Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 320066 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #495 poslato: Novembar 05, 2015, 12:39 »
pfc,nemoj da me zezas da dule nije ponizavao protivnika u sportskom smislu.mada si donekle u pravu,on ih je ponizavao u nesportskom smislu.sta je obezvredjivanje zvezdinih uspeha i prica o rolan garosu, ili ono dobice i oni nekada,ali za 5god i sl njegove price,a bilo je dosta slicnih.
da je postojala neka hajka na duleta,mnogo bi se vise on stavljao na stub srama zbog svojih izjava,a bilo ih je minimum jednom nedeljno pa i cesce.niko od novinara na konferenciji nije smeo da zucne,da mu postavi pitanje. kakva hajka,kakvi bakraci...
jedine situacije gde se digla frka i gde jeste dule bio pod paljbom,ali potpuno zasluzeno su kada je fizicki napao bogdanovica i andrica.to su apsolutno jedine takve situacije.
iako znam citajuci i slusajuci komentare grobara,da se prica o povredama igraca i acl-u,dobar deo njih smatrao atakom na duleta i klub. sto je iskreno smesno,jer je em prica zapoceta od samih grobara,a i ubedljivo najvise su oni to komentarisali. da li se tu zalepio mozda i neko ko ne voli partizan da nesto prokomentarise?verovatno.ali nema ni govora o nekoj kampanji protiv duleta...

zgembo,ne pricam ja uopsteno,zbirno o nekim slucajevima i sl,nego iskljucivo o ovom kokretnom slucaju.i svako ko je bio na utakmici moze da ti potvrdi da se desilo tacno ono sto sam napisao.uz sve to ni jednog trenutka nisam spominjao ko je kriv,ili ko je ispao bolji u ovoj situaciji ili uopsteno...

ajkula,najk znak je bio na tribini,a pavlovic nije spominjao najk znak,nego je rukom gestikulirao pokazujuci na njegovu deformaciju...
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2015, 10:30 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #496 poslato: Novembar 05, 2015, 02:12 »
pfc,nemoj da me zezas da dule nije ponizavao protivnika u sportskom smislu.mada si donekle u pravu,on ih je ponizavao u nesportskom smislu.

Uze mi reči iz tipkala! Nema šta dalje da se kaže. Ustvari, imalo bi i te kako, ali onda, u najkraćem mogućem roku, dolazi "odgovor": Aha, mrzite ga jer vas je karao 13 godina!
I o čemu onda uopšte da pričaš!? 
Da, to je. 

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #497 poslato: Novembar 05, 2015, 07:59 »

mi sigurno je da ne volimo Vujoševića što je na neki način i normalno jer nas je št bi se reklo karao godinama ali mi nije jasno što braća grobari toliko mrze Čovića koji je tek jednu sezonu uspeo da bude bolji od Partiazna, još manje jasno mi je vređanje njegove supruge :zbunjen: ako dobro pamtim nikad se sa zvezdine tribine nije čula prozivka bilokog člana vujoševićeve familije već samo on  lično. vrlo je takođe bitno da se zna da je grobarski kop krenuo sa prozivanjem za vreme minuta ćutnje i da sve što posle sledi je prouzrokovano tom budalaštinom ali ni to nije prvi put sećam se i pesmica o polupanim lončićima a o bruci gde neće ni svog druga sa tribine da ispoštuju(Ivan Perović) da ne širim priču
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #498 poslato: Novembar 05, 2015, 08:29 »
kalinin najk znak je nesto najbezobraznije u novijoj istoriji jer je to uradio igrac igracu.

nisam baš razumeo ovo, ko je šta kome uradio?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #499 poslato: Novembar 05, 2015, 10:32 »
ajkula je mislio na pavlovicevu gestikulaciju,kada je u svadji sa kalinom na terenu,nesto ga psovao,rukom pokazujuci kako kalina imaj deformitet vilice.
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2015, 10:34 NenadBG »

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #500 poslato: Novembar 05, 2015, 12:00 »
ne znam, ja sam pre svega mislio na ove navijačke priče i pesme...

Što se tiče stvari na terenu, govoreći iz višegodišnjeg iskustva po nižim ligama, stvari koje se dešavaju na terenu uglavnom trebaju ostati na terenu. A ima puno toga gadnog.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #501 poslato: Novembar 05, 2015, 02:39 »

Nadam se da si riješio probleme sa probavom.

Ono što ti izgleda ne shvataš je da bih imao još žešće probavne (i ostale) probleme da su "moji" krenuli da zvižde, recimo, kada je bio minut ćutanja za Blagoja Paunovića.

Nije poenta u tome.  Stoka je stoka.   Nego što je to tebi poslužilo samo kao povod da se iskenjaš po JSD i njegovim navijačima. Da nisam u pravu, ne bi pominjao maga, Lovernja, Moreiru itd itd...
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2015, 02:39 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #502 poslato: Novembar 05, 2015, 02:40 »
kalinin najk znak je nesto najbezobraznije u novijoj istoriji jer je to uradio igrac igracu.

Pavlović - Dženkins, koja je razlika?   Samo mi nemoj reći da ovaj potonji nije znao šta skandira.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #503 poslato: Novembar 05, 2015, 03:54 »
pfc,ako nisi znao vrati konju glavu,kako macvanu tako i pre toga pekovicu,nije rec ni o kakvom defektu i sl,nego zajebavaju tog igraca da lici na konja,ako se za macvana moze i reci da  je ruznjikav(mada nista specijalno),pekovic normalno izgleda pa su mu isto skandirali.sada to izjednacavati sa nekim koga vredjas zato sto ima neki defekt,je smesno. ne moze ni priblizno da se izjednaci. prosto to nije isto,to je vise kao picko celava,eventualno svinjo debela.nije lepo,ali daleko od poredjenja sa kalininim slucajem,koji ima da kazemo defekt na licu,tj vilici...

znaci to je bila klasicna zajebancija pred navijacima,a ne u lice vredjanje protivnika, uz to covek se posle toga izvinio.jedino sto se apsolutno slazem da je neprimereno i ruzno...
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2015, 06:28 NenadBG »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #504 poslato: Novembar 05, 2015, 05:01 »

Aha, mrzite ga jer vas je karao 13 godina!
I o čemu onda uopšte da pričaš!? 
Da, to je.

A nije vas karao ili sta?  :zvizvdi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #505 poslato: Novembar 05, 2015, 09:50 »

Nadam se da si riješio probleme sa probavom.

Ono što ti izgleda ne shvataš je da bih imao još žešće probavne (i ostale) probleme da su "moji" krenuli da zvižde, recimo, kada je bio minut ćutanja za Blagoja Paunovića.

Nije poenta u tome.  Stoka je stoka.   Nego što je to tebi poslužilo samo kao povod da se iskenjaš po JSD i njegovim navijačima. Da nisam u pravu, ne bi pominjao maga, Lovernja, Moreiru itd itd...

Nisi u pravu! Evo i zašto. Moje spominjanje "maga" & Co. je bilo podsećanje na onaj foto kolaž, "Uz njih odrastaju naša deca". Vidiš, to je ta navijačka mitomanija i idolatrija koja se zapatila kod nas ima već 20ak godina. Kao, sve je nekako produhovljeno i uzvišeno    :innocent:; kao, evo naših idola, junaka itd. A tu su i naša mila "deca".
Neko ko je postao sinonim za divljaštvo, javne napade na sudije - što kroz glasno pičkaranje, a što kroz kao nekakve pokušaje da se fizički obračuna sa njima - ne bi smeo nikada da bude nekakav uzor "našoj deci". A on to svakako jeste. I više od toga - čovek je nekakvo polubožanstvo medju "decom". A tek "naša deca"?! Pa jel su to isti oni koji odmah, na početku odavanja počasti velikanu koji je radio i u jednom i u drugom klubu (!) , kreću sa vredjanjem žene predsednika rivalskog kluba ?! Aman?

Ne radi se tu o jsd. Da je bila postavljena nekakva kolaž fotka Zvezdinih velikana, uz koje odrastaju "naša deca" (zamišljam Terzu, Kokezu i još nekolicinu lopurda i krimosa), ISTO bih napisao! ISTO! Ukazao bih na isti kontrast izmedju surove stvarnosti i nekakve mitomanije gde se "naša deca" klanjaju moralnim nakazama (cit. Dostojevski).

Ili, hajde da budem još konkretniji. Medju "delijama" postoji kult "bratstva" sa Olyjevim mamlazima. I tako se dogodi da nekih 300 maloumnika krene iz Bgda u Atinu da budu nekakva ispomoć "Pravoslavnoj bratiji". Ali, nisu oni tamo otputovali da bi zajednički navijali, već da bi ganjali po ulicama Atine i Pireja BBBoyse! Prema novinskim izveštajima, više navijača jednog i drugog kluba je zadržano jal u bolnici, jal u policiji! Najmanje jedan BBB je izboden nožem (jel to ono, "samo pičke bodu"?   :censored:   ) .
I tu opet natrčavamo na taj kontrast koji mi baš bode oči. Na jednoj strani imamo nekakav mit o "pravoslavnoj braći", mi i Grci... itd. Ali na drugoj, tj. u stvarnosti, suočavamo se sa najgorim ološem i najnižim strastima koje samo totalni divljak može da "slavi".

O tome se radi. To što sam pokušao da ukažem na kontrast izmedju mita i stvarnosti o "herojima i našoj deci" je bio samo moja reakcija na nešto što se dogodilo u prethodnih 24 časa. Dakle, običan komentar na vest o najnovijem ispadu "naše dece". Nikakvo "kenjanje po jsd" mi nije bilo na pameti.

Štaviše, svim srcem sam uz vaš tim večeras. I uvek ću biti u medjunarodnim okršajima. 

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #506 poslato: Novembar 05, 2015, 10:07 »
Nisam pratio od pocetka ovu raspravu,ali koliko se sjecam,problem su i Lovernj,Moreira,ocigledno se ne radi samo o Duletu vec je problematican ipak Partizan.

Ta dvojica momaka nisu nikom nista uradili, osim sto su, zli jezici bi rekli, karali...

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #507 poslato: Novembar 05, 2015, 10:45 »
Ma Lovernj je SUPER MOMAK! Stranac koji je zavoleo i izgarao za srpski tim kao malo ko. I Moreira isto tako. Za obojicu mogu samo reći reči hvale.  :respect   
Ali, hebga, ima tu još jedan lik... a i fotka mu je nekako dominantna - veća od svih ostalih...

I uz njega odrastaju naša deca...

Ili, ko je rekao, Terzatončevkokeza  (ponoviti 3 puta što je brže moguće)?   :D

Eh, deco, deco ...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #508 poslato: Novembar 05, 2015, 10:52 »
da pojasnim,ne znam da li se razumnete.profa komentarise ovu sliku

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #509 poslato: Novembar 05, 2015, 10:59 »
Edit: Glava mu je najveća!   :stuart:

Ma, nebitno bre. Ja sam rekao što sam imao i to je to.
"Deca" koja odrastaju uz odredjene idole  je sindrom žešćih razmera.
Nikako nije ograničen na samo jedan ili dva kluba. Zapatilo se to...

P.S. Ko je ovaj košarkaš na levoj, crno-beloj (  ;) ) fotki, pored Moce?
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2015, 11:06 nyc »