Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 319933 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #480 poslato: Novembar 03, 2015, 10:47 »
Propustio sam prvo poluvreme, ali svi zvezdaški forumi bruje o zviždanju za vreme minuta ćutanja za Ranka Žeravicu.
Ako se to stvarno dogodilo - onda nek ide sve u tri lepe. Psujemo ovamo Turke što navijači Galate nisu ispoštovali minut ćutanja za navijača CZ, a na sopstenom pragu imamo bljuzgu najjadniju.
Nek im je na čast. To su ta deca koja odrastaju uz Lauvergnea, Morieru, Flašu i naravno, "gospodina"  (pogledati onaj foto kolaž sa teme "Ko se ljuti" ) ! Obaška to što je Ranko Žeravica bio PRVO NJIHOV trener!!!

Majko mila, šta im učini "Kant iz Kuča"   :no: !    Mržnja, pljuvanje, pičkaranje... odučio ih je od najelementarnijeg kućnog vaspitanja tako da nisu u stanju čak ni upravo preminulom velikanu SRPSKE košarke da odaju počast. A od njih se ne traži ni da pevaju ni da recituju, niko ih nije terao da se klanjaju ili, ne daj bože, da "donesu cveće". Ništa od toga! Trebalo je samo da zaćute tih 20ak sekundi! Da ne rade NIŠTA! Ali, kako,KAKO, kad je baš nedavno veliki "mag" prozvao tog matorog, istrošenog Ranka Žeravicu?! KAKO oni sad da mu odaju počast?!? Pa, ne ide...     

Sva sreća pa maga večeras nije bilo kraj aut linije da pičkara sudije na sva usta. Zato je ovaj derbi bio pravi smor - igrači se pošteno i sportski bore, niko se nikome ne unosi u lice niti ga, onako en passant, udara u mošnice. Niko se ne krevelji u pokušaju da ismeje fizički izgled protivničkog igrača... Baš dosadan neki derbi.
« Poslednja izmena: Novembar 04, 2015, 01:23 nyc »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #481 poslato: Novembar 04, 2015, 12:10 »
nije bilo zvizdanja za vreme minuta cutanja. ali je pojedina stoka na grobarskoj tribini tokom minuta cutanja nasla da je jako zanimljivo da covicevoj zeni vice vesna kurva i sl neko dobacivanje,a onda su pojedini retardi sa nase tribine na to grobarima dovikivali stoko,pa su se i oni prikljucili tom retardiranom ponasanju i dobacivanju tokom minuta cutanja...  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #482 poslato: Novembar 04, 2015, 07:43 »

baš kao što reče nenad određeni broj kretena iz gorbarskog kopa je za vreme odavanja počasti krenuo da se pravi pametan i proziva vesnu čović.Naravno odmah su se našli još pametniji sa naše strane koji bi da im odmah odgovore valjda da ne izgube na rejtingu ali srećom bilo je i stvarno normalnih koji su ih brzo ućutkali. međutim kad su ovi ponovo krenuli sa prozivkama onda je nastala pljuvačina u stilu farme i parova

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #483 poslato: Novembar 04, 2015, 05:09 »
jebena tekma je bila, nešto u fazonu dečaci protiv muškaraca, ne po starosti, već po fizičkoj zrelosti.

Neverovatno je koliko današnja košarka traži top fizikalije, jednostavno, ne možeš na viši nivo bez toga.

Imao sam utisak da kad Jović želi da Partizanovi plejevi ne prevedu loptu preko pola, to i uspe. Jedine dve pozicije gde Partizan fizički može da parira Zvezdi su 3 i 4, ali Edo nije tu do nove godine, a Džons je veći deo svoje minutaže proveo na 5 da bi pokušao neutralisati snagu Cirbesta (moj komšija tako izgovara  :D) i Štimca.

Uglavnom, ne trebamo se previše osvrtati ni žaliti zbog ovoga, bila je to utakmica rostera pravljenog za Evroligu i rostera pravljenog od igrača koji su bili slobodni u drugoj polovini septembra. Bitnije je gledati neku širu sliku i videti kako dalje.

Pod 1, Partizan ima previše igrača pod ugovorima i to se mora raščistiti u neko skorije vreme. Tu pre svega mislim na pozicije 2 i 3 gde trenutno rotiramo čak 6 igrača što je stvarno previše, niko od njih ne može dobiti pravu šansu da vidimo na čemu smo. To se treba svesti na 3 ili 4 imena kada se vrati Edo, pa da napravimo neku krštenu rotaciju.

Sad ostaje samo pitanje kakvi su to ugovori i hoćemo li uspeti naći neki povoljan model da se to raskine. Ovako iz prve, mislim da je Kosta zicer za otpadanje, kao i brat Bošnjo. Jednostavno, ne postoji nijedan segment u kome oni trenutno pomažu. I Anđušić je čist višak, nadao sam se da je tačna ona informacija da je potpisao do januara, ali izlgeda da je ipak do kraja sezone  :no:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #484 poslato: Novembar 04, 2015, 05:48 »
Propustio sam prvo poluvreme, ali svi zvezdaški forumi bruje o zviždanju za vreme minuta ćutanja za Ranka Žeravicu.
Ako se to stvarno dogodilo - onda nek ide sve u tri lepe. Psujemo ovamo Turke što navijači Galate nisu ispoštovali minut ćutanja za navijača CZ, a na sopstenom pragu imamo bljuzgu najjadniju.
Nek im je na čast. To su ta deca koja odrastaju uz Lauvergnea, Morieru, Flašu i naravno, "gospodina"  (pogledati onaj foto kolaž sa teme "Ko se ljuti" ) ! Obaška to što je Ranko Žeravica bio PRVO NJIHOV trener!!!

Majko mila, šta im učini "Kant iz Kuča"   :no: !    Mržnja, pljuvanje, pičkaranje... odučio ih je od najelementarnijeg kućnog vaspitanja tako da nisu u stanju čak ni upravo preminulom velikanu SRPSKE košarke da odaju počast. A od njih se ne traži ni da pevaju ni da recituju, niko ih nije terao da se klanjaju ili, ne daj bože, da "donesu cveće". Ništa od toga! Trebalo je samo da zaćute tih 20ak sekundi! Da ne rade NIŠTA! Ali, kako,KAKO, kad je baš nedavno veliki "mag" prozvao tog matorog, istrošenog Ranka Žeravicu?! KAKO oni sad da mu odaju počast?!? Pa, ne ide...     

Sva sreća pa maga večeras nije bilo kraj aut linije da pičkara sudije na sva usta. Zato je ovaj derbi bio pravi smor - igrači se pošteno i sportski bore, niko se nikome ne unosi u lice niti ga, onako en passant, udara u mošnice. Niko se ne krevelji u pokušaju da ismeje fizički izgled protivničkog igrača... Baš dosadan neki derbi.

Nadam se da si riješio probleme sa probavom.
« Poslednja izmena: Novembar 04, 2015, 05:49 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #485 poslato: Novembar 04, 2015, 06:30 »
ja sam čitao na Blicu, čak su i oni bili u fazonu da i jedne i druge navijače okrivljuju za nepoštovanje... e sad, ako "zvezdaški forumi" bruje, to je već nešto  :D

A ko je prvi počeo... e to je pitanje svih pitanja...

https://www.youtube.com/watch?v=WIz7jaDUz8w

:rofl:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #486 poslato: Novembar 04, 2015, 06:43 »
zgembo,bas me briga sta pise po forumima.bio sam na utakmici i napisao sta je i kako bilo...ne opravdavam ni najmanje zvezdase koji su odgovorili i potrcali da pokazu da mi i stoku za trku imamo.to sam odmah i napisao. ali sada praviti se lud,kao ne znamo ko je poceo i sl,je potpuno bespotrebno...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #487 poslato: Novembar 04, 2015, 06:59 »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #488 poslato: Novembar 04, 2015, 08:16 »
dule je takve i gore stvari izjavljivao jednom nedeljno,pa se ne secam da se nekakva hajka vodila protiv njega.tako da batali te fore sa manijom gonjenja,teorijama zavere i sl...

inace nepotrebna izjava,nije bog zna koliko strasna,ali klasicno nepostovanje i omalovazavanje protivnika.bespotrebno osiono,uz to bez previse argumenata,s obzirom da nam je igra katastrofalna...
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2015, 12:53 NenadBG »

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #489 poslato: Novembar 04, 2015, 08:39 »
ko o cemu, Nenad o postenju

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #490 poslato: Novembar 04, 2015, 08:53 »
dobro je deneb,vidim da se ne osecas najbolje,pa ti se pricinjavaju stvari...
ko je spominjao i pricao o bilo kakvom postenju?  :zbunjen:
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2015, 12:29 NenadBG »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #491 poslato: Novembar 04, 2015, 09:05 »
dule je takve i gore stvari izjavljivao jednom nedeljno,pa se ne secam da se nekakva hajka vodila protiv njega.tako da batali te fore sa manijom gonjenja,teorijama zavere i sl...

inace nepotrebna izjava,nije bog zna koliko strasna,ali klasicno nepostovanje protivnika.bespotrebno osiono,uz to bez previse argumenata,s obzirom da nam je igra katastrofalna...

ne zajebavaj... nikad nije ponižavao protivnika u sportskom smislu, a to što vama smetaju priče o UPPR i slično to je vaš problem...
a hajka protiv njega se vodila danonoćno zadnje dvije godine... kad se sjetim samo kakav se sve tu ološ javljao...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #492 poslato: Novembar 04, 2015, 09:35 »

Nadam se da si riješio probleme sa probavom.

Ono što ti izgleda ne shvataš je da bih imao još žešće probavne (i ostale) probleme da su "moji" krenuli da zvižde, recimo, kada je bio minut ćutanja za Blagoja Paunovića.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #493 poslato: Novembar 04, 2015, 09:40 »
zgembo,bas me briga sta pise po forumima.bio sam na utakmici i napisao sta je i kako bilo...ne opravdavam ni najmanje zvezdase koji su odgovorili i potrcali da pokazu da mi i stoku za trku imamo.to sam odmah i napisao. ali sada praviti se lud,kao ne znamo ko je poceo i sl,je potpuno bespotrebno...

ja nisam bio i ne znam, pa nisam govorio, ali iz iskustva znam kako idu ta "merenja" ko ima veći (čak i na ovom forumu), da ne kopam sad raspravu šta je prvo počelo, "mačvanova konjska glava" ili "Kalinin najk znak" gde u suštini svi sve osuđujemo, ali  uvek napomenemo da je neko ipak krivlji i da su nečije namere ipak prljavije od ovih drugih.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #494 poslato: Novembar 04, 2015, 10:26 »
kalinin najk znak je nesto najbezobraznije u novijoj istoriji jer je to uradio igrac igracu.

a sto se tice tribinasa konkurencija je zaista velike.

ja sam na utakmicu zakasnio i stigao sam na pola druge cetvrtine i kao sto rekoh dzonsce igrat peticu sto veze sa vezom nema.
Jos kad mumutinovi igra cetvorku to je strasno.