Davidovac je odličan, samo on je delikatna biljka, njega ne možeš samo pustiti u tim i uklapati u sistem da se sam tu bori, njemu je baš potrebno da neko stane iza njega, ostavi mu loptu u ruku i istrpi neke greške.
Dakle potpuno drugi slučaj od Gudurića kome je trebao samo malo povoljniji splet okolnosti (Tompsonov meltdown) da iskoristi šansu, sa Davidovcem je to potpuno drugačije, i nisam optimista da će ispuniti svoj krajnji potencijal. Doduše, sam je kriv zbog loše procene, odluka da ide u FMP mi se od početka nije svidela.
Stefan Lazarević (96) ima odlično telo, i generalno je dobar košarkaš, mada se čini da ima malo više treninga i volje nego što ima suvog talenta, šut je takođe klimav.
Dobrića sam najviše gledao, odlično je napredovao, od je moj krajišnik i imamo neke zajedničke poznanike. Fizikalije su uvek bile na top nivou, ali je zadnjih godina strašno upucao spot up trojku, mislim da sa ćoškova u sezoni ima i 60%.
Teško mi je naslutiti njihove dalje puteve, naročito jer su Gudurić i Lazić sigurni za narednu sezonu (+ verovatno jedan kombo ili čist bek Amer), a u redu za prvi tim čeka i Sani koji je je Miškova vredna roba i moraće unutra.