spektakl.
1. uprava Partizana je od početka izašla sa konkretnim dugom, sa sponzorskim ugovorom NIS-a (kome se više puta zahvaljivala što nisu odustali od saradnje), kasnije i onim daljim dogovorima. Jasno, uprava Partizana nigde nije mogla da kaže da prima više državnog novca od KKCZ jer ne zna koliko primaju ovi, a čak i da zna, nekorektno je davati takve izjave gde se uključuju drugi.
2. nema uprave koja sistemski može kontrolisati navijače, niti je to zadatak bilo kog kluba na svetu. Čak i da daju takva neka pomirljiva saopštenja, navijačko telo je živa masa, i u 99% slučajeva ne reaguje na to. A u ovom slučaju pogotovo, jer apel kreće od čoveka koji ima višedecenijski staž u obmanjivanju naroda.
3. Super, ajmo suzbijati navijačke teorije zavere

. Možemo li mi sa ovog foruma krenuti od sebe, npr. od uticaja JNA prljavih čarapa na izbor kluba i mržnju ka drugom.
Premijer traži od uprave da iznese podatke, ali ne da bi zaustavio paranoju i mržnju (dokurca, čovek je diplomirao paranoju i govor mržnje), već da bi prestao da sluša protivke na svoj način.
Premijer da želi državu u kojoj su svakodnevno dostupni takvi podaci, progurao bi taj zakon i ne bi dozvolio da imamo sadašnju situaciju gde poverenika za informacije Šabića šutiraju po državnim preduzećima kako stignu kada se usudi da traži javne informacije.
Premijerova ideja da sam disciplinuje jedan klub i nauči ga pameti je ista kao i njegova ideja da ide sa vojnim helikopterima i glumi Ramba spašavajući decu iz snega (jer i za jedan i za drugi zadatak postoje odgovarajuće institucije države) je čist populizam i lični politički marketing.
Evo meni pada na pamet što se sa istim zahtevom nije obratio upravi FKCZ po pitanju Toleta Karadžića. X godina idu pesme sa trbine, najgore moguće uvrede (govor mržnje, teorije zavere, kako si već to gore formulisao), uprava kluba se nijednom nije oglasila po tom pitanju...