Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 320017 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #270 poslato: Septembar 10, 2015, 11:15 »
Sve, sve, ali kad cujem 'odlaskom vujoševića ce se popraviti odnosi i atmosfera u srpskoj kosarci'  hahahahahha, kako je to mocno... Nemam smajli sa telefona...

Bo dolazi nazad? Očekivano, zvucnim imenom za pocetak, da de pridobije masa.

Jos nije bilo neke konkretne price niti nam je iko objasnio sta se desavalo na skupstini...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #271 poslato: Septembar 10, 2015, 01:07 »
I ja smatram da će se odnosi popraviti sada kada ćemo postati statisti u Zvezdionj Srbiji.  Za bolji život - kad je teško Vučić(Čović?)  :respect

Bo nije odigrao utakmicu od 7.1.2015.  Ne znam kakvu je povredu imao.   Igrao u Bajernu, ono što je igrao do tada više nego solidno.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #272 poslato: Septembar 10, 2015, 01:49 »
U pravu ste, nece se odnosi popraviti, previse vam je demagog sprzio mozdane celije i ubedio vas da su 1+1= 2,7 .., jbg. Vuciceva Srbija rulz, a vi udrite po ceznji za Dodikovim i Borisovim parama, a do tad patnja ...
« Poslednja izmena: Septembar 10, 2015, 01:50 Vanzemaljac Sivi »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #273 poslato: Septembar 10, 2015, 01:58 »
I ja smatram da će se odnosi popraviti sada kada ćemo postati statisti u Zvezdionj Srbiji.  Za bolji život - kad je teško Vučić(Čović?)  :respect
zameni imena klubova i dobices pricu iz partizana koja je vredela do dolaska covica...

dule je sigurno jedan od najzasluznijih za ovako lose odnose na relaciji zvezda-partizan.to cak prevazilazi samo odnose u kosarci,jer losi odnosi u kosarci su uticali i na odnose u drugim sportovima,kao sto su i losi odnosi u fudbalu uticali i na druge sportove(pre svega je rec o ta dva sporta,jer su ostali dosta manji i beznacajniji,manje je publike,pritisaka i sl).
takodje vreme radi svoj posao,i jako je tesko se vratiti na staro.tako da i sada kada nema duleta sigurno nece odnosi automatski da budu dobri.ali u svakom slucaju bez duleta u kosarci,postoje dobro sanse da se vremenom koliko toliko relaksiraju odnosi.
problem je i veliki pritisak navijaca,gde je mrznja ogromna,a ljudi u klubovima ne zive izolovano od drustva.a za tu kolicinu mrznje dule jeste jedan od zasluznijih(jer se takva atmosfera upravo i kreirala najvise od 2000 na ovamo).i sigurno se stvari nece lako srediti,cak sta vise tesko je ocekivati da ce se vratiti na staro stanje,bar ne u skorije vreme...
« Poslednja izmena: Septembar 10, 2015, 02:00 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #274 poslato: Septembar 10, 2015, 02:05 »

popraviće se odnosi kad vac bude preuzeo neki "čika lale"
evo prvo mi na pamet pade beravs ili miško marić :rock: 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #275 poslato: Septembar 10, 2015, 03:24 »
U pravu ste, nece se odnosi popraviti, previse vam je demagog sprzio mozdane celije i ubedio vas da su 1+1= 2,7 .., jbg. Vuciceva Srbija rulz, a vi udrite po ceznji za Dodikovim i Borisovim parama, a do tad patnja ...

:respect :klanja:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #276 poslato: Septembar 10, 2015, 04:36 »
Toe tai rad ... :whistling:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #277 poslato: Septembar 11, 2015, 09:39 »
ovo Borisove pare je jedna od najjačih fraza u ovim navijačkim raspravama  :D

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #278 poslato: Septembar 11, 2015, 09:49 »
ovo Borisove pare je jedna od najjačih fraza u ovim navijačkim raspravama  :D

Pa preteklo od onoga što Čović nije uspeo da prisvoji od para za Kosovo.

:kafa:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #279 poslato: Septembar 11, 2015, 09:52 »
I ne citam takve gluposti, samo skrolujem na naredni post.

Ono sto mi se nikako ne svidja je danasnja Pekoviceva izjava da je Dule morao da ode. Morao? Obrazlozi zasto crni Nikola. Objasnjenje 'da dodje neko mladji' me tako podsjeca na fudbalske prilike u Srbiji. Dalje,izgleda da je Bozic samo vd trenera? Sta tu planiraju?

Kako god,zaista opor ukus svega ovoga....sa jedne strane,radovali smo se sto ce se klub izvuci iz ponora,a sa druge,niko to nije zelio na ovakav nacin.

Ja bih se cak i slozio sa odlaskom Duleta ali da su sjeli svi zajedno,dogovorili se i rekli, ok, ne moze ni ovo vjecno da traje, probace novi ljudi,Dusko se zamorio,dosadilo mu je,izgubio je energiju,nije vise kao sto je bio,bla,bla...ali ovo...bukvalno, zasto? Zato  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #280 poslato: Septembar 11, 2015, 09:58 »
 Seli su i dogovorili se.Dule finansijski namiren i sve ide dalje nije Partizan klub koji zavisi od pojedinca

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #281 poslato: Septembar 11, 2015, 10:03 »
Nisam na to mislio. A i ne znam cemu frka za finansijsko namirivanje.Ne sjecam se da je Pesic radio ili mozda sad Radonjic,narocito sa revizijom ugovora, da radi dzabe. Da ne pricam o prethodnim akcizicijama. Pusti tu pricu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #282 poslato: Septembar 11, 2015, 10:12 »
Treneri i ne treba da rade  dzabe...  Sve je u Partizanu uradjeno uz dogovor u kojem.je naravo i Dule ukljucen i dobro ke sto je tako jer veliki klubovi ne treba da se lome iznutra medjusobnim trzavicama.Pustimo nove ljude da rade svoj posao i brzo ce opet biti to vstari dobri partizan.dosta sa teorijama zavere    .

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #283 poslato: Septembar 11, 2015, 10:49 »
Nema mi ništa jače no kad komšije uzmu da nas tješe.  :D

Odlaskom Duleta i ulaskom SNS šljama u UO KK je izgubio svoj identitet i "ono nešto" zbog čega bih ga sa KLS timom i u beton ligi  pratio sa ogromnim žarom. Ovako će to biti jedva nešto malo više od ravnodušnosti, pa neka stignu i Bo i Dragičević.

KK se polako pretvara u FK... poligon za iživljavanje i kravu muzaru raznih smećara...
« Poslednja izmena: Septembar 11, 2015, 10:50 VolimPFC »

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #284 poslato: Septembar 11, 2015, 11:04 »

popraviće se odnosi kad vac bude preuzeo neki "čika lale"
evo prvo mi na pamet pade beravs ili miško marić :rock:

ne diraj svetce [/size] :basket2:
« Poslednja izmena: Septembar 11, 2015, 11:05 Deneb »