Osim njega, nama trebaju ozbiljni ljudi na celu kluba. Ne Pekovic koji pise pismo vec neko ko zaista zna sta radi. Cak i ako se spasimo ovu sezonu,mislim da je vrijeme da se sastavi mlad i perspektivan tim koji ce, sto bi Dule rekao, uskoro biti sampioni. Koji ce nam kurac igraci koji niti znaju niti ce kad znati kako se nesto osvaja. Ja sam uvijek za to da su rezultati prvo i osnovno, a ne nikakva proizvodnja i gluposti. Medjutim,mi nemamo apsolutno nikakvu sansu da dodjemo do rezultata ako se ne bacimo na proizvodnju. Para nema,niti ce ih biti. Samo dobar,kvalitetan i naporan rad, uz nas sampionski mentalitet koji bi brzo isplivao ako ga pecaju ljudi koji znaju kako se to radi.
Volio bih da od Dzikica krenu promjene prema gore, a ne samo prema dolje. Ipak,nisam optimista po tom pitanju. Vjerovao sam vec 15-ak godina u KKP, ali odlaskom ljudi koji su izgradili to povjerenje i nemam bas neki argument da ga nastavim. Ne sto njih nema, vec sto me ovi novi nisu ubijedili da im povjerujem. A vec dovoljno su tu.