mica beric kod tegeltije. kaze da partizanu za ovu sezonu za tekuce izdatke,tj ovogodisnji budzet treba oko 1,5mil eura,sto kako kaze jos nije obezbedjeno.to je u sustini na nivou aba lige i te kako ozbiljan budzet,smeo bih cak da tvrdim da je to verovatno 4,u najgorem slucaju 5-6 budzet jl.
iako ga je tegeltija vise puta pitao, nije zeleo da kaze koliki je igracki budzet,moja procena je da od 1,5mil ukupnog oko 800k do 1mil eura je igracki budzet. takodje je rekao da se dovodjenjem drugog amera probija budzet,ali da se traze sredstva za to.
inace rekao je da je igracki budzet najmanji od sankcija na ovamo,i da nikada igraci nisu igrali za manje pare,napomenuvsi posebno i amere. a kako je receno da je ovaj amer dosao za 115k+bonusi(sto je pfc izostavio ovde da napise).ne znam koliki su bonusi i koliko to moze da podigne iznos ugovora,niti znam za koje rezultate su propisani bonusi.sve u svemu znaci on je dosao za oko 120k,sto beric tvrdi da je nikada manje para od sankcija na ovamo,a secam se da se tvrdilo cak i za neke strance da igraju za priblizno te pare predhodnih godina,sto verujem da je bilo klasicno duletovo spinovanje,a to sam i tada pricao...
inace mica se jako lose snalazi u ovakvim emisijama. na dosta pitanja se zbunio,nije znao sta da odgovori i sl...