je l može kraći kurs za mene, kako je tačno FKP nastradao ulaskom SNS-a u upravu, tj. šta su ti najtragičniji scenariji ulaska SNS-a u KKP (osim noge Duletu)?
Do prije par dana i kod mene je potajno tinjala nada da nova uprava ipak malo drugačije radi nego što sam očekivao, sve nade je ugasilo postavljanje nove finansijske direktorke.
Šta misliš zašto su doveli lice sa potjernice i ženu koja je jedino poznata da je iz Mobtela iznijela 60 miliona evra? Da konsoliduje finansije kluba?
Jajaranje oko lijevog beka mi je dovoljno signifikantno. Doduše sa te tačke gledišta, ništa gori od prethodnih uprava nisu. Što ne znači da ne zaslužuju da ih pljujemo.
pa o tome pričam, dakle nova SNS uprava ne radi ništa spektakularno drugačije u odnosu na prethodnu, tj. Đurića. Isto sranje drugo pakovanje.
A znaš i sam šta se sve pričalo pre toga, da će nas ugasiti, da će se prodati Zvezdi titula, itd, itd... Mislim ne kažem u budućnosti da neće, ali generalno, većina tih priča se ispostavilo kao go kurac.
Moje pitanje je šta ustvari danas navijači Partizana hoće? Od osnivanja ovog kluba jedina logična stvar je bila da ide uz vlast, zbog toga je stvoren, zbog toga postoji, uhvati me muka kada počnemo glumiti neko disidentstvo i trenirati poštenje, odmah počnemo bacati na nesretne čergare koji se jadni već godina prže na tu spiku.
Botom lajn, stvarno ne znam na koju foru smo zamislili da i dalje postojimo kao državni klub, a da se finansiramo i opstajemo nezavisno od trenutne vladajuće kaste. NaroCki rečeno, navijači Partizana bi da im uđe, al da ne budu jebani... Ja iskreno ne razumem