nisam spominjao buzet,samo koliko vam drzava daje,preko nis-a(ok to je pola drzavno,pola rusko) i mts-a...
e sada si lepo rekao nismo obezbedili jadransku ligu,a ispali nismo iz nje. ne znam sta znaci trebali smo da ispadnemo iz winston yuba lige. niko nas nije pomilovao,nismo izborili opstanak za stolom i sl...
a sada krajnje ozbiljno,smem da se kladim da ove godine partizan ni za euro nije smanjio dug,jel ovaj sastav uopste nije tako jeftin,plus dolazi novica,vidim da je metalac isplatio majstorovica,pa ovaj ostaje do kraja sezone,videcemo da li ce doci na leto. za sledecu godinu se spominju i neki skuplji igraci(tipa amsted).nije to uopste neka velika stednja.jeste budzet na nizem nivou od predhodnih,posebno sto se jeste pocelo sa jeftinim timom. kao sto rekoh verujem da dug nije smanjen,samo je mogao da bude povecan(ili je na istom nivou). nemam nikakve info samo zakljucujem,jel je trebalo bas puno para da udje u klub, da bi se uz sve igrace ove sezone,sve troskove,jos nesto smanjio dug. naravno uvek se od starih dugova nesto plati,ali se i stvaraju novi,pa si ili na nuli ili u minusu.
obrni okreni meni ovo mnogo vise lici na godine agonije zvezde,gde se samo odlagao na ovaj ili onaj nacin reset,nego na neku stabilizaciju kluba.
a sta bi vam ja pozeleo-da se jos malo pomucite,ne moze nista brzo,ali da ne ispadate ni iz kakvih takmicenja,nije zanimljvo bez vas