Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 320018 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #540 poslato: Novembar 08, 2015, 01:09 »
partizan ponovo jebe sto je rehabilitacioni centar,kako u smislu povreda,tako i u smislu oporavka karijere,pa ima puno nespremnih igraca,ukljucujuci andjusica i perovica,koji bi trebali kao iskusniji i da povuku.a andjusic je na derbiju licio na veterana,a ne profesionalnog kosarkasa od 24god.
to je ista prica od prosle godine,te cekamo ovog da dodje,te onog da izadje iz povrede,te ovaj da se spremi. to samim tim ne moze nikako dobro da se uklopi...
nego kada smo kod prosle godine, pavlovic se stesao u odnosu na proslu godinu neuporedivo,ima sigurno 5-6kg manje i covek je spreman. istina ne vidim da nesto kida kako igra,ali partizanu bi prosle godine bio duplo bolji u ovom izdanju...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #541 poslato: Novembar 08, 2015, 02:44 »
Meni je sve ovo s brda,s dola. Nidje nekog reda i plana. Igraci se dovode i otpustaju u novembru, tim nema nikakav kostur vec se onako nesto ocekuje... i jos jedna stvar,stranci se dovode da nose igru a ne kao ranije,da zakrpe rupu koja se ne moze zakrpiti domacim igracima...iduce godine kad stranci odu,opet jovo nanovo. Ne vidim nekih pozitivnih stvari,ali ajde...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #542 poslato: Novembar 08, 2015, 04:02 »
Citat
Kontam da je ovima što navijaju protiv Partizana Cvetković najbolji, al' mi nije jasno da ovi što navodna navijaju za Partizan, imaju takvo mišljenje... Evo i sinoć je jedva sakupio jednu asistenciju. Kada je u odbrani i moja baba bi imala mis-meč u odnosu na njega. Kada uhvati loptu, ocarini je, kao da mu je deda izmislio tu istu loptu...
evo sa drugog foruma,isto pisem za cveleta sto i ovde. a koliko vidim sl misljenja su jako rasprostranjena medju grobarima(komentari vesti,forumi i sl)...

faul, ma naravno da je sve s brda s dola.to je jasno. natankovano je premnogo igraca,dovodilo se po principu daj sta das,nije obracana ni najmanje paznja na fizionomiju ekipe i sl. ali ok sada kada je zavrseno sa dovodjenjem i sklapanjem sastava,imate ovaj problem koji sam vec napisao. da ste rehabilitacioni centar u svakom pogledu. jedino u odnosu na proslu godinu povoljnost je sto ste kompletirali ekipu pocetkom novembra,a prosle godine ste do proleca cekali pleja.ali kazem previse je tu nespremnih igraca,previse se igraca cekaju da izadju iz povrede i sl...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #543 poslato: Novembar 08, 2015, 04:45 »
Opet se priča o Duletu, aj najprostije da kažem: Mi cigani, njega poštujemo kao trenera koji je stvorio čudo sa KK Partizan, ali ga kao čovjeka, osobu, ličnost ne podnosimo jer je odvratan. Dovoljno je uzeti u obzir samo njegov odnos sa sudijama kada im cijelu familiju nabroji zbog neke greške, dalje da ne idemo.
Eto to je najkraće moguće objašnjenje..

Poenta je što ga ne podnosite zbog ovog prvog boldovanog.  Ovo drugo je samo "pokriće".
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #544 poslato: Novembar 08, 2015, 04:49 »
Jamar Wilson će igrati za 8k mjesečno.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #545 poslato: Novembar 08, 2015, 05:09 »
Poenta je što ga ne podnosite zbog ovog prvog boldovanog.  Ovo drugo je samo "pokriće".
naravno... grobarima je od uvek psihologija isla od ruke  :udaraozid:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #546 poslato: Novembar 08, 2015, 05:19 »
Opet se priča o Duletu, aj najprostije da kažem: Mi cigani, njega poštujemo kao trenera koji je stvorio čudo sa KK Partizan, ali ga kao čovjeka, osobu, ličnost ne podnosimo jer je odvratan. Dovoljno je uzeti u obzir samo njegov odnos sa sudijama kada im cijelu familiju nabroji zbog neke greške, dalje da ne idemo.
Eto to je najkraće moguće objašnjenje..

Molim te ne lupaj. Hoćete svi sada reći da je Dule gospodin čovjek koji sudijama recituje pjesme, koji svoje igrače miluje kad pogriješe, koji je uvijek bio, ma prosto duša od čovjeka. Daj da se ne zajebavamo ovde

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #547 poslato: Novembar 08, 2015, 06:18 »
naravno... grobarima je od uvek psihologija isla od ruke  :udaraozid:

Za druge ne znam, ali meni jeste.  :D

Ljudi dajte, te priče mogu da prođu kod naivčina, kod normalnih i racionalnih ljudi ne. Ja ne znam samo do kad tom pričom mislite da lažete i zavaravate sami sebe.
Mora da i kulturici sa severa smeta Dule zato što psuje sudije i davi igrače Partizana.  :smeh4:

Jeste li vi svjesni koliko je ta priča retardirana i licemjerna?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #548 poslato: Novembar 08, 2015, 11:16 »
ne smeta sto vredja sudije i psuje igrace partizana,ali smeta prvo sto vredja zvezdu.ne znam sta tu nije jasno.a ako to ne mozes da razumes,imas neki problem sa logikom...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #549 poslato: Novembar 08, 2015, 11:23 »
E pa tako reci(te)... to je druga stvar, a ne prosipanje fazona da vam smetaju psovke i ponašanje, niste hor bečkih dječaka...

Vrijeđanje zvijezde na terenu(prvije svega) i van terena je ono što vam smeta, i to je sasvim legitimno...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #550 poslato: Novembar 09, 2015, 12:45 »
koje na terenu.kakvo vredjanje na terenu?ne razumem uopste o cemu pricas...pricam iskljucivo o vredjanju van terena.covek zvezdu nije vadio iz usta,retko se desilo da prodje konferencija za stampu da ne spominje zvezdu,u samo retkim slucajevima u nekom pozitivnom smislu.to je naravno prvo i osnovno. omalovazavao je sve njene uspehe,pricom o rolan garosu,nastojao uvek da predstavi kako zvezda radi sve van terena,a partizan se samo sportski bori na terenu,jednostavno sirio je mrznju prema zvezdi...
to kako se ponasa prema sudijama,naravno da smeta,ali istina je i da su mu to sudije dozvolile,uz naravno partizanov uticaj koji ga je stitio...naravno da mislim da je debil zbog ponasanja i fizickog nasrtaja na igrace,ali da me to toliko zulja ne,ali uokviruje i te kako dokazuje o kakvoj licnosti se radi...
« Poslednja izmena: Novembar 09, 2015, 12:47 NenadBG »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #551 poslato: Novembar 09, 2015, 03:55 »
koje na terenu.kakvo vredjanje na terenu?ne razumem uopste o cemu pricas...

Metafora Nenade, metafora...  ;)    možda sam trebao pod navodnicima vrijeđanje da stavim, ovako je bilo nejasno, zaista...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #552 poslato: Novembar 26, 2015, 05:19 »
E da su naši pametni pa da sada kontaktiraju Jovovića.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #553 poslato: Novembar 27, 2015, 08:49 »
Ne zajebavaj,mladog i neiskusnog da zamijenimo mladim i neiskusnim.

Inace,ne vjerujem da ce iz uprave Buducnosti propustiti priliku da kontaktiraju DV-a.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #554 poslato: Novembar 27, 2015, 03:10 »
Božićevo i Jovovićevo trenersko iskustvo su neuporedive kategorije.    Više je tu stvar što ako nije mogao da podnese pritisak u Budućnosti, kako bi onda tek kod nas.

p.s Veskobar oće Duleta, Bokan se protivi.
« Poslednja izmena: Novembar 27, 2015, 03:11 VolimPFC »