Makabija), onda svakako da govorimo o dvostrukim arsinima i o banana drzavi!
Sta god da se desi, a citam da je navodno Partizan i pred gasenjem, ja cu uvijek ostati uz taj klub jer imam itekako cega lijepog da se sjecam i bicu ponosan i na takav, ugasen klub koji nije dozvolio da ga otkupljuju razni ratni profiteri niti bilo ko drugi, jer Partizan ima svoju istoriju sa kojom se svaki navijac mora ponositi, a ponos i dostojanstvo jednostavno nemaju cijenu!
Slažem se se Denebom, ne pada mi na pamet da navijam za hibrid nastao iz UPPR-a.