partizan izgleda bas tuzno. i u dubokom su kanalu. na zalost mislim da iz njega bez smene trenera ne mogu da izadju. nije pera ne znam sta kriv,ali prerano je bacen u vatru,nije bio spreman,pre svega nije izgradio autoritet kod igraca,a sada kada je nastao ovakav kanal u takvoj situaciji ni puno bolji i iskusniji trener ne bi mogao nista da uradi na njegovom mestu. tu pomaze samo sok terapija na zalost.
iskreno mi je zao partizana, ne foliram se. kada navijam protiv partizana to i kazem(sto je najcesce slucaj

). mozda ne kao kluba,ne ni onih navijaca koji mrze zvezdu iz dna duse, i koji su godinama sa mrznjom i ogromnom strascu pevali kurva umire(ne kaze se zadzabe ono ko drugom jamu kopa),ali mi je stvarno zao pere,i zao mi je i ovih momaka koji igraju za partizan,a koji izgledaju tako nemocno na terenu. nisu oni nista krivi ni za stanje u kome je partizan, niti su odgovorni za ne znam sta,dosli su da igraju u partizanu,i njihova odgovornost je na terenu i to je to. mnogi od njih nemaju ne znam kakav kvalitet,ali opet ovo je dosta ispod njihovog realnog kvaliteta.partizan sa ovim igracima,sigurno ne zasluzuje dno tabele u ovakvoj ligi. zasluzuje sigurno neku zlatnu sredinu. u sustini 4 tima se odvajaju,ostali su tu negde. ovakvo stanje na tabeli je pre svega posledica stanja u klubu,i svega sto se dogadja,svih problema koje imaju...
zgembo,sta je problem sa wild cardom?ne kapiram... na zalost danas tako funkcionise pre svega kosarka na nivou evrope i to je to. ako partizan misli da mu je ispod casti da prihvati wild card,ok njegov problem.ali ne znam kako biste sutra ili ranije u proslosti oberucke prigrlili a licencu da ste je dobili. i za nju se slobodno moze reci da je neka vrsta wild carda(ne bukvalno,ali u malo izmenjenom obliku da)....